Mamici din Arad...???(48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Am aparut si noi destul de tarziu. A fost fain, vreme buna, ieri am fost la iarba verde, la Tinca langa cris (Crisul Negru). Dragos a alergat non-stop, a jucat fotbal cu baietii mai mari, mai bine zis ia incurcat pe baieti, am facut gratare, mici..., a fost super.
Azi dupa masa Dragos mi-a facut putina febra si tuseste mai rar, sa vedem cum va fi maine.

Ma bucur ca Diana si Timeea sunt bine, abia stept sa ne puna poze. Ce fain ca ii duce fetita sa suga, aici in Arad trebuie sa urci sus sa alaptezi chiar daca ai nascut cu cezariana.

Ioana, sa stii ca si eu ma gandesc pe cand nasc cum voi sta fara Dragos ca el nu a fost fara noi nici o noapte, am gandul asta inca de cand am ramas gravida.

Clau, ceva poze de la nunta nu ne pui? Ce fain ca v-ati distrat!

Nico, e figura Melania cu carutul ei.

A, era sa uit...eu sunt si Elena, deci mersi de urari.

Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetele!

Nico si noi am fost in parcul copiilor dar sambata....inghesuiala cum zici si tu!

Alinush si eu sunt suparata ca e Alesio mucos si stranuta....am inceput sa-i dau niste Panadol Baby....sper sa ii treaca cu atat!

Clau ceva poze de la nunta nu aveti?Sa te vedem si noi!Ma bucur ca te-ai distrat!Azi ne-am intalnit cu Raul si cu tatal tau la groapa aia de nisip de langa posta...si Alesio l-a lasat pe Raul sa se joace cu jucariile lui de nisip(eveniment)!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina, la Directia Fiscala nu s-a eliberat asa ceva pana acum. Intreaba si la Adm. Financiara. iti dau nr daca vrei:280633.
Clau, am vazut ceva poze... te-ai distrat nu gluma!
A nascut si prietena mea vineri. Am fost ieri la spital, doamne ce mica e fetita! A avut 2,7 kg. Mamei ii este frica sa o tina in brate din cauza asta.
Nico, tot nu ne-azi zis ce face sotul tau in strainatate.

Gabi 23+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Gabi, de fapt e vorba de un formular in care trebuie scrise ce venituri am avut in Ro si trebuie stampilat si semnat. Nu e mare lucru. O sa incerc zilele urmatoare sa rezolv problema.Mersi oricum...Nu e chiar asa mica fetita, colega mea de banca din liceu a nascut un baietel de 1 kg...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi , taticul nostru se specializeaza, a asteptat sa-i fac un Bb si s-a gandit ca acum e momentul . Glumesc, evident.Asa a fost si vara trecuta, dar il compatimesc , ca e tare nasol, si fara noi si nici nu e mare lucru pe unde umbla.Acum e mai mare Melania si moare de dorul ei.

Prietena ta reactioneaza bine la cele 2700g ale fetitei , ca eu la cele 2600g ale Melaniei pe langa ca nu indrazneam sa pun mana pe ea plangeam de fiecare data cand o dezbracau asistentele sau doctorita asa mica si firava era .La asta se mai adauga si mirarea celor din jur care veneau sa ma vada si-mi ziceau ca ei nu au mai vazut asa copil mic !Asa ca aveti grija ce-i spuneti bietei mame, mai ales daca e la primul copil !

Ioana ,Alesio face antrenament pt gradinita.Am intrebat-o pe cunostinta mea de gradi si mi-a zis ca de la 2 pana la 2ani jumate a fost la cresa si de la 2 ani jumate ,cu pile ,la gradi( in Vlaicu undeva lanaga liceul cela de pe Cocorilor). Era fara scutec si bea din cana. Ti-am trimis un mesaj privat, ai uitat de el ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Buna fetelor

Ne-am intors si noi am fost plecati de joi la socrii mei si abia aseara ne-am intors.Ana-maria fost super incintat ca mai mult a stat pe afara si sa tot jucat cu copii,vad ca cu cei mai mari nu are probleme ,doar cu ei mai mici adica de o varsta cu ea nu se pot imparti pe jucarii

Clau a fost cuminte Raul ,numai cind a fost vorba de plecat acasa ,nici nu a vrut sa auda,pozele inca nu am reusit sa le descarc poate maine.

Ioana si noi tot acolo mergem mai nou la nisip ca ai place tare mult la topogan,dar chiar azi nu am fost ca nu aveam nimic de mancare si atrebuit sa fac de dimineata,am fost numai pina la piata si putin in fata blocului,poate ne vedem pe acolo.

Daca aveti timp si vreti puteti sa ne votati si pe noi aicihttp://www.aradon.ro/engine.aspx?page=aradon-special-copii la categoria fete 1-3 ani,multumim

Deci asa Flavia te duc in eraoare medicii astia,dar cred ca nu conteaza pina la urma ce o sa fie ,sanatos sa fie nu

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Cristina, cred ca eu as fi avut nevoie de terapie intensiva in acelasi timp cu copilul daca era de numai 1kg !

Am vazut si eu odata unul de 1200g nascut la 7 luni si cumnata-mea care lucra pe vremea aia la matern la terapie, era tare mandra de el, de cum creste si ce rezistent era.Toata sarcina de cand am ramas acasa numai pe el il vedeam in fata ochiilor si mi-am zis ca mai bine legata de pat decat sa vina pe lume mai repede Melania si sa o vad asa, ca ma imbolnavesc !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Dragos mi-a facut febra azi noapte si a tusit destul de urat, muci nu are. L-am dus la dr. si a zis ca are bronsita si mi-a zis sa-i dau antibiotic, a zis ca se aude destul de urat. Probabil ca de la iarba verde i se trage, el a fugit foarte mult, a fost transpirat si la umbra era mai racoare plus ca a mai baut si apa, dar nu era rece.
Asta e, 2 zile nu va merge la gradinita.
Eu nu am nici un chef cand e bolnavior.

Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Alina si de la noi doua pt Dragos.Asta este, cred ca se poarta !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nico, dar ce specializare face sotul tau? Nu vreau sa fiu prea indiscreta...curiozitate de femeie gravida
Cat despre prietena mea, iti dai seama ca am incurajat-o sa o ia in brate pe micuta. A zis ca a apucat-o plansul cand s-a dus la ea, si nu era nimeni acolo sa i-o puna la san, n-a stiut ce sa faca.
Alina lui Dragos sa se faca bine.

Gabi 23+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput