gradi cu program de vara in bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
CORNELIAP33 spune:
Daca va intereseaza in sectorul 3(zona Mall Vitan), si gradinita pe care o frecventam noi - Bamby Grup-str. Caloian Judetu nr.13 are program de vara .
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Gaby spune:
pai, nu s-a inteles? :)
Bucuresti, sector 1, pret prog. lung - 5.800 mil., fara transport;
Tel: 0722.541.744 - Cosmina Neagu, gardi Smiley Kindergarten
www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro
iileana spune:
Gaby, mai poti da citeva detalii, te rog, despre gradinita baietelului tau?
(...ca am o liiiiista de intrebari ....)
- pentru copiii care vin numai in lunile astea de vacanta, tariful este acelasi cu cel al copiilor inscrisi permanent?
- pentru o luna in care copilul vine, sa zicem, numai 2 saptamini, cum se calculeaza taxa? Cu regula de 3 simpla sau se plateste tariful lunar integral?
- sint inscrisi si copii in jur de 5 ani, sau predomina cei mititei?
- ai idee ce activitati "de vacanta" isi propun pentru vara asta?
- au aer conditionat in sala in care dorm copii la prinz?
Te roooog!
EDIT, ca mi-am mai amintit o intrebare:
- curtea e cit de cit umbrita? (ma preocupa asta in perspectiva zilelor caniculare care ne asteapta...)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Gaby spune:
buna,
Sa-ti raspund punctual:
- tarif: eu stiu ca da, dar daca vrei tu, mai intreb si iti comunic maine;
- daca este mai mult de doua saptamani se scade din luna urmatoare, parca asa este...;
- da sunt copii de 5 ani;
- activitati cunoscute pana in zilele noastre:)) inot incep de 5, tenis de camp, plimbari in gradina botanioca si parc...;
- nu am vazut aer conditionat; DAR - este la casa, mie mi se pare racoroasa...eu am firma pe aceasi strada, cu casa localizata la fel...la noi e super bine, acum zilele astea pline de caldura! Am intrat si la ei si este ok, plus ca ei sunt mai mult afara si ei aerisesc iar cand vine caldura inchid. In locul amenajat este umbra, la locul de masa, jumatate (afara);
altceva?:)))
www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro
iileana spune:
Multzumesc mult, Gaby, de raspuns si !
P.S. Daca intrebi miine de tarif, te mai o data!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
NANU spune:
Prin sec 2 zona Iancului,Vatra Luminoasa sunt gradi cu program de vara?Ce program si ce tarife sunt?
MULTUMESC
Alexandra spune:
Gradinita Arc en Ciel are program de vara, e pe strada Matei Voievod, deci zona Vatra Luminoasa. Nu stiu daca au pret diferit pe timpul verii, altfel pretul e de 8.500.000. Cel mai bine ar fi sa suni la gradi la 252.70.82. Sonia merge acolo de la 1 an si 7 luni, acum la 3 ani jumate' e deja veterana.
Alexandra
goodlyada spune:
Despre gradinita Kids Club stie cineva ceva?
Au mai multe sedii, m-ar interesa cele din zona Piata Alba Iulia.
MUltumesc,
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by goodlyada
Despre gradinita Kids Club stie cineva ceva?
Stiu multe dar nu recomand nimanui sa afle aceleasi lucruri pe pielea propriului copil. Eu m-am fript cu Kids Clubul din Alba Iulia:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71748&whichpage=1
O mamica de pe forum a incercat si ea un Kids Club dar in Floreasca. Dupa nici doua luni a renuntat:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71798
In concluzie: o afacere in stilul pur romaneasc al "tranzitiei", in care dai un ban dar ramai cu buzele umflate si cu buzunarul gol.
Nu va luati dupa aburelile directoarelor care tot asociaza gradinita asta cu Anca Turcasiu. Ea apare o data pe luna, mai mult ca sa-si selecteze unu-doi copii pe care ii promoveaza apoi pana-n panzele albe pe la concursurile de muzica.
Si inca ceva: ultima educatoare din cele trei care au ridicat Kids Clubul in urma cu cativa ani paraseste si ea corabia.
Ce este acum e o jale mare fata de gradinita de acum trei ani. Bineinteles la preturi mai mari decat in perioada de glorie.
goodlyada, mai bine cauta altceva in zona. Sunt gradinite mai bune sau cel putin acceptabile in comparatie cu asta.
Capcaun fript