Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17
Raspunsuri - Pagina 11

BDana spune:
BDana spune:
 Kris, iti inteleg perfect trairile din perioada de intzarcat. Si eu am alaptat 1 an si 2 luni si am trecut pe acolo. Dar, vorba cuiva, acum avem alte metode prin care ne simtim parca la fel de apropiati. Ne pupacim si ne tinem de gat si ne sta cateodata lipt la propri de mine si se vede ca e cel mai fericit. Iar eu...nu iti mai spun.
Crinuta nici Cris nu se omoara dupa masa de pranz, spre disperarea mea continua. Nu ar manca decat fructe si iaurt. Carnea, mai ales, e otrava curata. vegetarian cupilu` meu. Multa sanatate lui Rayan.
Toamasa, ia spune: tinuram pumnii stransi cu folos? 
Mie deja mi-a jale sa ies din casa de cald. Daca s-ar putea mi-as rezolva problemele pe afara numai dupa 9 seara.
 Daca s-ar putea mi-as rezolva problemele pe afara numai dupa 9 seara.
Dana, mamica de     Cristian 
 (13.01.2005).

kris spune:
kris spune:
 Cand am venit acasa, Bia ma astepta cu nerabdare. M-a pupacit pe ambii obrazi si a avut tendinta sa-mi ridice bluza, dar eu am luat-o cu altceva. Ma bucur ca nu plange, pt ca nu-i dau curs placerii de a papa lapte de la san si cand ii atrag atentia cu altceva.
Acum imi va fi mult mai greu la nani seara. Asta seara a adormit pe la 23.15 cu un masaj pe tot corpul. Spre sfarsit era cam maraita si probabil vroia lapte. A adormit atat de dulce!
Despre mine: mi-e putin, doar putin mai bine dpdv emotional. Anda, sa stii ca am luat magneb6, sper sa pot dormi linistita! Sunt atat de obosita! parca sunt primele zile din viata ale Biancai! Sper din tot sufletul sa se reduca trezirile ei peste noapte. Stari de plans tot mai am, probabil sunt prea sensibila si eu , de obicei, retraiesc cu mare intensitate ceea ce se intampla in jurul meu, dar mai ales cu familia mea.
Mi-am facut dushuri caldute, m-am muls cate putin, masaj cu lapte de corp si acum sunt legata cu comprese reci.  Mama mea s nu -i de acord sa dorm cu sutien, si de aceea m-am legat.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

kris spune:
kris spune:
 Fetelor, scuze ca nu v-am multumit pana acum pentru sugestii, intelegere si povestit experiente!
Crinuta, imi pare nespus de rau ca treci prin atatea cu Rayan! Va veni vremea cand toate o vor lua pe un fagas mai bun, ai sa vezi!
Fetelor, imi pare rau ca puiuti vostrii nu maninca masa de pranz, noi nu o refuzam, deocamdata. Ce-i drept, nici ea nu mai mananca carnita ca inainte si sunt sigura ca este de la caldura. 
Va  pe toate si ma duc sa ma culc, pt ca nu stiu ce o sa a mai astepte.
 pe toate si ma duc sa ma culc, pt ca nu stiu ce o sa a mai astepte.
albume foto

lavinia345 spune:
lavinia345 spune:
 Kris dar nu ai zis daca a acceptat bibe usor sau ba?Ii dai lapte praf sau de vaca?
Crinuta,potrivit doctoritei de aici Natalia a facut 39.5 de la eruptia dentara.
Natalia a mancat azi varza calita,dar ca si ceilalti copii de aici sa nu vada carne in mancare.Doar daca e gratar si doar carne sa pape,nimic altceva si neaparat numai ea are voie sa bage in gurita.
Ubi imi pare rau ca n=am stat mai mult de vorba....
Amaya mai ai cartea aia scrisa de tanti libaneza?E posibil cumva sa ne intalnim in cursul zilei de sambata?
Crinuta fa-ti prieteni urgent altfel iti va fi greu.Cat despre 3 zile singura....eu m-as bucura de ele.Mi-as pune gandurile in ordine,as asculta muzica mea preferata,as citi...relax total chiar daca as fi doar cu Natalia.Cand suntem doar noi doua parca e un pic mai cuminte.Noua distractie a Nataliei e sa se invarta.Partea nasoala e ca dupa 2 runde cade de ametita ce e.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Natalia, si lui Vlad ii place sa se invarta, sa mearga cu spatele si incearca sa sara pe ambele picioarele. El si acum cand alearga zici ca vine in nas, deci iti dai seama ca dupa invarteala cade...incep sa descopere lucruri noi! Aaa, mai nou canta daca ma aude pe mine, zice si el na-na-na si danseaza, dar e nemelodios...
Kris, cum ati petrecut noaptea? Si ce lapte papa Bia acum?
Crinuta, mai are febra? Si mai canta asa frumos?
Vlad nu refuza mancarica de pranz, de fapt, nici o masa. El mananca in fata televizorului, ca altfel sigur nu deschide gura! In schimb nu stiu ce sa fac cu laptele...bea doar dimineata intre 50-100 ml, mai mult nu!  Ii mai fac peste zi fidea cu lapte sau orez cu lapte, dar nu in fiecare zi, ii dau cam o lingura cu varf de branza de vaci pe zi, un iaurtel mic cu fructe si mai rar un iaurt natural cu biscuiti, iar in fiecare seara mananca vreo trei sferturi de castronel de cereale Milubrei cu lapte. Eu sunt stresata ca nu bea lapte!!!
Ii mai fac peste zi fidea cu lapte sau orez cu lapte, dar nu in fiecare zi, ii dau cam o lingura cu varf de branza de vaci pe zi, un iaurtel mic cu fructe si mai rar un iaurt natural cu biscuiti, iar in fiecare seara mananca vreo trei sferturi de castronel de cereale Milubrei cu lapte. Eu sunt stresata ca nu bea lapte!!!
Oana si  Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005) Poze cu Vladutz
Poze cu Vladutz

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Aaa, am uitat sa va zic ca-si baga degetelele in urechi si rade sau se tine de nas si il bufneste rasul cand nu mai poate respira pe nas!
Oana si  Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005) Poze cu Vladutz
Poze cu Vladutz

kris spune:
kris spune:
 Buna dimineata!
Noaptea nr. 2 a fost mai dificila. S-a trezit prima data dupa 2.5 h de somn si a tinut-o intr-un plans vreo 30 min. Nu stiu ce avea. Abia mai tarziu a baut apa plata. De ieri nu prea mai vrea ceai. Si apoi s-a trezit de vreo 10 ori, probabil de la caldura. Beia putina apa si o adormeam masand-o pe tot corpul. Nici leganata in brate nu adoarme si numai facandu-i masaj.
Ce lapte ii dau? Ieri i-am dat lapte praf rarau si  a baut putin ( am constatat din intamplare ca ii place), iar azi noapte am incercat milli 1.5% grasime. Dar nu mi-a luat decat 2-3 inghitituri. Plange, ii lipseste ceva si nu stie ce.  E un copil bun, nu tipa pt ca nu-i dau san, poate in 2-3 zile uita si-si schimba stilul.
Mi-e atat de mila de ea! 

albume foto

PatriciaArdeleanu spune:
PatriciaArdeleanu spune:
 Buna dimineata!
Kris, iti inteleg trairile, insa incearca sa te linistesti si sa fii fericita ca Bia a beneficiat atit de mult de lapticul tau!! Poate ca este agitata pe deasupra si de vreo eruptie dentara si de aia se trezeste asa mult. Iti urez in continuare rabdare!!
Crinuta, eu nu cred ca a fcut de la AC. Tu stii ca eu pe Reb am tinut-o anul trecut toata vara pe AC si nu a avut nimic. Poate chiar e de la dinti, cum a mai zis cineva inainte. Rebe cind a facut zilele trecute 39 si imi spusese Calapod cu o zi inainte ca are putin rosu in git, pentru ca a tinut-o doar o zi febra, ma gindeam totusi daca nu e de la dinti si nu de la git.
Si Reb refuza mincarea de prinz - care este mincare calda, nu?? Carnea o tine in gura...daca e ciorba, filtreaza doar zeama si cind ma uit, are gura plina de carne ca hirciogu'. In schimb fructe si iaurt maninca f bine si ma gindesc ce i-as putea da si de prinz sa aiba carne si sa poata fi mincata rece sau sandwich...
In schimb bea laptic cu cereale seara si dimineata, eu ii fac 210 ml apa, si de cele mai multe ori bea aproape tot sau macar 180. Bea apa multa peste zi.
Anda, nu am apucat sa iti spun, dar te-am ascultat cu mare placere simbata seara la eurovision. 
Felicitari si pentru casuta, ca asa am intles
 Patricia si
 Patricia si  Rebecca (05.02.05)
 Rebecca (05.02.05)

ana maria spune:
ana maria spune:
 Multa sanatate lui Rayan!!!
Anda te-ai mutat?
Ana Maria si Victor Stefan  (15 12 2004)
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

crinuta spune:
crinuta spune:
 Merci fetelor.
Nu cred ca e de la dinti deoarece trece si peste cateva ore revine.
In plus, mi-a aratat medicul ce e in gatul lui, deci il cred pe cuvant.
Sunt aproape sigura ca a luat de la acel copil, deoarece folosim AC de vreo 5-6 saptamani si nu a avut nimic, dar pe de alta parte, mi-a spus sotul ca multi copii au aici probleme cu gatul din cauza caldurii si a folosirii AC-ului.
Aici e mult mai cald decat in Ro, iar trecerile astea bruste, de la caldura excesiva la AC ori in masina, acasa, servici sau orice magazin nu sunt ok.
Bubu, mai canta Rayan, dar mai rar. In schimb e un dulce cand spune " KIKI" in loc de KIRI".
Lavinia, prieteni am, dar toate au copii si sunt super ocupate.
Acum o astept pe sotia celuilalt ortoped, coleg cu sotul meu, care vine cu fiul ei de 5 ani si sta vreo luna.
Tipa seamana mult cu mine din ce imi povesteste sotul ei si de altfel am si vb  cu ea la telefon, asa ca deja planim sa petrecem mult timp impreuna, sa mergem in multe locuri, etc. 
Aseara sotul meu inca nu stia ce se faca. Nu vrea sa plece fara noi, dar pe de alta parte daca nu pleaca ii face atat probleme celui care i-a ofertit totul ( sunt alesi doar cativa medici) si pe viitor nu va mai primi nici o oferta, deoarece a respins inca una pana acum, asa ca....
Partea buna va fi nu voi gati, hehe, mare bucurie pentru mine, deoarece nu suport sa gatesc. Daca as gati doar prajituri sau torturi, my pleasure, dar asa... no way!
Deci, Rayan a facut iar febra mare la 4 dimineata, si abia dupa o ora i-a trecut, dupa ce i-am dat supozitor cu Tylenol + sirop Tempra, insa la 10 avea iar, deci asta sigur nu e de la dinti.
El a mai avut de la dinti, si nu era mai mare de 38,6. In plus, nu revenea, ii trecea dupa o zi, pe cand acum i-a revenit de 2 ori.
Sotul meu vrea a incepem tratamentul cu antibiotic.
Astept sa vad ce ii spune pediatrul. Eu am sperat sa nu fie totusi nevoie, dar daca febra mare persista nu avem alta cale.
Crinuta si  Rayan
 Rayan