Mamici din Arad...???(48)
Raspunsuri - Pagina 6
flavia ramona spune:
Buna dimineata fetelor,
Si eu sunt de acord, in principiu, cu intalnirea. Nu am nimic planificat pt atunci, deci cel mai probabil voi putea.
In rest nu prea am ce sa va spun, ca nu am facut mare lucru. M-am dat pe fructe multe acum ca sunt o groaza de capsuni si cirese, dar parca ciresele ar putea fi mai bune.
25+
clauf1000 spune:
buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 10 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...
DianaR spune:
Am venit ieri acasa, dar n-am apucat sa intru nicium pe net. Am citit pe sarite, va pup, sunteti extraordinare, multumesc de urari si mesaje!
A fost bine la spital, mai usor ca prima data de la cum am suportat anestezia si pana la cum a supt Timeea. Deja sambata dimineata mi-au dat-o de tot in salon, inclusiv noaptea, o luau doar ptr. baita 10 min si gata.
Timeea suge, bine merci, e relativ cuminte (doarme ziua si noaptea ma inebuneste cu suptul), Vladut a reactionat destul de bine si s-au inteles bine in aceasi camera in noaptea asta.
Am incercat sa-l pun pe Vladut la san dar n-a stiut ce sa faca... N-am crezut ca uita in 4 luni...
Incerc sa pun si poze, nu stiu cand. Deocamdata va pup si mai intru cand pot.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (39+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
DianaR spune:
semnatura...
Diana , Vladut (16.05.2004) & Timeea (18.05.2006)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
maggda spune:
Diana si Timeea bine ati ajuns acasa!!!
Timi iti doresc o viata frumoasa plina numai de bucurii!!!
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
Diana si Timeea bun venit acasa!!!
Ma bucur ca a fost mai usor....sper sa fie si la mine la fel!
Sa ne mai zici cum se comporta Vladut cu Timeea(cand apuci)!
Asteptam si pozele(imi place semnatura)!
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Avem poze noi pe pagina lui Alesio!!!
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Bine ati venit acasa ! dragalaselor .De abia asteptam sa va vedem .Lui Melania i-a fost dor de Vladut si cred ca de Timeea va fi curioasa : " bobo?!" va zice catarandu-se pe marginea caruciorului.
Mai voi chiar ca sunteti eroi, cu amandoi copiii in aceiasi camera ?
ti-a povestit Vasile cum au stat aseara la rand ,Albert, Vladut si Melania sa-i faca Ana cu "Off".Si-a ridicat zana mea si poalele ca sa o faca
....semnatura ca semnatura, dar ai vazut ca figurati in catastif ?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Claudelu spune:
Diana si Timeea bine ati venit!
ma bucur ca Vladut si-a primit bine surioara!
Cristina, sotulache al meu nu serveste pentru ca el zice ca e treaba, sunt prietenele mele si el nu se baga si plus ca are foarte mult de lucru si vine tot tarziu acasa
Nico, n-am decat o poza si aia dinainte de nunta...n-am dus aparatu cu mine Au avut alticolegi aparate si au facut poze dar eu nu le am
Melania 14 spune:
Maaaaaaaaaaaii Ioana , de unde stie Alesio pozitia aia ? de la mama sau de la tata?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze