Fetele din America (74)
Raspunsuri - Pagina 5
dia_codat spune:
Merci Oana.
Am incercat prima data asa cu 001 si cred ca am gresit ceva si mi-a spus ca nu e bun nr , apoi am cautat pe net si am vazut ca e 1 prefixul si am crezut ca in America si Canada nu e ca si in celelalte cu 00
Merci de rapiditatea raspunsului.
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
Oana_B spune:
Dia, asa stiu ca se formeaza din Europa spre orice alta tara, 00+cod+prefix+numar...poate n-o mai fi bun numarul atunci? sau o fi vreo cifra incurcata?
Oana_B
dia_codat spune:
Pai cred ca prima data am incurcat ceva si m-a indus in eroare ca dupa aia am sunat doar cu 1.Acum am reincercat cum mi-ai spus si a mers da n-a raspuns nimeni
Si cind o sa imi reamintesc sa-i sun ori sunt la servici ori e noaptea la voi.
Da sper sa reusesc eu sa ii prind cindva. Macar sa profit ca avem gratuit telfonul cu America, Canada, etc...
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
Crystal2 spune:
Elenalove27, iti multumesc de invitatie si o sa o onorez peste cateva saptamani. Chiar mi-ar place sa stau de vorba cu tine avnd in vedere ca burtica ta e cu 2 saptamani mai mare ca a mea.
Momentan lucrez pe vas de croaziera, sunt in Miami numai duminica, dar termin curand contractul si ma intorc in Hollywood si atunci o sa ne vedem.
CRISIMIR, eu ti-am scris tie un mail dar poate nu l-ai primit. M-am uitat pe ultimele poze ale tare de la ziua lui Cristi si am ramas surprinsa. Pe Cristi il cunosc ca tot venea cu Tibi la Anca si Florin. L-am cunoscut anul trecut inainte sa ma intorc pentru inca un contract pe vas.
Vazand pozele am recunoscut-o si pe Oana, pe care o stiu de acasa ( ea a fost pe NCL daca imi amintesc bine) si am mai vazut un fost coleg bartender de pe Carnival, care nu imi mai amintesc cum il cheama.
Fetelor o sa ne vedem peste o luna aprox. desi as vrea sa merg si in Romania putin.
Pupici!
Crystal2 spune:
Si inca ceva fetelor din Miami-Broward.
Cand plec acasa in Ro, ma duc cu 2 valize goale ( o sa fie ciudat la aeroport la check-in cu 2 valize goale) nu am nimic de dus acasa, din contra, in aceste valize vreau sa mai imi aduc din lucrurile de acasa ca dupa vizita asta vreo 2 ani nu ma mai duc.
Daca vreti sa trimiteti ceva acasa, cadouri la parinti, frati, stiu eu, vi le duc cu cea mai mare placere. Scrieti-mi un e-mail pe crystal_lyn02@yahoo.com
Ramona J spune:
Iar schimb subiectul, dar am si eu o dilema. Fetita mea va veni din RO cu bunica ei. Fetita are dubla cetatenie. E nevoie de vreo imputernicire, ceva? Ce fel de? Pentru romani, pentru americani? Adica o fac la notariat sau la consulat? Chiar e nevoie de ceva oficial?
Ati patit vreodata ceva? Buni a mai circulat prin lume cu fiul meu fara nici o problema. Totusi, nu as vrea sa avem surprize.
Imi cer scuze, probabil ca s-a mai discutat subiectul asta. Multumesc.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
anp spune:
Salutari,
Pentru fetele care se intereseaza de mobil pe cartela: eu si sotul avem de la Virgin Mobile, pret: 25 centi/ minut primele 10 minute din zi, apoi 10 centi/minut. Cartelele se gasesc oriunde, on-line sau la Wal-Mart de exemplu. Nu exista nici o alta taxa, iar conexiunea este foarte buna. Uneori, daca sunt pe la subsol, se pierde semnalul. In rest, nu am observat alte probleme si ii folosesc de 3 ani.
Pentru gravidute: felicitari si aveti mare grija de voi!
Siminaf spune:
Scuze de confuzie, eu vorbeam de cartele de sunat in Europa sau altundeva in lume, si de fapt era vorba de cartele pre-paid!
Scumpe, parerea mea! Alea cu un dolar/zi nu e in fiecare zi, ci doar in ziua in care ai apucat sa dai un telefon. Adica daca ai o zi mai ocupata cu telefoanele, te-ai scos! Daca dai doar un telefon asa, de nici 3 minute, intr-adevar, nu merita.
Despre abonamente, eu recomand net Cingular, pt. ca se reporteaza mnutele. T-Mobile nu are cel mai bun semnal! Cel putin nu in California si Texas (de unde stiu si eu, nu spun din toate statele). Am prieteni care si-au luat special la ei, ca cica ar avea cel mai bun semnal, iar atunci cind sint in zona unde locuiesc si lucreaza e ca si cum nu ar avea deloc mobil! Degeaba si-au facut abonamentele! Si nici nu le poti cancela mai repede de un an sau doi, depinde cum e contractul.
Mai e bun Nextel, pt. ca telefoanele lor pot fi folosite si ca walkie-talkie. Dar faptul ca minutele se reporteaza la Cingular ne-a facut sa-i alegem. Adica la celelalte platesc abonament si ce nu vorbesc se pierde?!? Nu-i fair!
Si mai e ceva a propos de semnal: telefoanele de aici sint cam... jafuri. Mai multi prieteni si-au adus telefoanele lor personale din Ro (erau si bune, triband, etc) si le-au folosit multa vreme aici cu brio. Adica si mai mult de 2 ani. Cind si le-au schimbat ca deh, au vrut si ei ceva mai nou, s-a rupt filmul cu semnalul. Pe rind toti s-au plins de acelasi lucru. Asa incit si noi ne vom "comanda" telefoane din Ro sau din alta parte a Europei atunci cind vom vrea sa le schimbam pe astea.
Spor la vorbit!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood