Fetele din America (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am si eu unii mici. Abia ne-am mutat in sud, deci nu stiu nimic. Daca afli mai multe spune-mi si mie.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

eeww
mi-au ochii exact pe comentariul ala:
"This foot no longer exists because she had to have it amputated below the knee."

ai grija cu ei ca inteleg din ce zic prin link-ul ala ca-s periculosi rau.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Si eu am schimbat locul pentru lectiile de innot. YMCA, e un big joke. La noua piscina unde merge baiatul meu acuma, se fac lectii serioase. Gata, s-a zis cu balaceala. Nu numai ca-i vorbeste in continuu "quiet arms, watch my feet, keep looking down" - dar ii spune si ce a facut bine, dar si la ce trebuie sa mai lucreze. Pana si strengarul meu, a comentat cand a plecat de acolo, ca sant mai seriosi despre innot. Cand incepe sa-mi faca laps de la un cap la altul al piscinei, ii cumpar speedos.

Kim222 - asta seara e finala de la LOST.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Ramona J, sunt mici acum, la inceputul verii, in timpul verii se ingrasa si ta toamna se fac mari si grasi. cica mai sunt pe aici vaduva neagra si tarantule, dar cica alea sunt rare. eu am gasit o recluza din asta sambata in chiuveta din bucatarie.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am vazut si eu o emisiune cu paianjenii...dar am inteles ca locuiesc in Australia (era pe discovery health)...dar produce reactii asa urate doar la cei care au alergie la veninul lor...

Sanca, ce e YMCA? Este peste tot? Noua ne-a placut aici la British Swim School...la 3 ani ii invata deocamdata lectii de supraveiturie si anume sa pluteasca...Si ii tine numai in apa si sunt foarte seriosi...al meu a urlat la inceput cu lacrimi si muci si nimeni nu il baga in seama...il tineau in apa si trebuia sa faca ce ii spunea...ba chiar il baga un pic la fund sa il potoleasca...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

O sa-i studiez mai bine, ca aia din poza nu seamana cu cea am vazut eu. Oricum, e serioasa treaba cu ei.
M-am uitat putin pe internet. Trebuie sa iei masuri ca e greu de scapat de ei.

Mergi la inceput

pisik, cei pe care i-am vazut eu au picioruse scurte. Cei din poza arata altfel. Daca tu ai vazut pui la tine in bucatarie de unde stii ca era brown recluse?
Na, ca ma macina treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sanca ...s-a notat! Sint pe baricade!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vroiam sa va intreb...

Duceti copiii la summer school?? De ce e mai scumpa ca scoala normala??? Ca pe mine m-au speriat preturile...de la 550$ in sus pe luna!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Summer school este de mai multe feluri: pentru unii inseamna ca au ramas repetenti, altii au nevoie de credite pentru scoala iar la altii pur si simplu inseamna un loc unde sa se duca vara cind sint in vacanta (parintii lucreaza)...

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput