Fetele din America (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Buna dimineata!!!

Mirela ce planuri aveti azi???
Venim sa va luam si mergem intr-un parc???
Astept pana pe la 10 un raspuns...
noi suntem in vacanta o saptamana!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Hei ciuf sa stii ca mi-a placut filmuletul, chiar daca-i facut de ai nostri...si altii nu dau doi bani pe ceea ce noi credem ca-i pur romanesc. Vorba copilului meu, mami daca Ro este asa tare cum spui tu, de ce nimeni nu a auzit de Ro?
Cu mult drag si spor, Orhidee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Lai, cum zice Adrienne, el isi baga foarfeca in parul tau, deci esti cam hostage. Dar n-am inteles, e singurul din establishment? Nu poti sa mergi la alt coafor/coafeza? Ca pe mine m-ar irita la culme figurile astea, mai ales ca exista telefon. Mai astept si eu, dar nu mai mult de 15 minute niciodata. Tunsul unde merg eu costa $50 si ii las $10 bacsis, ca merg de multa vreme la el, si intotdeauna are grija cum ma face, iar pe fii-meu mai mare in cateva ocazii l-a tuns gratis in timp ce asteptam sa ma "coc" pt suvite. Package-ul care l-ai cumparat in avans nu are nimic de-a face cu atitudinea coaforului, cel putin nu in mintea mea. Oricum nu-ti face nimic gratis. Eu l-as schimba daca s-ar putea, decat daca lucreaza singur acolo, acuma tu stii mai bine.

Anda, i-ati tu o iguana din aia de pus pe perete, cum a cumparat barbatu-mi-o din Mexic, ca e din lut si nu cere de mancare si nici potty training.

Valeria, ce face bebe? Nu zici nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI,imi pare rau abia acuma am intrat pe DC ca am trebaluit azi prin casa...adica am facut papica si prajituri,apoi am avut musafiri...acum am spalat totul si hop si eu aici...chiar imi pare rau ca nu am gasit mai repede mesajul tau,dar cred ca oricum ploaia asta ne strica programul...voi ati facut ceva,pe unde ati umblat?... si poate ne vedem maine?!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Mirela, de marti incolo mai sunt libera
Maine avem inot apoi vine Ramona, si tot we vine Ramona...si luni Radu e liber...
Marti daca vrei mergem undeva cu copilasii!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Din nefericire eu nu am reusit sa vad filmuletul. Dar nu renunt si am sa tot incerc pana merge.

... words are tools...

Mergi la inceput

daca vreau sa imi schimb pasaportul aici in state la ambasada, dureaza mult???

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ok SINZI,dar cine e Ramona...nu te supara ca te intreb...eram curioasa
Eu stiu ca nu iti schimba pasaportul aici ci doar iti dau iei o procura sau asa ceva cu care ti-l poate face cineva in Ro...asa era acum vreo 3 ani.

si distractie placuta!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Se poate schimba pasaportul aici. Dureaza insa foarte mult. Auzisem ca vreo sase luni. Sigur nu sub trei luni. Daca te grabesti mai bine faci procura sa ti-l rezolve cineva in RO. Sau poti primi de la Ambasada un permis de calatorie care e valabil cit sa ajungi tu in Romania si il rezolvi acolo. Asta in cazul in care te grabesti.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Buna Fetelor ,ma primiti si pe mine ? locuiesc in Texas ,mai e cineva deaici ?Dar in Kentuky? Ma numesc Mihaela si in 5 saptamani devin mamica ,sunt bucuroasa ca am descoperit Forumul vostru ,nu cunosc decat o romancuta aici ,suntem bune prietene ,dar atat. Va pup.

miky

Mergi la inceput