Fetele din America (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by anmichelle

Diana,

Deci, intrebare: Eu si copii cu pasaporte americane, vrem sa plecam in vacanta in Romania, fara tata, am nevoie de procura?
multumesc

Eu am fost cu baietul in romania si am avut procura dar nu mi-a trebuit nici unde! iar eu am pasaport romanesc...

parerea mea este: atata timp cat tu si copii aveti pasaport american nu vad rostul procurei!!!

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Eu nu vad rostul la aceste luxuri din spitale. Oricum, americanii te dau afara din spital imediat dupa operatie... Mai ales ca sant la moda "outpatient" - unde te duci numa pentru operatie, si pe urma valea, acasa.
In iarna, in RO am avut pe cineva care a stat in spital pentru o operatie la picior, 2 luni de zile. O saptamana sau 10 zile pana cand au operat-o, si pe urma inca o luna jumatate pana cand i-au dat drumul. Daca era aici, nici nu cred o interna.

Cine a vazut ultimul episod aseara de la 24?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Sanca, in NY se numeste NY Presbyterian Hospital, si au tot comfortul, nu mai tin minte la ce etaj, un etaj de lux cu pian si alte extra, non-stop. La unul din etaje ar exista separat pt vizitatori resturant si alte chestii, cel putin asa ne spunea profu' de la Health Care.

Cat despre procura si noi am avut, dar ne-am luat masuri de precautie pt cazurile in care fatuca noastra ar fi venit din Ro insotita de altcineva inafara de noi. Acum nu mai suntem la curent ca s-a mai schimbat intre timp legislatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/photo/550178285/2592697350087737923cHWaHP
am pus si noi niste poze...la sf albumului..
azi am avut prima lectie de inot...a fost cu lacrimi la inceput dar s-a lasat cu veselie la final si cu mai vreau!!!!
Mami si tati sunt foarte mandrii de plodul lor!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

fetelor,

acasa e bine, dar inca n-am reusit sa dorm decit 2 nopti din 7 in ea!!!!!

restul pe la rude si prieteni! Si sunt de-abia la inceputul turneului

cu aviara am eu o teorie dar cum e legata de cea a conspiratiei universale, nu o desfasor aici si acum - mult zgomot pentru nimic!!!

ca sa abata atentia de la alte prostii, mai grave

va pup si pe curind!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy_me spune:

Fetele care locuiesc un SUA ma pot ajuta si pe mine? Daca au timp sa caute sau cunosc vreun agent PR m-ar ajuta incredibil de mult. Pleeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaase.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Laura, Anmichelle va multumesc frumos pentru raspuns.
Am facut deja 2 appointment-uri cu 2 medici care lucreaza cu spitale diferite, o sa mai caut si pe altii.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

SANZI, vazut pozele, mai da' ce de-as porturi faceti

michelle, asa m-am bucurat ca te vad in poze si cand colo...pai de ce te-ascunzi???

pupici la toata lumea

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anmichelle spune:

Ma reintorc la subiectul "procura". Multumesc celor care mi-au raspuns. Ieri am incercat sa ma interesez si pe alte cai si am aflat urmatoarele. Intr-adevar daca copii si mama vin in ROmania doar in vizita, la intoarcere, pe Otopeni, nu ii intreaba nimeni de sanatate sau procura. Chestia este ca s-ar putea cind pleci din state, sa iti ceara "parental consent" de la parintele al doilea care nu calatoreste. Motivul cred ca este sa se vada clar ca cel de-al doilea parinte este constient de calatoriile internationale ale "plodului". Vezi Doamne sa nu cumva fugi cu copilul si el sa nu stie.
Aici este site-ul de unde se poate printui forma "child travel consent form"
http://www.lawdepot.com/contracts/consent/?pid=overture-consnt&OVRAW=documents%20for%20traveling%20with%20kids&OVKEY=document%20kid%20traveling&OVMTC=standard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fetele care stati prin sudul statelor... ati auzit ceva despre www.brown-recluse.com/index.html" target="_blank">paianjenii astia? aici sunt multi , eu am prins cativa pana acum prin casa si voiam sa stiu daca mai are cineva pe aici.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput