Mamici din Arad...???(48)
Raspunsuri - Pagina 5
pufymic spune:
Nico super ideea cu taticii bone la pitici si noi sa stam la barfe!...Baiu-i ca la noi Ovi nu e disponibil numai in week-end...asa ca de aia nici nu putem veni(Clau tu m-ai intrebat), ca n-are cine sa ne duca....dar totusi 50% sunt sanse sa venim.....vedem noi cum o fi atunci(dc nu e cumva plecat prin delegatie)!
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
claudia_maria spune:
Nico ,multumim de vot.
Nu stiu ce a avut printesa mea azi ,ca ma disperat abia acum am reusit sa o culc de la 1.30 tot ne chinuim sa dormim si nici nu a mai mancat nimic inainte de culcare,of,of.
Si noi suntem de acord cu intilnirea,sper sa reusim sa venim ramane de vazut cum se hotarasc si celelalte fete.
Clau chiar ca e haioasa treaba,sa uite jucariile la nisip
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Dragos e mai bine, mersi de intrebari si pupicuri. Aseara a facut febra si azi noapte nu a mai facut, nici azi. Am inceput sa-i dau antibiotic aseara, asa ca sper sa nu mai faca febra. Nu l-am trimis nici azi la gradi, pana maine, el abia asteapta sa mearga.
Claudia, am votat-o si eu pe Anamaria.
Alina (24+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Alinush, ma bucur ca Dragos e mai bine.Apropo cu cine sta acasa?
Si eu sunt de acord cu intilnirea, sper sa ajungem si noi.
Clau, da de ce Clau nu vrea sa vina?
Hai ca intru si eu pe aradon...sa va votez...
Merg ca astea mici nu dorm inca...
A, era sa uit .Am nevoie de costume de carnaval cu animale(pisici). Aveti idee unde pot sa gasesc?
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
alinamoro spune:
Cristina, Dragos a stat cu Calin acasa pana la 13 cand am venit eu de la lucru, la el se mai poate si lipsi ca are cine sa-l inlocuiasca. Cand am venit eu a mers el la lucru.
Habar n-am unde gasesti costume de carnaval.
Dupa masa cand s-a trezit iar mi-a facut Dragos febra, saracutul asa linistit statea in pat ca nu-mi venea sa cred, imi zicea ca-l doare si capul. Dupa ce i-am dat Nurofen ia trecut si a inceput sa se joace, acuma seara nu a mai avut nimic.
Alina (24+) & Dragos (11.04.2002) pozici
pufymic spune:
Salutare!
Alinush multi la Dragos si sa nu mai faca febra!
Cristina habar nu am de unde poti cumpara/inchiria costume de matze...!Cred ca mai bine te apuci si le croiesti!
Pupici!
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Fetelor a venit Timeea acasa .Ne-am intalnit in parc cu Vladut. Mai departe intra Diana si va mai povesteste cand apuca.
Cristina nu ai pile la Palatul Copiilor ? cred ca nici nu e musai sa ai pile se inchiriaza oricum.
Alina nici voi nu aveti ajutor ca si Ioana ?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
alinamoro spune:
Nico, nici noi nu avem pe nimeni pe-aici, orinde mergem il caram dupa noi pe Dragos, bunicii nu sunt cu noi.
De la 2 la 3 ani am avut femeie la Dragos(o matusa de-a lui Calin, noi ii ziceam tusi) si apoi l-am dus la gradinita. Ne-a fost de mare ajutor, ne mai ajuta si acum cand e libera, dar nu prea are timp ca are grija de-o fetita de 6-7 luni.
Diana, te asteptam sa ne povestesti cum a fost si sa ne pui pozeeeeee.
Alina (24+) & Dragos (11.04.2002) pozici
pufymic spune:
Diana te asteptam sa ne povestesti cum a fost....cum e....poze...!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik