Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17
Raspunsuri - Pagina 10
ana maria spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Kris, te inteleg, dar va trece si perioada asta.
Ai alaptat foarte mult, fii bucuroasa pentru asta.
Eu una sunt suparata deoarece nu mai plecam si noi cu tati in Cipru.
Lui i se plateste tot, dar pt noi 2 ( Rayan si cu mine) trebuia sa platim 1500$ pt 3 zile, si eu chiar nu sunt de acord sa arunc banii asa aiurea. Cu suma asta fac vacanta 2 saptamani oriunde altundeva. Cum sa arunc asa o suma pt 3 zile?
Sotul a vrut sa refuze, dar este a doua oara cand ar refuza si i-ar face probleme celui de la compania care organizeaza, asa ca se va duce si tare trista sunt.
Nu pot sa pricep cum sa ceara asa o suma pt 3 zile?
Crinuta siRayan
Crinuta eu te inteleg pentru ca si mie daca mi se pune pata ca vreau ceva tare ma necajezesc daca nu obtinu. Dar eu am facut prostiuta ded a pleca cu tati si cu cupilu pentru trei zile si mi s-a parut mai greu si mai putin placuit decat acasa. Cu alte cuvinte supraestimasem placerea....
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Magga, ai descris perfect.
La 2 zile e on call, de multe ori nici nu vine acasa ca suna telefonul si trebuie sa plece iar. Mai opereaza si noaptea daca sunt urgente, iar cand vine e obosit si uite asa trec zilele si parca nu mai avem timp pentru noi.
Acum sunt suparata deoarece Rayan nu a mancat aproape deloc la pranz si asta se intampla de 2 luni si ceva, iar eu imi pierd rabdarea.
Mai este cineva in situatia mea?
Colac peste pupaza a spart al doilea pahar. Bine ca nu s-a ranit.
Crinuta si
Rayan
ana maria spune:
Crinuta si eu sunt disperata cu faptul ca gaza mea nu mananca bine. in afara de fructe (si am inceput sa-i dau cate doua mese de fructe) nu mananca mai nimic. Supa si carnea sunt "cah" daca cumva reusesc sa il fac sa guste se stramba rau iar cel mai adesea nici nu deschide gurita. Acum s-a si lungit destul de tare si e slab ca un tzar sau tzantzar. Are muschiuletzi la picioruse si energie cat 10 dar eu cred totusi ca ar mai avea nevoie si de ceva proteine animale.
La noi din pacate e mai nashpa si chestia cu alaptatu' ca una doua vrea la tzitzi si ma gandesc din ce in ce mai serios sa-l intzarc desi de multe ori macar asta ma bucura, ca bea lapte...
Poate si caldura e de vina, ca de cateva zile papa si mai prost.
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ana maria spune:
Iar apropo de tatzi, Crinuta al meu sot nu e doctor dar are un job foarte soliitant si mereu ma gandeesc ca mi-ar placea sa petrecem mai multa vreme impreuna.... Macar in uichenduri mai reusim doar ca suntem amandoi obositi si uneori uitam esentialu'.
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Amaya spune:
Buna ziua mamici! Ce ziceti de vremea asta superba?
Kris, multa bafta cu intarcatul...sa dea Domnul sa fie totul bine si sa treaca repede starile astea.
Anda, felicitari pentru felul in care ai comentat Eurovisionul. Dar, doar ca sa te ascult pe tine, sambata am mobilizat tot familionul la tveu si am stat si am suportat supliciul. Dupa melodia lui Mihai (cand deja adrenalina era la maxim) am ajuns de pe culmi in gaura cea mai neagra. Toata viata mea n-am injurat atat (si atat de urat).
Tomasa, cum merg examenele?
Crinuta, nu stiu daca te consoleaza cu ceva, dar si Andrei mananca numai iaurturi, branza cu amntana, lapte si ceai, insa, cred, eu stiu motivul (astazi l-am aflat si cu ocazia asta m-am relaxat un pic): ii ies 4 masele si 2 dinti in acelasi timp, deja au spart gingia, dar nu complet...imi imaginez ce chin pe el, si adaugand caldura cred ca abia pe la toamna isi revine cu mancatul.
In legatura cu plecarea in Cipru, poate e mai bine asa, inchipuie-ti ca el este toata ziua la conferinta sau in intalniri de schimb de experienta cu alti colegi si tu toata ziua cu Rayan intr-o tara straina, cand Rayan abia s-a obisnuit cu noua lui casa. 
Oana si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Amaya spune:
Offf Crinuta, asta e tot ce va lipsea! Multa sanatate lui Rayan!
Oana si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
crinuta spune:
Acum a mai scazut febra, iar el se joaca si culmea.... a papat branza cu paine si acum papa kiwi.
Accum mi-am amintit ca vineri s-a jucat cu niste copii si unul dintre ei mai tusea, avusese febra cu o zi inainte.
Cand tatal lui ne-a spus ca a avut febra, eu am sarit imediat intrebandu-l daca acum e ok, dar eu nu inteleg cum sa treaca o infectie la gat de la o zi la alta, asa ca dupa ce am plecat i-am spus sotului de temerea mea, mai ales ca s-au jucat toti impreuna, deci eu sunt 90% sigura ca a luat de la acel copil...
Amaya, vezi de ce vreau sa vb cu tine? Intotdeauna ma faci sa vad si o alta fata a lucrurilor.
A mai spus dr ceva cu care nu sunt de acord, dar stiu ca sunt medici care au teoria asta.
I-am povestit ca Rayan a avut febra de la dinti, febra de peste 38, dar el e de parerea ca peste 38 nu e de la dinti.
Aici, din bun simt am tacut, dar stiu cazuri care infirma teoria asta.
Ne-a dat si antibiotic dar sa nu i-l dam inca si sper sa nu fie cazul, deoarece pana acum nu a avut nevoie de antibiotic si as vrea sa fie la fel si acum, dar fiind prima data cand face asa febra mare....
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Mie nu mi-a mers netul toata dupa-masa si abia acum v-am citit.
Crinuta, imi pare tare rau ca esti necajita...lasa, trei zile trec repede si tati se intoarce la voi! Un pupic lui Rayan si sa nu mai faca febra!
Amaya, iar am sarit direct in sandale si tricouri...pe mine ma da peste cap vremea asta, transpir ingrozitor stand pe loc(cand sunt afara), dar sa mai alerg dupa Vladut. Si mi-e groaza ca incep juliturile in coate si genunchi! Oricum, am asteptat vara si iata ca a venit!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz