Fetele din America (74)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
simina, cauta cream of wheat in sectiunea de hot cereal la orice magazin alimentar, inclusiv walmart. e grisul nostru, pupi il papa cu mare placere. recunosc, si eu, uneori...hehehe.
philip&andreea
copilasi dragalasi
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Oana hai ca var-meu ca varu-meu e geolog, par lung, barba, poet etc.... dar am un coleg programator (deh, lucrez intr-o firma de software)care are o tarantula in acvariu pe birou la servici... Na, acum zi-mi tu daca scapa ala din acvariu... ciudati E unii e putin spus... unul are centura neagra la karate si intitdeauna face mutre cind cineva se duca sa-i ceara schimbari in cod...
poate va pune pe toti sa-i cautati petu' cu grija nu cumva sa il calce vreunul din "greseala".
Oana_B
sinzi_ana spune:
Nu stiu daca m-as putea obisnui cu asemenea conlocatari!!! hihi...
Cred ca nu as putea sa il las pe David sa doarma singur in camera...de frica sa nu il muste careva...el se umfla imediat de la orice muscatura de tantar...
Ieri am fost in parc si David si-a facut un prieten: uite e aici http://community.webshots.com/photo/550178285/2490251520087737923uVEhxt
si inca unul...(pacat ca s-a dus bateria la ap tocmai cand l-am salutat)http://community.webshots.com/photo/550178285/2523129480087737923fRWtXF
Astea da animale de tinut pe langa casa omului!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
ocebine spune:
Ratonii au rabies (turbare) asa ca FYI....
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
sinzi_ana spune:
Toti au rabies???? Oare ii lasa asa intr-un parc populat? Ca erau tare prietenosi...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Oana_B spune:
tot mai bune lighioanele noastre ca le cunoastem apucaturile, parca si cainii au turbare da' poate ca cu un os de ros il impaci, ratonului ce-i dai:)))
eram o data la niste rude si aparu' un possom, urata lighioana l-am tot fugarit sa-i fac poza da' nu statea al naibii si nici nu indrazneam sa ma apropii ca cica ataca. Scuipa si hasaie ca pisica si isi arata dinti ca cainele, o amestecatura de animale, cu cap de soarece si coada de porc.bleah
Oana_B
Laura Takacs spune:
Am vazut destui opposum pe la noi, se misca tare incet cand trec drumul, de trebuie sa opresti sa nu-i calci. Vecinii mei au un paun frumos, care iasa in strada sa-si infoaie penele, si ocazional si mai abate si pe la noi http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=8CctnDds0asoS, il tratam cu paine, si vad ca o mananca. Intaresc ce-a spus Anamaria, ratonii sunt periculosi din cauza la rabies. Io cred ca am un resident skunk, ca mereu pute prin curte.
Sanca spune:
Si noi avem possum. Am facut poze la unul pe gardul din spatele casei. Ei circula mai mult noaptea.
Bicule, ce ai facut cu fumigarea pentru termite. Parca tu ziceai ca vrei sa fumighezi casa. Este si pe lista mea vara asta, dar vroiam sa stiu experiente de la altii.
Ramona J spune:
Still need help...
quote:
Originally posted by Ramona J
Fetele, am pus si eu niste pozici pe Webshots. Dar cum fac link-ul intre DC si Webshots? Help, ca nu ma pricep la computers! Mai trebuia sa spun?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Llaura spune:
Ramona:
Cred ca merge asa. Mergi pe webshots unde sunt pozele tale, cele pe care vrei sa ni le arati. Dai click dreapta in campul cu adresa, select all, copy.
Apoi te loghezi pe DC si mergi la profilul tau personal si dai paste URL-ului de pe webshots (pe care il ai gata copiat cu copy).
Si gata.