Mamici din Arad...???(48)
Raspunsuri - Pagina 11
pufymic spune:
Nico azi n-am mai gatit nimic...ieri am facut fasole uscata ca imi era dor si alaltaieri carne cu sos de ciuperci si smantana...
Nici sa ma belesti nu mai stiu numele piesei dar era cu un iepuras, o veverita , un urs si un lup.Tare faina piesa...iar copiii din sala adorabil!
Alesio a fost extrem de cuminte si i-a placut....a mai cantat si el cate putin, a mai aplaudat....a fost tare bine!Cred ca repetam experienta cat de curand....adica duminica viitoare!
Offf Diana ce bine cunosc faza cu ragadele....nasol!Sa-ti treaca repede!Eu pe Alesio pana la 3 luni l-am alaptat numai cu protectie de silicon!
Noa fug in pat!Noapte buna!
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
no bine ca am mers aseara la culcare ,ca cine stie ce prostie mai scriam...auzi, ragane ?
acum femeia de servici face curatenie pe INTUNERIC, nu avem geamuri la casa scarii !!!
Ce facem cu intalneala ?joi e sarbatoare mare, parca m-as duce la manasire , daca o sa am sofer pana atunci .
Ehhhhhhhhheeeeehhhhhheeeiiiiiiiii Ioana ti-am luat-o inainte, doarme Melania .
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
flavia ramona spune:
Ceau fetelor,
Nico si eu am probleme cu rinita alergica ca si Alina, asa ca zi-mi si mie tu vorbesti de spray-ul ala de la Aloe First in recipient mare si daca da cum se da al tau sot cu el ca eu il am dar pana acum nu l-am folosit pt asa ceva si acum parca ma ia si pe mine mai des alergia. Cred ca e ceva din atmosfera. Dar deja m-am saturat de cat ma mananca nasul si imi curg mucii, ca sa nu mai vorbesc de ochi.
Clau, ai fost iar la nunta???
Eu am fost sambata la tara cu parintii mei si cu Lisa. Nu a vrut sa doarma de amiaza si a fost maraita toata dupamiaza si numai cu buni avea treaba. Am obosit pe acolo ca am facut multa mancare si placinta, iar cand am venit am fost la un chef. Am stat pana pe la 4 si ieri am zis ca dorm mai mult dar la 10 m-am trezit.
Ieri am fost prin P-ta Av. Iancu la Targ si aseara am fost cu familionul lui cumnatu-meu la Lipova, am luat o gura de aer.
Acum vreau sa merg sa caut saltea pt patut, ca azi primesc patut pt bb de ma mami si tati.
Azi se pare ca ii face prietenei mele cezariana ca nu a nascut inca si dupa ultima eco zice ca e fetita foarte mare si nu vrea dr sa riste sa aibe copilul probleme. Am emotii.
Va las. Poate intru mai tarziu.
26+
gabitzica spune:
Nico, 'jocuri magice' s-a numit piesa. Am vazut-o alta data. Si noi suntem mari amatori de teatru de papusi, dar ieri nu ne-am dus, ca mie nu mi-a placut piesa, care de fapt nu a fost o piesa normala, ci un joc interactiv.
Flavia, ti-am mai zis si eu de Aloe first pentru rinita, dar vad ca nu l-ai incercat.
Eu saptamana asta sunt dupa masa la lucru, de 14 la 20, dar daca ne intalnim, fac eu cumva sa o tai mai repede.
Alina, stii ca mi-ai facut pofta cu prajitura ta, asa ca am facut-o si eu ieri
Gabi 24+
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Neata fetelor!
Gabi asa s-a numit piesa....si culmea e ca m-am uitat de 2 ori cum o cheama dar tot am uitat(deh, memorie de gravida)!
Cum a iesit prajitura de la Alinush?Ca si eu vreau s-o fac azi!
Flavia cum te mai simti?cand mergi la control?
Clau cum a fost la nunta?Chiar ai fost la nunta?Sau urmeaza?
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Salutica!
Mai fetelor are Nico dreptate, joi e sarbatoare mare si eu m-as duce la manastire...am uitat de sarbatoare, ma iertati? si oricum vad ca nu se prea inghesuie lumea si parca nici vremea nu tine cu noi
Ioana, da am fost la nunta! A fost super fain!
Nico, am poze dar nu stiu cand imi fac timp sa le pun...oricum eu nu prea apar, ca eu am fost fotograf sef Ma crezi daca-ti spun ca nici nu stiu daca mireasa e blonda sau bruneta??
SI inca ceva...la nunta asta nu s-a dansat pe masa (n-am avut voie )
gabitzica spune:
Ioana, eu de multa vreme tot vreau sa fac prajitura asta, ca e foarte racoroasa. De obicei o fac cu budinca si frisca deasupra, dar acum am facut-o cu spuma de capsuni, ca mi-a facut Alina pofta.
Deci nu ne intalnim joi???
Gabi 24+
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi si eu o fac azi(prajitura) ca mi-ati facut pofta! Intrebare: laptele ala fiebinte se pune neindulcit?
Clau vrem pozeeeeeeeeeeee!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Aseara am ajuns tarziu, la 0,30, pic de somn aici, asa ca va scriu repede si merg sa ma culc pana vine Dragos de la gradinita.
A fost super fain, dar a fost si obositor.
Eu pe langa rinita cred ca am si racit un pic, imi curge nasul foarte tare, stranut,ochii incetosati...am o stare groaznica, ma ustura nasul de cat m-am sters.
Gabi, si eu fac prajitura asta vara mai mult ca e "racoroasa", uneori mai puneam si eu frisca, oricum e super.
Ioana, in laptele fierbinte de pune doar 2 plicuri zahar vanilat.
Revin mai tarziu, va pupppp!
Alina (24+) & Dragos (11.04.2002) pozici
pufymic spune:
Alinush !Mai dar mult ai fost racita in ultimul timp!Multa sanatate!
Si eu fac azi prajitura!Mersi de reteta si de lamuriri!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik