Fetele din America (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Iuliana? Cum este acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Am 2 intrebari pentru fetele din New Jersey:

- care e cel mai bun spital pentru copii?
- care e cel mai bun spital, cu o maternitate bine dotata?

Tocmai ne-am mutat in Plainsboro, cam pe langa Princeton si trebuie sa gasesc un pediatru pentru baiatul meu de 7 luni jumate si un ginecolog pentru mine. As vrea un pediatru care sa aiba legaturi cu un spital bun si planuim sa avem al 2 lea copil asa ca mie mi-ar prinde bine sa am un ob/gyn care lucreaza la un spital bun.
Am cautat pe site-ul Cigna si am gasit liota de pediatri si ob/gyn care lucreaza la diferite spitale, dar nestiind care e mai bun, nu stiu de unde sa incep.
De PCP nu-i problema, ca-l putem schimba lunar daca vrem, asa ca ne ducem la unul din cabinetele aflate la 1 mila de noi.

Multumesc

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Iuliana, bine ai ajuns, salutari Oborului! Cat de urata iaste situatiunea cu aviara? Vreu si eu acasa, bre.. mai doua luni..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cum adica sa se intoarca?! Pai de abia au venit!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

Asta in cazul in care vrea sa se intoarca.

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Nu as putea sa stau departe de sotul meu...hihi...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Diana, doua spitale de copii: St Peter's si Robert Wood Johnson, amandoua in New Brunswick, cam la 30-40 de minute de Plainsboro. Cat priveste pediatru si ginecolog, in zona Princetonului nu stiu unul anume. In experienta mea de New Jersey pot sa-ti spun ca in general spitalele sunt bine dotate- am fost la vreo patru pana acum. Micutul spital din "comuna" unde locuim noi a fost mai bine pus la punct si mai curat decat grozavul New York Hospital. Parerea mea, e sa vizitezi cateva spitale din jurul tau, daca faci appointment poti vizita maternitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anmichelle spune:

Diana,

Eu am nascut la St Peter's in New Burnswick, si din greseala au trebuit sa imi faca 3 epidural's.........de si acum dupa 3 ani mai simt punctele unde am fost intepata. Acum locuiesc in South Jersey, si am auzit ca Children's hospital din Phily este foarte bun.

Oana, multumessc pt invitatie, am incercat sa prind putin firul discutiei despre procura, dar nu am priceput mare lucur.
Deci, intrebare: Eu si copii cu pasaporte americane, vrem sa plecam in vacanta in Romania, fara tata, am nevoie de procura?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, voi a-ti vazut ce fac americanii cu spitalele? Cica pentru 200-250 de dollari mai mult pe zi, pot sa ai gourmet meals, jacuzzi, business center cu internet access (sper ca e wireless high speed), personal chef.
Serviciile sant oferite la Sky Ridge Medical Center in Lone Tree, Colo., Jewish Hospital's Trager Pavilion, Baptist Health System in Jacksonville, Fla. Nu am vazut deocamdata nimik in New Jersey sau New York.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

internet wireless este si acum in spitale fara sa platesti nimic in plus. Daca vrei lux banuiesc ca platesti din buzunar nu? asigurarile nu acopera personal chef !?

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anca, banii pot cumpara orice, numai sa-i ai, nu?

Mergi la inceput