Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Kris, ti-a spus Anda deja cum trebuie sa procedezi cu intarcatul, eu as completa doar ca injectiile si pastilele (nu mai stiu cum se numesc) care se administreaza pt ablactare (timp de 3 zile) dau dureri de cap mari.
Metoda zisa de babe, cea cu varza, functioneaza sigur, chiar daca nu-i asa placuta. Mult succes!

Anda, frumos ai povestit! O regasesc si pe-a mea in tot ce spui pe-acolo. Si mai ales la faza cu "sotul care transforma copila intr-o alintatura ce-i face ochi dulci si-ntinde boticul la pupat".
Si mi-a mai placut tare :"Sunt frumos si stiu, tratati-ma ca atare!".

Sa aveti o zi perfecta!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Aseara n-am mai apucat sa citesc tot, am adormit cu laptopul in brate, bine ca nu l-am scapat pe jos.
Oana, imi pare rau pentru cazatura lui Seb, accidentatul.
Kris, e mai bine asa, ca a refuzat ea sanul, decat sa fi inceput din partea ta intarcarea. Iar cu sanii, daca faci ceea ce ti-au spus fetele nu vei avea probleme.
Crinuta, te inteleg, mai trec si eu din cand in cand prin stari din astea, si nu-s departe de tara sau de parinti. Cand apare in viata noastra o problema, nu conteaza de ce natura e ea, tindem sa uitam lucrurile bune din viata noastra si le vedem doar pe cele rele. Sper sa iti treaca repede si sa redevii optimista.

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Anda, v-am vizitat (citit) in casa noua .

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Oana am glumit cu Finlanda, nu mi-au placut....

Kris esti tare daca refuza Bia sanul...Poate scapi asa usor.
Eu nici nu ma gandesc la depresia mea, sunt rationala imi dau seama ca deja am exagerat cu alaptarea.. dar nu reusesc sa fiu consecventa si sa spun hotarat ca-l intzarc pe junior.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Am trecut binisor noaptea. Am dormit doar 1.5 ore legate. S-a trezit de 2 ori, lucru care il face cel mai frecvent, a baut ceai si apoi s-a pus pe plans. La prima trezire, cauta sanul cu gurita, dar cu manuta nu. Ca sa o linitesc, am iesit din camera si i-am dat ceva sa manince la cerea ei. Apoi ne-am retras in camera, iar la propunerile mele de a dormi cu noi in pat sau de a dormi singurica, a optat pt cea de-a 2-a varianta. Cat a stat trezita, pret de 30 min, m-a tinut cu manutele stranse da gatul meu si cu capusorul pe piept, lucru care m-a topit. M-a emotionat enorm! Suferea si ea de aceasta schimbare.
A fost f intelegatoare! Acum dimineata am lasat-o dormind. Matusa imi spune ca o simte ca tanjense un pic dupa san. Starea ei generala e buna, a mancat cate ceva , iar acum sunt in parc.

Despre mine: am plans aseara si azi noapte... M-am simtit ca inainte de nastere: imi doream sa o tin in brate dar imi placeau si miscarile din burtica. Nu stiam cum voi trai fara sa o simt in burtica. Sanii sunt oarecum binisor..Nu stiu ce va urma. Starea imi este in continuare deprimanta si am tendinta sa plang in continuare. Sper sa-mi revin. Am emotii si pt faptul cum va reactiona cand vin de la servici. Oare imi va solicita sanul?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Magneb6 Kris!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Trei generatii (de lopatele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna fetelor!

Anda, pt ce ai zis cu intarcatul si perioada post intarcatului!

Kris, iti doresc curaj mult sa treci peste aceste momente, nu e usor, se rupe ceva, dar adu-ti aminte mereu de ceea ce ti-a zis Anda.

Mona, merci! Acum nu mai e sangele inchegat, sunt doua bucatele (ce urat suna, filme horror) de buza albe, care nu stiu in cat timp o sa se vindece, ca e mereu umeda buza, el trage mereu cu dintii de buza de atunci. In fine...semne de buna purtare.

Alina, cum sa va uitam?!

Ana Maria, m-am linistit. Ca am ascultat si eu melodia si

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, chiar m-am emotionat citind cum suferi tu...eu zic ca a papat san suficient, e fara mare de-acum! si cum a zis si Anda, gasiti voi o alta modalitate de alintare. Iti doresc mult curaj si fii optimista, fiecare perioada e frumoasa in felul ei, iar cea a alaptatului se pare ca s-a terminat! Vlad a refuzat sanul cand avea 4 luni, inchipuieti ce plansete trageam eu atunci...dar m-am resemnat si a trecut totul! Raman doar amintirile frumoase! Sa nu mai incerci sa o intorci acum, curaj in continuare! Multi pupici de la noi!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

ziceti ca a cistigat Finlanda? Parca auzisem la radio mai zillele trecute ca atenistii au propus excluderea melodiei din concurs pt mesaje sataniste. :D

Crinuta, capul sus! un sot medic petrece mai mult timp cu bolnavii lui decit cu oricine altcineva, n-ai ce face. stiu cum e, pleaca dimineata, vine obosit seara si daca n-ai noroc mai suna si telefonul pt nush ce urgenta, pacient care se da cu capul de pereti de durere sau altceva sau coleg bolnav tocami in ziua lui de garda. :) bine eu am amenintat cu disparitia si dl sotz s-a mutat in pedopsi, programul e un pic mai flexibil, plus ca vreau sa plecam de aici o vreme iar in lumea a treia nu exista nebuni, mai bine sa se priceapa la copii. chiar e nevoie.

incearca sa-ti gasesti o activitate de citeva ore pe zi, lasa-l pe rayan cu cineva si nu culpabiliza, ai nevoie sa faci ceva al tau si numai al tau. cheam-o pe mama, imprieteneste-te cu vecina sau cu cine-o fi, nu sta numai singura cu rayan. vorbesc din experienta. sotzul banuiesc ca nu prea are alternativa. te pup si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kris, te inteleg, dar va trece si perioada asta.
Ai alaptat foarte mult, fii bucuroasa pentru asta.

Eu una sunt suparata deoarece nu mai plecam si noi cu tati in Cipru.
Lui i se plateste tot, dar pt noi 2 ( Rayan si cu mine) trebuia sa platim 1500$ pt 3 zile, si eu chiar nu sunt de acord sa arunc banii asa aiurea. Cu suma asta fac vacanta 2 saptamani oriunde altundeva. Cum sa arunc asa o suma pt 3 zile?
Sotul a vrut sa refuze, dar este a doua oara cand ar refuza si i-ar face probleme celui de la compania care organizeaza, asa ca se va duce si tare trista sunt.
Nu pot sa pricep cum sa ceara asa o suma pt 3 zile?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput