Mamici din Arad...???(48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia bine ca nu v-au inundat si pe voi!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara,
Sotul s-a dus cu stefan la plimbarica scurta prin Vlaicu...iar eu am putin timp. Fetelor n-am vreme deloc!
Vreau sa fac atatea, dar cupilu asta imi ocupa tot timpul. Are o energie ca ne termina si pe mine si pe sotu. ce o fi cand o umbla?

Apropo de inundatie, si la noi acuma cativa ani ne-a inundat vecinul de sus. E surd, saracul dar si al dracului.
Moama tot tapetul din sufra......toata frumusetea de tapet s-a dus...el a umblat cu cateva zile la caloriferul lui, dar nu a recunoscut asta. I s-a spart caloriferul. Imi venea sa-l.A zis: nuuuuuu, nuuuu el. Atunci cine. Stafiile?

Acuma trebe sa ma pun sa frig ceva gordon bleu (sau cum naiba se scrie). Am facut si dovelcel cu marar...asa sos + smantana.
Am niste titi pline cu lapte. De abia astept sa vina ora 10 sa mi le golesca teroristu'.

In rest va pup pe toate.....revin.
P.S Azi a fost sarbatoare la catolici "Inaltarea Domnului" deci fara treaba pe acasa.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, multumim de urari! La noi deja au inceput ceva colici, cert e ca noaptea nu reusesc sa dorm mai mult de 2-3 ore, ma terorizeaza...
Am pus poze cu Timeea la semnatura si poze cu Vladut inclusiv de la ziua lui http://community.webshots.com/album/550732264bdYoPv .
Va pup, mai intru cand apuc...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana acum ma uit la pozele cu Timeea!Ce micuta e....(acum ca m-am obisnuit cu elefantul de Alesio asa mi se par toti bebicii!E tare scumpa....si mancacioasa vad!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
PS si noi avem paturica cu buline albastra!
Fug sa vad si pozele de la ziua lui Vladut!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana e frumoasa foc Timeea! sa va traiasca!
Si pozele de la ziua lui Vladut sunt superbe...se vede ca v-ati simtit bine

Gabi, ce poze are Misu?? sper ca nu cand am dansat pe masa?? Crede-ma ca nici nu le-am vazut dar ce sa le mai arat la fete?

Flavia, nu-mi aminti de inundatii ca dau in depresie Eram gravida in 6 luni, era seara inainte de ajunu Craciunului, eram gata cu tot si deodata se aude o bufnitura in bucatarie...ni s-a spart teava de apa rece, culmea inainte de robinet in 5 secunde a fost casa plina de apa Noroc ca avem vecini buni si la toate usile de la camere erau cate doi si maturau ca sa nu intre apa Iti dai seama ce frumos a fost, ca noi stam la 6 si degeaba au oprit apa de jos, pana s-a scurs toata din tevi nu s-a orpit...vreo 20 de minute a curs non stop dar cu ocazia asta am spalat si mocheta din bucatarie si hol si toata scara blocuui de la 6 pana la parter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia naspa de tot faza cu inundatul. Asa am patiti si noi cand ne-am mutat, dupa ce am aranjat tot si vecina de la parter la fel , in timp ce eu eram la servici s-a desprins teava de la rezervorul WC-ului si toata apa ....pe unde a apucat.Cand am ajuns acasa tot blocul era alarmat , sa-mi sparga usa...nu au fost in stare popor de oameni sa opreasca apa de jos . Cam astia-mi sunt vecinii !! Bineinteles ca i-am platit vecinei stricaciuniile si dupa aceea o perioada ma tot uitam cand ajungeam acasa daca nu curge ceva.

Hildegard , asta e , nu ai ce sa faci. Se mai schimba treburile dupa ce poate sa faca si el una alta: stat in fund ,mers in 4 labe , in picioare. Dar nu poti sa-ti gasesti o femeie sau ceva care sa te ajute?

Diana , de chiar ca seamana Timeea cu Vladut !Ai o poza acolo cand suge, mi-am adus aminte de Melania.Parca o vad si acum intr-o caciulita in dungi ticlam cu galben , sugea si avea capusorul mai mic ca si tata mea , parca era o prelungire a sanului .Hai ca pun poza sa o vedeti.

Te compatimesc cu nedormitul noaptea....Iar despre colici, inseamna ca incepe circul...

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Nu mai pun poze, imi trece nostalgia uitandu-ma numai eu la ele .

Diana faine pozele si de la ziua lui Vladut ! hai sa vedem cat de atent s-au uitat fetele la ele Stii tu...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Azi am fost libera la servici, dar am lucrat foarte mult acasa, curatenie, mancare, am fost in oras la cumparaturi...
Sa nu va spun ce umflate imi sunt picioarele. Deja am inceput cu edemele la glezna. Cand eram gravida cu Dragos s-au umflat picioarele de pe la 7 luni si nu s-au mai dezumflat pana am nascut, indiferent ca stateam in picioare sau culcata, a fost tare nasol, vad ca acum au inceput mai repede. Ce voi face toata vara?!!!!

Diana, ce scumpica e Timeea, sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Wow, 2-3 ore dormi pe noapte? Hai,nu ne mai incuraja!
Ma uit imediat si la pozele de la ziua lui Vladut.

Fetelor, nasol cu inundatiile, n-am avut parte pana acum, sper sa nu am niciodata. Oricum eu n-am pe cine inunda ca stau la parter.

Alina (24+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Diana si Timeea bine ati venit acasa!
Las Diana ca or veni si vremuri mai bune in ceea ce priveste somnul! Bine ca suntei bine amandoua. Esti singurica, nu ai ajutoare?Eu nu pot sa vad pozele cu Timeea, in schimb le-am vazut pe Nico si Melania la ziua lui Vladut...
Nu-mi ziceti de inundatii ca imi vine rau: cind ne-am mutat aici ni s-a spart teava de apa rece , evident inaintea robinetului. Asta dupa ce era zugravit si proaspat pus parchetul...Noroc ca am vecini intelegatori.
Alina si eu am avut probleme cu picioarele umflate, asta e ...
Clau, am inteles...
Gabi , hai ca m-am lamurit cu minunea aia, la cam 7 trebuie sa merg, acolo linga lic sanitar.
Noapte buna!
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Melania 14

Diana faine pozele si de la ziua lui Vladut ! hai sa vedem cat de atent s-au uitat fetele la ele Stii tu...

poze

Nico, am vazut-o pe Melania la ziua lui Vladut si ca au facut schimb de palarioare.
Am fost destul de atenta?

Diana, unde ati sarbatorit de ziua lui Vladut?
La spital citeai "Codul lui Da Vinci"?

Alina (24+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput