Fetele din America (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Scuze ca ma bag ca musca-n c..ul calului, dar am si eu o problema: unde se gaseste grish - semolina, de vinzare? La Trader Joe's nu am gasit. Alte idei?!

Multumesc.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

la fred meyer e la sectiunea bulk parca

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

incearca la magazine grecesti sau arabesti. La mine in zona se gaseste si in supermarket, alaturi de malai si orez.Fetele am un var zapacit in Adelaide/Australia care mi-a zis ca tine un pianajen din asta pe post de pet insistind ca paianjenul il cunoaste. Nu ma intrebati cum. Mi-a trimis si poza. oribila. Dupa care m-a intrebat cind vin pe la el :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by cryssa29

Avem si Brown Recluse spiders pe aici si scorpioni micuti. Habar n-aveam ca sunt asha periculosi...Eu umplu prin jurul casei purtand papuci...very nice...da' daca o sa fii sa se intample asta este....fiind atat de cald nu pot sa port altfel de incaltari...

Never give up a dream!

mey, eu am stat un an in Arizona cu scorpioni si wolf spiders in casa (ca pe-afara nu mai zic) si cu black widows in bushii de linga casa

sa stiti ca numai rugaciunea la cel de sus, facuta in fiecare seara, ajuta!!!

ca eu (idei putzine si fixe, deh) mai dormeam si pe salteaua pusa direct pe podea

si bark scorpionul, specia cu intepatura mortala, e si cea mai frecvent intilnita pe-acolo

dar macar imi scuturam hainele bine dimineatza si controlam pantofii inainte de a baga picioarele in ei; in loc de papuci prin casa purtam slapi, ca sa nu stau tot timpul sa-i scutur...

si nici macar nu ma mai oboseam sa-i omor, le dadeam drumul undeva mai sus de casa, pe un teren public

un scorpion l-am tinut de pet vreo 2 luni, la rugamintea unui coleg care desi statea la vreo 3 km kai sus de noi, nu avusese placerea sa vada scorpioni la el in casa

nu am avut gecko, in schimb, el ii avea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by adrienne12
Fetele am un var zapacit in Adelaide/Australia care mi-a zis ca tine un pianajen din asta pe post de pet insistind ca paianjenul il cunoaste. Nu ma intrebati cum. Mi-a trimis si poza. oribila. Dupa care m-a intrebat cind vin pe la el :-)

Am avut si io un preten cand eram asa pe la adolescenta si avea un paianjen pe post de pet, nu stiu cum arata ca era ascuns de panza aia. Pretenul meu ii facuse un fel de culcus, pe o bucata de lemn infipsese niste craci arata ca un fel de copacel si paianjenul imbracase cracutele alea in panza si pretenul ii punea muste pe panza aia si le lua paianjenul mai tarziu:)))
ciudati unii bre

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

M-am mai linistit un pic. Cica astia stau ascunsi iar eu i-am gasit stind la soare.
Am gasit un website cu paianjenii din Texas si sint si unii benigni care seamana cu brown recluse. Eu ma sperii ca sint noua pe aici si nu stiu la ce sa ma astept.

quote:
Originally posted by pisik 4ever

Ramona J, daca stai in oras, poate sunt mai putine sanse sa ii ai. noi suntem aici in padure, la marginea unui lac, seara bantuie caprioarele pe aici si vine un raton pe terasa sa linga nectarul care curge din cana ptr colibri. am gasit si un sarpe in piscina si m-am interesat si eu ce "surprize " sunt pe aici. adica de ce animale tre sa ma feresc. asa am aflat de recluza asta. ce am prins eu seamana leit cu pozele de pe siteul ala. am prins doi in borcanele si am intrebat pe cineva de aici si ne-a confirmat ca sunt recluze. ati vazut aria de raspandire pe site. le place sa stea in case, nu in natura, deci e posibil sa fie in case chiar in oras. in centru vreau sa zic, ca noi locuim in capitala arkansasului. dar mai pe la margine.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Iuliana ma ingrozesti...
Eu mai degraba as sta langa un crocodil decat sa stiu ca am paianjeni in casa...
Ba chiar am cosmare cu ei...m-am trezit de vreo 2 ori speriata si l-am pus pe Radu sa caute prin casa paianjeni...

Ramona...dar cati ani are de vrei sa il dai la pian? Si pe mine m-ar interesa...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Oana hai ca var-meu ca varu-meu e geolog, par lung, barba, poet etc.... dar am un coleg programator (deh, lucrez intr-o firma de software)care are o tarantula in acvariu pe birou la servici... Na, acum zi-mi tu daca scapa ala din acvariu... ciudati E unii e putin spus... unul are centura neagra la karate si intitdeauna face mutre cind cineva se duca sa-i ceara schimbari in cod...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Oana hai ca var-meu ca varu-meu e geolog, par lung, barba, poet etc.... dar am un coleg programator (deh, lucrez intr-o firma de software)care are o tarantula in acvariu pe birou la servici... Na, acum zi-mi tu daca scapa ala din acvariu... ciudati

Daca scapa, poate pune si o postare pe Dc...hihi...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Sinzi,

pai sa stii ca te-obisnuiesti!

iar despre tarantule - wolf spiderul era cit una mia mica, era pe clanta de la usa de la terasa si cind am vrut s-o deschid a fost mai istet si-a sarit de pe ea....

si tarantule de-alea mari negre si frumoase am intilnit cite vrei in drumetiile mele prin muntii arizonei (ca serpii cu clopotei nu-i mai pun la socoteala) - pe una chiar am ajutat-o sa treaca strada ca sa n-o calce masinile!

Mergi la inceput