Mamici din Arad...???(48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina iar vin eu cu solutia : Aloe First .Ovi are deviatie de sept din cauza unei cazaturi din copilarie, netratata.....Ca sa poata respira i-au tot picaturi si sprayuri nazale pana i-au terminat mucoasa.Si-a facut 3 operatii la nas si nimic imbunatatire, singurul lucru care-l ajuta e solutia asta.Daca vrei iti aduc sa incerci ,numai sa ne intalnim cumva.

Gabi te-am intrebat de ochi pt ca ma bate si pe mine gandul de o operatie, miopia mea e mai mica (jumate ca si a ta ) si tot inegala ,numai ca tot avanseaza chiar daca port ochelarii.Scrie-mi um mail cand ai timp cu niste amanunte ( dr la care ai fost si chestii din astea ).Te rrooooooooooog !

Cristina buna ideea cu "calculatoristii" , cred ca putem deschide un subiect nou

Mey ma disperati !!!! cum puteti si gravide si cu un copil si fara prea mare ajutor sa faceti prajituri si mai stiu eu ce .... voi nu obositi ?sau copiii vostri va ajuta ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Cristina am facut melcisori(aluat intins si rulat cu spuma de ou cu nuca)....e fff buna !

Nico pai e simplu: daca iti place iti faci timp si sa faci prajitur....ori cum eu mor dupa ele(de cand cu bb mic)....
Ieri am fost "rasfatata" in sensul ca mi-am vazut de treaba in liniste ca l-a scos Ovi pe pitic in parc ....dar cand sunt singura cu Alesio eu lucrez si el se invarte printre picioarele mele.....dar ma descurc ca m-am obisnuit.
Oricum profit cat pot ca dupa ce nasc ,sigur o perioada nu voi mai putea face atatea prajituri si mancaruri ca acum...

Alinush poze noi cu burtica nu mai ai?Sa porti sanatoasa blugii!
Am vrut sa te intreb ieri(si pe Magda) daca nu ati fost si voi cumva la simpozionul organizat de OAMMR din Arad?Ca noi am fost....vreo jumate de ora(cu goanga cu tot).

Clau ce fain ca te-ai distrat asa bine!Si azi mergeti la nunta?

Diana va tin pumnii sa scapati rapid de colici....stiu ce nasoala e perioada asta...!Tu cum te simti?Cum e operatia?

Magda pe unde umbli de nu mai dai nici un semn?

Fug sa-mi fac curatenie ca trebuie sa mergem pana in Selgros....

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ioana eu nu pot sa fac nimic cu Melania "printre picioarele mele".Ca nu se multumeste cu atat..., trage jos tot ce apuca, deschide toate sertarele (nu neaparat sa ieie ceva), tot ce pun la loc ajunge tot unde vrea ea, nu are rabdare, trebuie si ea sa vada ce fac(adica nu vede numai din brate), imi aduce in bucatarie rand pe rand toate jucariile...mai bine renunt ca-mi fac mai mult de lucru. Aaaaa.. si inca ceva , dupa ce ma chinui sa fac totusi ceva bineinteles ca nu-i place si stramba din nas .Asa ca nici chef nu am .

Claudia poate ai plecat la nunta tot fara aparat .Cred ca nu vrei sa te vedem cum dansezi pe masa

Deci ne intalnim pe strand de 1 iunie ? tot pe la ora 18.00 ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Nico, mersi de sfat cu Aloe First. Am vorbit si eu cu cineva care e reprezentat Forever L. sa-mi comande si mie, mi-a zis si tipa respectiva ca e bun pentru "orice".

Fetelor, azi am facut si eu prajitura simpla, savarina de gris. Se face un blat normal din 5 oua, dar in loc de faina se pune gris.Cand o scoti din cuptor se toarna peste ea 1 l lapte fierbinte si cand e rece se serveste cu spuma de fructe, eu am facut spuma de capsuni. Poate o stiti si voi.

Ioana, nu am fost la simpozion. Unde s-a tinut si despre ce era vorba? Se dadea si credite?

Clau, distractie placuta la nunta!

Magda, ce mai faci, nu mai dai nici un semn de viata?
S-a intalnit Calin cu Danut si ia povestit de catelusul vostru. Ceva poze cu el nu ne pui?

Alina (24+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ioana nu am fost la simpoziom ca mi s-a parut scump pt 6 credite,mai bine la toamna fac un curs de urgente cu 500 000 lei -30 de credite si m-am scos cu brio.
Alina am fost 2 saptamani libera dar m-am ocupat de Akira,e absolut superba.A fost intr-o zi un dresor pe la noi,a spus ca e f frumoasa,ca un prieten de-al lui vrea sa-si ia un akita si daca ii dam voie sa vina cu el sa vada catelusa.E incapatanata!Mancarea ne costa cam 1mil pe luna ca trebuie sa-i dam doar Royal Canin care e 125 000 lei kg si mananca 200g pe zi si ii mai dam minerale si vitamine si uite asa avem caine de rasa .Haideti pe la noi pana mai e mica ca apoi nu va mai apropiati de ea ,poate nici eu .Am pus cateva poze pe webshot,zilele astea ii mai fac ca incep sa i se ridice urechile.Haideti maine dupa-masa la noi.
acum va las,merg sa fac un dus(am lucrat 12 ore si maine 8) si ma pun in pat la tv langa familion

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

mai mult poze cu Akira pe http://photos.yahoo.comph//my_photos

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Magda, nu putem veni maine la voi ca mergem la tara la niste prieteni, undeva pe langa Beliu si seara mergem la Tinca ca finii nostri au un an de la casatorie si ne-au invitat, asa ca maine vom avea o zi super aglomerata.
Am vazut pozele, e super catelusa!

Alina (24+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Maggda , dragalasa tare catelusa, si pretul dat pe mancare .Oricum bine ca mai auzim si de tine cate ceva.

Fetelor m-am intalnit cu Diana si cu Timeea.E varianta feminina a lui Vladut, pe cuvant de forumista.Nu ai cum sa nu-ti dai seama ca sunt frati , chiar si asa de mica fiind .Dormea si era taaaaaaaaaaaare mica .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Nico asa face si Alesio cand sunt in bucatarie si gatesc: aduce toate jucariile acolo de imi rup picioarele prin ele..., trage de tot ce prinde....e "harnic" rau....dar m-am obisnuit si-mi face mare placere sa fac prajituri, mancare....ce-o fi!

Alinush interesanta reteta ta....o sa o incerc maine!

Magda faina catelusa! Da' si scumpa.....

Clau ai fost la nunta?Poze, ceva?

Noi mergem sa ii dau sa pape la Alesio ca de la 11 mergem la teatrul de marionete...sunt curioasa cum va fi....ca la circ a stat...si i-a si placut!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ioana se pare ca suntem numai noi.Ce bunatati ai mai gatit?
Spune-mi la ce piesa ai fost la teatru si cum a fost, ma gandeam ca poate-i place si Melaniei.Am vrut la un moment dat sa mergem dar ma gandeam ca e prea mica si mai astept pana in toamna.

Claudia la ce nunta ai fost azi? eu am vazut o mireasa blonda cu o coronita si parul prins putin intr-un coc ( adica nu tot)iar mirele era cu cravata roz la fel ca si buchetul miresei, faceau poze in Parcul Europa.Suna familiar?

Fetelor sunt supernervoasa , am niste vecini de-ti vine sa te duci in lume.Auziti aici:s-a stricat comutatorul sau ce naiba e , cel care stinge becul pe casa scarii dupa un interval de timp, in sensul ca nu se mai stingea.A trecut o saptamana si nimeni , nimic , a ars asa aiurea..., dupa 1 saptamana au taiat curentul ce alimenteaza casa scarii, uscatoria si becurile de afara de la interfon .Asa ca acum umblu cu lanterna....e mai rau ca pe vremea lui Ceasca !!!!

Azi m-am intalnit cu Diana si cu Timeea , erau la plimbare."Mamaruta" i-a facut ragane Dianei asa ca pe langa ca noaptea e zi si vice-versa, acum mai sta si cu la aer.Asta asa ca sa va aduceti aminte, aviz amatoarelor

Alina cum stai cu alergia ?

Claudia_Maria mare bataie pt votul ala !!!

poze

Mergi la inceput