Fetele din America (74)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramona J spune:
Incerc. Multumesc Llaura.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
lai spune:
Am locuit si eu un an de zile cu paianjeni vizitatori, prima data cand am vazut unul in casa eram la dus, foarte linistita, cand vad animalu', am tras instant un prosop pe mine si am fugit din baie urland. Spre sfarsitul anului nu le mai acordam prea mare atentie nici celor pe care ii gaseam dimineata la mine in camera deasupra patului, desi tot as fi preferat sa-si gaseasca si ei alt loc de haladuit mai in afara casei
Acolo n-am avut geckos, da' in alt an intr-un alt loc le-am avut si pe domnisoarele soparlite, care erau chiar dragute, uneori apareau cate doua si se fugareau una pe alta. Acolo nici macar n-aveam paianjeni, desi ceva animalute tot trebuie ca aveam, ca aveau si geckos nevoie sa se hraneasca cu ceva
Lai
Andrada spune:
Mi-as lua si eu vreo 2 geckos dar am si eu o intrebare scuzati indiscretia, poti sa potty-train o gecko? Adica cele care umbla prin toata casa, unde se duc...cind se duc?
merci,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
adrienne12 spune:
Lai dar soprilitele alea din mexic pe care le vedeam noaptea pe tavan ce-s? Geckos? Sopirlitza din reclama de la Geico e gecko? Ca e tare simpaticutza... BTW si veveritzele se spune ca au turbare, posibil si chipmunksii... eu mi-am vaccinat animalutzele antirabie...
lai spune:
Adrienne, eu n-am vazut geckos cand am fost in Mexic, dar sunt micute, au o culoare pamantie, pot fi f. rapide si se pot plimba pe pereti, tavan etc. Uite aici niste poze pe care le-am gasit online http://images.google.com/images?q=picture+of+a+gecko&hl=en&lr=&sa=X&oi=images&ct=title
Andrada, habar n-am ce fac, unde si cand, nu m-am gandit niciodata la asta Alea care apareau la mine in casa veneau numa' in vizita, nu stateau permanent, n-am facut cunostinta chiar atat de indeaproape incat sa le deosebesc intre ele dar banuiesc ca erau altele de fiecare data.. si nu cred ca faceau ceva prin casa, da' la cat sunt de mici si la cat de mic o fi produsul, poate faceau si n-am observat eu
Fetelor, vreau si eu un sfat ca m-am enervat azi - am cumparat un pachet promotional pentru studenti ce include patru vizite la coafor, se presupune ca e o reducere foarte mare (parca 80%) si plata a fost in avans. M-am dus la prima vizita, a trebuit sa astept ca era in intarziere, nu mi-a convenit foarte mult, dar am zis ca na, se mai intampla. Am facut a doua programare, pentru astazi. Am ajuns acolo si tipul iar era in intarziere, mare de tot de data asta, astfel incat m-a trimis acasa - nu mi-a zis-o direct, dar suficient de convingator. Ca se gandise el sa ma sune sa-mi spuna sa nu mai vin, dar n-a apucat?!! Si ca sa vin altadata. Eu am insistat ca as prefera azi, sa-mi spuna macar estimativ cam cat ar trebui sa astept, ca pot sa ma duc la o plimbare si sa ma intorc mai tarziu, el nu si nu. Am plecat pana la urma.. Si m-am enervat, ca nu e chiar foarte aproape de casa si am pierdut ceva timp cu drumul pana acolo si inapoi, de pomana. Si am ramas si nerezolvata. Acum eu banuiesc ca motivatia e economica, ca eu am platit deja, deci din partea lui probabil pot sa nu mai vin deloc.. si am platit si mult mai putin decat ceilalti clienti ai lui. Dar pachetul ala promotional nu eu l-am creat, si o data ce am platit pentru niste servicii atat cat mi s-a cerut, nu mi se pare normal sa fiu tratata astfel. Mi se pare foarte nepoliticos si neprofesionist. Si m-am simtit ca un kk.
Sa inghit galusca sau ce as putea sa fac? A, si mai am o intrebare, ca tot s-a mai discutat pe aici de bacsisul la coafor, prima data i-am lasat $10, o fi fost suficient (pachetul cu cele 4 vizite incluse a costat $50, dar cum spuneam se presupune ca e o reducere de +80%)? Cat sa-i las data viitoare?
Lai
Sanca spune:
Coafeza mea ma ia tot timpul tarziu. Sa-mi fac programarea in creierii diminetii in week end, nu-mi surade. Cand am programarea la ora 10, ma ia cel mai devreme la 1030. Asa ca-mi fac plan sa-mi iau o cafeluta, sa merg la pet shop (e langa coafor) si sa-mi toc o jumate de ora - 45 de minute.
Pe mine un hair cut ma costa 40 de dollari, asa ca-i las 5 in plus. Daca e si culoare, si se urca pretul la peste suta, atunci ii las 10.
Eu zic ca nu poti face nici prea urat, ca la urma urmei, ei isi baga foarfecele in parul tau. Intreaba si tu daca e o ora a zilei cand e mai putin aglomerat. . . .
ciuf spune:
Lasand la o parte soparlitele, scorpionii, aligatorii, va recomand sa vizionati un documentar scurt despre Ro:
http://www.poze-romania.ro/files/the_world_without_romania.php
pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Lai dar soprilitele alea din mexic pe care le vedeam noaptea pe tavan ce-s? Geckos? Sopirlitza din reclama de la Geico e gecko? Ca e tare simpaticutza...
"well..hello"
iap, gecko:))
si eu am vazut cand am fost in mexic, era una care statea pe tavan deasupra usii de la intrare la camera de hotel:))
ciuf, si eu care credeam ca nimeni nu ne-ar duce doru':))
lai, eu stiu ca se lasa 20% max max daca ti-a placut super, altfel cred ca fo' 15%...asta daca esti buna cu procentele:)) eu nu-s am lasat 30 dolari la 115, am zis si eu ca mi-a placut super ca sa ma consolez ca nu le am cu aritmetica:))
Oana_B
adrienne12 spune:
Lai de-alea erau. Numaram in fiecare seara cite 40-50 pe tavanul resortului. Erau de la unele mici cit o virgula pina la cele mai marisoare. Ba chiar mi-am luat si o brosa de argint sopirlitza. Sint tare dulcici.Cit priverste coaforul eu zic asa... vorba dulce mult aduce mai ales ca el baga foarfeca in parul tau. Rindul viitor spune-i tipului ca iti cauti coafor permanent, lauda-i skills si explica-i ca stai departe si nu ai aprecia daca te-ar anunta daca vrea sa cancel...eu am o rel. speciala cu coafeza mea.
CRISMIR spune:
CIUF,interesant filmuletul!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI