Mamici din Arad...???(48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Offf Alinush!Multa sanatate lui Dragos!Cunosc starea ta....si eu sunt ca lovita-n cap cand e bolnav printisorul meu....

Nico n-am uitat de PM dar n-am avut timp pana acum.Imediat se rezolva!

Claudia mi-ar place sa ne intalnim la nisip....chiar dc e jegos... asta e!Am votat printesa!

Gabi cum te simti??

Flavia?Tu cum esti?

La mine au inceput arsurile(le cunosc de la sarcina cu Alesio cand au inceput la 25 de sapt si au durat pana la sfarsitul sarcinii....)!Daca tot asa va fi si acum e nasol....

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Claudia, am votat-o pe printzesa ta. De cate ori se poate vota? Legat de bb, important e ca totul sa fie bine pana la capat, in rest nu mai conteaza nimic.

Ioana, sunt ok. Am avut treaba zilele astea. Ieri am fost la matusa mea care e Ileana si am stat cam mult pe acolo.

Alina, am inteles ca e ceva viroza in perioada asta. Multa sanatate lui Dragos.

Ioana, modifici te rog in listutza la varsta mea din 26 in 27, ca de mult am vrut sa zic, dar sunt uituca raauuuuuuuu.

Azi nu mi-am luat capsuni ca mi-a fost lene sa mai merg, dar maine musai, ca m-am obisnuit sa fac spuma de capsuni si acum ii duc dorul.

Azi sau maine trebuie sa nasca prietena mea asa ca am emotii. O tot sun si o stresez ca inca nu naste????????!!!

25+

Mergi la inceput

Flavia am modificat!Ma bucur ca esti ok!
Nastere usoara prietenei tale!

Fetelor care mai vreti sa mai modific cate ceva in listuta (varsta de ex)spuneti doar ca se rezolva!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Ioana,Flavia va multumim pentru vot chiar nu stiu poate in fiecare zi mai incercam si vedem.

Alina ,multa sanatate lui Dragos

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

Ioana, daca-ti spun faza mori de ras Ieri tata a plecat si a lasat la nisip toate jucarioarele lu Raul Batranetea asta

Mai fetelor ce-i cu caldura asta?? ma topesccccccc

ANUNT ce ziceti sa ne organizam si noi si sa ne intalnim pe 1 iunie??

Mergi la inceput

Salutare!

Clau faina faza!

Alinush cum e Dragos?

Cand pica 1 iunie?Ca dc e in week-end e posibil si la noi....dc nu, nu prea putem veni....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ioana, 1 iunie pica tot intr-o joi!

Mergi la inceput

Pai daca e joi 1 cam 50% sanse sa nu venim....!

Oare a ajuns Diana cu Timeea acasa?Nico ce stii?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

scuze ca ma bag in seama , dar de ce nu puteti veni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Eu sunt de acord cu intalneala de 1 iunie, numai ca unde mergem ?, pt ca peste tot va fi plin ochi de copii. Asa in aer liber fiecare e cu al sau odor si cam atat....povestesc fetele cu copiii mari cu cele care inaca nu au nici unul .Sau vin si taticii si raman cu noi ?

Ioana nu stiu nimic de Diana si nici nu-mi vine sa sun , deja.Probabil ca vin acasa pt ca duminica erau OK.Sigurat intra pe aici daca ajung acasa .Ce ai hotarat cu gradinita ?

Gabi , Ovi si-a schimbat serviciul vara trecuta si a plecat in tari straine la o fabrica omoloaga si s-a specializat( ma rog poate e putin fortat termenul )pt postul pe care-l va ocupa. Nu a ramas la firma aia si s-a mutat la alta unde trebuia scolit iar. Ideea e ca difereau profilurile , de data asta e chiar pe pregatirea lui.Asa ca e SUPERscolit , glumesc. No, acu' te-ai mai linistit ? Dar sotul tau ce face? ca ziceai ceva de calculatoare ?poate se si stiu ca astia calculatoristii au lumea lor ....

Claudia ....! POZE ?????!!!!!!!

Claudia_Maria si noi v-am votat si am descoperit printre poze inca 2 "hoavere" de la nisip ...dar pe ele nu le-am votat !

Alina ce face Dragos ? e mai bine ?

Maaaaaaaaaaaaggda ce mai faci? te-au papat catelusii?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput