Mamici din Arad...???(48)
Raspunsuri - Pagina 9
pufymic spune:
Neata fetelor!
Mey la ce ore postati....dar tot mai bine decat deloc....macar am avut ce citi acum dimineata!
Alinush nashpa ca deja incep edemele....acusi le astept si eu...
Diana va tinem pumnii sa nu tina prea mult perioada cu colicii.....ce-i dai pentru ei?
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Ioana, te citez :"mey la ce ora postati" pai eu la 9.30 nu mai stiu cum sa ma adun si ce sa fac prima data : mancare pt pranz, mic dejun, imbracat zana, pregatiri pt iesit... .Tu ce faci cu Alesio de poti sa postezi la ora aia ?
Cristina si Alina , aveti spirit de observatie .Da am fost si noi la ziua lui Vladut, noroc cu Bblasa Cristina ca altfel Melania era singura fetita .
Alina nasol cu picioarele umflate, eu nu am avut parte de asa ceva , din fericire.
Cristina ai gasit costum pt fete?
Diana pe unde umbla Vasile cu Vladut ? au lipsit de la apel !apuci sa dormi ceva ziua ? mai trebuie sa te si mulgi sau papa Timeea tot ? (ma gandesc ca nu poate tot asa ca te si mulgi )
Pai si cu intalnirea cum ramane?unde ne intalnim?mergem pe strand de data asta? ce ziceti?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
gabitzica spune:
Am fost ieri la Szeged, eu sunt bine cu ochii, peste un an mai trebuie sa merg la control. A fost obositor, ca am fost cu cineva si am ajuns abia seara tarziu acasa.
Diana, ce falcutze faine are papusica ta!
Clau, da...pozele de pe masa le-am vazut Esti beton cu baloanele alea.
www.stoc-studio.ro/tudor
Melania 14 spune:
Gabi , pai dupa ce ma chinui sa raportez si sa-ti satisfac curiozitatea de insarcinata , tu nimic ?
Ce operatie ti-ai facut la ochi ? zi-mi si mie de ce ? te roooooooog
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Am o stare nasola, am o rinita alergica de mult, dar care isi face de cap acum.Imi curge nasul, ochii, stranut...si habar nu am ce medicamente pot lua in sarcina, cele care le luam eu de obicei nu sunt permise in sarcina.
Dragos e mai bine, ieri l-am trimis la gradi si dupa masa cand a venit iar avea febra 37,7, azi nu a mai facut deloc, mai avem 2 zile antibiotic.
Ioana, eu seara stau mai mult sa citesc pe forum ca dimineata n-am cum ca sunt la lucru, dupa masa imi fac treburile pe acasa si mai ies cu Dragos, asa ca nu-mi ramane decat seara tarziu.
De cand si-a cumparat Calin laptop mai am si eu loc seara si mai tarziu la calculator.
Gabi, bine ca e ok cu ochii.
Cristina, ai gasit costumase pentru fete?
Nico, de acord si eu sa ne intalnim pe starnd, sa vedem ce zic fetele.
Fetelor, de o saptamana asa mare mi s-a facut burta si simt ca sunt deja foarte "barosana", ma apuca groaza pana la 9 luni. Am pus 5 kg pana acum.
Alina (24+) & Dragos (11.04.2002) pozici
gabitzica spune:
Nico, iarta-ma...
M-am operat anul trecut la ochi, am avut miopie -14 stangul si -10 la dreptul...
Si ca sa iti raspund si la prima intrebare, ca tot nu am apucat... sotul meu are o fima de soft(aplicatii web, etc...) si cand omul lucrreaza pentru el, nu mai are nici o limita
Gabi 24 +
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Alinush multa sanatate iti doresc....si sa iti treaca rinita(sau macar sa se amelioreze simptomele) ! Si lui Dragos !
5 kg zici?Pai nu e mult deloc la 24 de sapt....sunt fete si cu 10 kg la varsta asta....(eu habar n-am cate am ca n-am curaj sa ma urc pe cantar la ce pofta de mancare de zmeu am in mine)!
Gabi ma bucur ca esti ok cu ochii!
Fug la bucatarie ca am prajitura in cuptor!
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Nu am gasit costume, la palatul copiilor nu am fost, dar cica nu au asa costume mici.Am primit azi o masca de pisicuta si vad eu cum le imbrac.
Gabi, cred ca putem face un club al sotilor "calculatoristi".Bine ca esti bine cu ochii.
Ioana, ce praji faci?
Noi mai nou mincam cu totii capsune la greu...
Deci hotariti unde ne intilnim.
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
Claudelu spune:
Gabi jur ca n-am pus gram de alcool in gura (de restu nu zic nimic) dar am avut asa un chef de distractie de parca am scapat din cusca cu lei
ALina, ma bucur ca Dragos e mai bine si imi pare tare rau pentru rinita ta!
Pai stai f bine la capitolul kg...eu pana in 24 de saptamani aveam puse mai bine de 15 kg
alinamoro spune:
Ioana, Clau, mersi pentru incurajari in ceea ce priveste kilogramele.
Eu astea 5 kg le simt de parca ar fi 10.
Ieri am fost pe la Teba(magazinul de pe Eminescu) si mi-am cumparat o pereche de blugi trei sferturi pentru gravide, sunt super comozi. Cand i-am vazut ce "giganti" sunt nu mi-a venit sa cred ca sunt buni de mine. I-am probat si sunt perfecti, vor fi buni si mai incolo, sper ca pana la 9 luni ca au elastic din ala lat in talie si se intinde.
Alina (24+) & Dragos (11.04.2002) pozici