Fetele din America (74)
Raspunsuri - Pagina 12
ruxij spune:
Bogdan are 4 ani si azi se termina scoala la ei. Incep summer school si pe noi nu ne costa mai mult. 550$/luna full time? Nu e mult. Part-time ar fi mult.
Ramona J spune:
Fetele, am pus si eu niste pozici pe Webshots. Dar cum fac link-ul intre DC si Webshots? Help, ca nu ma pricep la computers! Mai trebuia sa spun?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
cryssa29 spune:
Avem si Brown Recluse spiders pe aici si scorpioni micuti. Habar n-aveam ca sunt asha periculosi...Eu umplu prin jurul casei purtand papuci...very nice...da' daca o sa fii sa se intample asta este....fiind atat de cald nu pot sa port altfel de incaltari...
sinzi_ana spune:
Summer school la 3 ani e mai mult fun peste vara...si un loc unde sa il socializez...
550$ este part time...si include doar gustarea de la ora 10 (programul este 9-12)...asta la gradinita unde este el acum...
La alta...sunt inclusele si mesele in banii astia, e pana la ora 16.00 (de la 7 dimineata)...dar nu stiu cum o sa suporte alta schimbare...de colegi, de profesori...
In fiecare luna, alta scoala...
Nu prea stiu ce sa aleg...si oricum l-as lua la ora 13.00-14.00!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Ramona J spune:
M-am speriat rau cu spiders astia. Am omorit doi puiuti care ar putea fi brown recluse. Fir-ar sa fie!
Va mai intreb ceva: ati dat copilul la lectii de pian? Cit va costa? Eu aici am gasit cu $60 ora.
Andrada spune:
Am incercat eu acu ceva timp cu Marcu si n-a fost interesat deloc. Era 40$ pe ora la scoala de muzica,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Tot e mai bine decit $60. Sa mai caut. Cum se numea scoala mai stii? Poate exista si pe aici.
Andrada spune:
Am incercat la 2. Universitatea Rutgers si Scoala de muzica din oras. La una era 25 pe ora si la cealalta 40.
Incearca in yellow pages,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Mai incerc. Deocamdata nu am gasit mai bun de asa. De asta ma gindisem sa intreb. Multumesc.
pisik 4ever spune:
Ramona J, daca stai in oras, poate sunt mai putine sanse sa ii ai. noi suntem aici in padure, la marginea unui lac, seara bantuie caprioarele pe aici si vine un raton pe terasa sa linga nectarul care curge din cana ptr colibri. am gasit si un sarpe in piscina si m-am interesat si eu ce "surprize " sunt pe aici. adica de ce animale tre sa ma feresc. asa am aflat de recluza asta. ce am prins eu seamana leit cu pozele de pe siteul ala. am prins doi in borcanele si am intrebat pe cineva de aici si ne-a confirmat ca sunt recluze. ati vazut aria de raspandire pe site. le place sa stea in case, nu in natura, deci e posibil sa fie in case chiar in oras. in centru vreau sa zic, ca noi locuim in capitala arkansasului. dar mai pe la margine.
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05