gradi cu program de vara in bucuresti

gradi cu program de vara in bucuresti | Autor: alinas

Link direct la acest mesaj

ma interesez din timp pentru o gradi care are descis si vara in bucuresti.noi venim curand acolo.deci:
1.exista asa ceva si in ce zone?
2.care sunt preturile?
3.pana la ce ora stau copiii acolo?
multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna. nu ai specificat zona. gradinite deschise peste vara sunt particulare.
depinde de zona...da mai multe detalii.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinas spune:

nu stim inca zona,dar hai sa luam ca exemplu o gradi in centru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna, noi avem o gradi in sect 1, zona casa radio - berzei, iar vara nu este inchis, mai mult, pentru ca sa nu functioneze doar pt cativa pici, primesc "copii deo vara":))) asa ca daca va intereseaza....

www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Gaby, da mai multe detalii, te rog. Incepand cu numele gradinitei :)

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

Scuze ca nu am mai intrat pana azi...

Numele gradinitei este Smiley Kindergarten. Eu am aleso pentru ca mi-au placut educatoarele, pentru mine este primul criteriu- nu vreau sa se intmpla ceva si copilul sa fie "terorizat". MErge la gradi din 25 martie si ia placut, mai mult, ma intreaba zilnic cand mergem, ii lpace la nebuie si gradi la schimbat extrem de mult, in bine desigur. Educatoarele sunt dragute si atente cu toti, poate si pentru ca sunt numai 11 copii la 3 educatoare, plus doamna care faca mancare si care ii ajuta plus directoarea, care are fetita acolo, si practic este interesata ca totul sa fie ok. Au medic pediatru de 2 ori pe saptamana, medic stomatolog in fiecare luna, au spatiu afara de joaca iar astzi aveau mesele afara, vor lua masa in aer liber...era super!!! Costul este mic, 5.800.000 la care se adauga activitatile si transportul, daca este cazul. Noi nu folosim transportul, nu stiu pretul...Fac engleza si franceza, ore zilnic, plus activitati desen, pictura, matematica, ...multe, cam tot ce se face pe grupele de varste. Primesc de la 2 ani pana la 7 si fiind mai putini, creeaza grupe mici care lucreaza separat, plus ca s-au nimerit ori ba, sunt cam apropiati de varsta...Jocurile sunt distractive pentru ca educatoarele sunt super haioase, au o gramada de jucarii (nu am mai vazut gradi cu atatea)atat in curte (leagan, castel.tobogan,locul de joaca afara are pietricele plus jocarii de plaja)cat si in incinta - o sa vezi daca mergi sa vizitezi. La prima vedere a fost ok, dar cu timpul, am descoperit totul plus fericirea copilului si am spus ca da, merita banii. Programul este de la 8 la 18..

Incinta este micuta au trei clase in care se si doarme, dar acest aspect l-am intalnit si la gradinitele cu pretentii ... si nu este o asa mare problema. Au facut serbare de paste, si nu a fost un calvar invatarei poeziei, plus ca nici la gradi nu-i chinuie, totul se face in joaca. Stiu pentru ca deobicei vin la diferite ore si ii "prind" ...
Acum am atatea de spus dar ...nu sunt un bun scriitor, plus ca fiecare isi doreste altceva...
iti pot da un nr. de tel, al directoarei...

Toate cele bune,

www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

as dori eu te rog nr directoarei de la gradinita cu pricina merci!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Trei generatii (de lopatele)

Mergi la inceput

Am uitat sa spun esentialul:
au site uite aici imagini http://www.gradinitasmiley.ro/imagini.htm, in imaginea 1 si 3 este si baietelul meu (in 3 cel cu mult portocaliu)....

www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns my3 spune:

Buna!
Si gradi Little One ramane deschisa pe vara.Este in sectorul 1, la Piata Chibrit pe str. Soveja ,106.
www.gradinitalittleone.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Gaby, este vreo legatura intre gradinita baietelului tau si Bright Horizons Kindergarten (tot str. Transilvaniei 55), despre care s-a vorbit destul de rau la un moment dat aici? http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29482&whichpage=1
Mentiune: nu vreau sa provoc o polemica, pur si simplu m-ar interesa gradinita (locatia e extrem de convenabila pentru noi), dar m-au descurajat, la vremea aceea, cele spuse de Ariel_7000...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Ileana,
Nu creezi polemica... azi am aflat si eu ce s-a mai discutat pe site la o vreme! Dar ce stiu eu este ca directoarea actuala Cosmina NEagu, este o mamica care la auzul vesti ca gradi va fi inchisa a preluat ea gradinita, in februarie. De atunci se chinuie sa o aduca la "normal"...ea are fetita acolo plus un nepotel,amandoi pici si scumpi. Plus ca personalul s-a schimbat, asa mi-au fost prezentate lucrurile....altceva nu stiu, iar acum au si medic pediatru care vine de doua ori pe saptamana si care urmareste si indruma personalul, cand vine vorba de meniu, spre exemplu, dar si de grupele de varsta si modul de lucru, etc....Eu stau cu ochi in 4, acu ca ma inspaimantati voi....dar, eu am gasit acolo oameni, adica educatori, extrem de dedicati, pasnici, calmi, calzi.

Sper ca totul sa fie ok....hai ma ca ma bagati in ....:)))

www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro

Mergi la inceput