Mamici din Arad...???(48)
Raspunsuri - Pagina 7
Melania 14 spune:
Claudia , nu-mi dau seama din poza aia de nici un "amanunt", fa bine si pune si altele !
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Claudelu spune:
Nico ce altceva vrei, ce amanunt vrei sa vezi?? alta n-am sincer
Poate duc sambata aparatu, numai ca atunci musai sa ma imbrac altfel sa nu zica astia ca n-am decat un rand de haine in dulap
pufymic spune:
Nico habar n-am de unde stie fiu-meu figura....cert e ca nu e de el....de-ar fi fata ar merge dar asa...!
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Diana, Timeea, bine ati venit acasa!
Ma bucur sa aud vesti bune despre voi!
Si eu sunt pentru intalnire, dar nu cred ca o sa imi car si sotul, pentru ca probabil nu o sa il pot dezlipi de la lucru.
Clau, asa ca poti veni linistita cu Raul. Spune-i lui Clau sa iti aduca poze de la lucru, ca am vazut cateva faine cu tine, cred ca erau facute cu aparatul lui Mishu. Sau poate nu vrei sa le arati la fete?
Alina, lui Dragos sa se faca bine.
Flavia, am cunoscut-o ieri pe sora ta la ziua lui Leon. E o draguta, de Lisa ce sa ma vorbesc...e tare dulce!
Maiine ma duc la Szeged la control la ochi. Flavia tu parca azi trebuia sa mergi?
Gabi 23+
www.stoc-studio.ro/tudor
Melania 14 spune:
Claudia pai un profil, un prim-plan mai "apropiat" sa vedem si noi mai clar culoarea, modelul,alea...alea..... .Oricum jucariile sunt evidente !
Ioana ,Alesio a trecut de faza "maimutica" ?Ma gandeam ca face si el ce vede..., ce stie el de distributia rolurilor ? Melania acum a inceput-o !( faza cu maimutareala )
poze
alinamoro spune:
Diana, bine ati venit acasa! Ma bucur ca sunteti bine si Timeea e cuminte si mancacioasa.
A, am uitat sa va zic ca sunt de acord si eu cu intalnirea.
Nu mai am timp sa scriu acum ca vin niste musafiri, intru mai tarziu.
Alina (24+) & Dragos (11.04.2002) pozici
Melania 14 spune:
Gabi , ce control va faceti la ochi ? tu si Flavia ?
poze
pufymic spune:
Neata fetele!
Mey ce bine a prins ploaia de azi-noapte....ne-am mai racorit putin!
Fetelor voi pe unde umblati?
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
flavia ramona spune:
Eu sunt ca o bezmetica. Azi noapte au avut inundatie vecinii de sus si eu la un moment dat auzeam doar cum picura apa si am tot cautat la mine in casa si imi curgea putin pe la tamplaria usii din camera lui bb si am crezut ca an eu vedenii, era 1:40 noaptea. M-am uitat si afara pe geam sa vad daca nu aud de acolo ........ , pana ce am auzit cum curge apa siroaie in baia mica, noroc ca tevile sunt inchise cu un perete, asa ca a curs apa la fata de sub mine, iar la mine se vede doar putin pe peretii din domitor si camera lui bb. Cei cu inundatia dormeau tun si abia dupa ce am sunat a 3-a oara la ei la usa s-au trezit.
Eu cu apa am cosmaruri, nu stiu daca v-am zis, ca nu va stiam atunci, dar dupa 2 ani dupa ce am renovat apartamentul si cu 1 luna jumate inainte de nunta ni s-a spart noua in casa o teava si eram la lucru. Pe atunci nici sub noi nu statea nimeni asa ca apa a curs fara sa vada nimeni pana a intrat in toate camerele si a inceput sa curga pe peretele blocului afara. Abia atunci a vazut un trecator si a inceput sa sune prin bloc. Parchetul din toate 3 camerele s-a distrus, a trebuit sa renovam din nou si nu va mai spun cum am tras-o o luna cu toate imprastiate. Pe langa asta, in acelasi an am avut la maica-mea la bloc inca 2 inundatii, tot tevi sparte si tot la noi in casa. Noroc ca exact atunci eram in renovare, dar va dati seama ca a curs apa groaznic la vecini. Cei de aici au fost intelegatori, dar cu cei de la maica-mea am avut probleme.
Aseara nu am mai putut sa dorm pana dupa ora 4, asa ca sunt tare aeriana acum.
Diana si Timea bine ati venit acasa. Va dorim sa cresteti mari si sa fiti cuminti.
Gabi, chiar aseara imi zicea si sora-mea ca te-a cunoscut. Sa intri sa ne spui cum a fost la control.
Nico, Gabi face control la ochi, iar eu trebuia sa merg la ginecolog, dar nu am putut. O sa ma reprogramez.
Ma duc sa mananc ca mi-e foameeeeeeeee. Azi nu cred ca fac mare lucru.
25+