Mamici din Arad...???(48)
Raspunsuri - Pagina 2
alinamoro spune:
Am intrat doar sa va salut si sa va urez un week-end placut.
Noi acum plecam la tara.
Va pup fetelor!
Flavia, fain faza cu fetita! Nu sunt 2 cumva, fetita si baietel?
Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
pufymic spune:
Alinush drum bun sa aveti!Si vreme frumoasa!
LA MULTI ANI celor sarbatoriti maine(Constantin si Elena)!!!!
Fug la bucatarie sa ma apuc de mancare si prajituri....
Pupici!
Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Cristina, scuze ca nu ti-am raspuns. Poti sa imi dai mai multe detalii? De unde ai formularele si pentru ce iti trebuie certificatul. Posibil sa se elibereze la Directia Fiscala. O sa iti spun luni.
Flavia faina faza. La Sandel ai fost?
Nico, multumim de vestile despre Diana. Ce bine ca-i duce fetita din 3 in 3 ore.
Pe mine asta ma ingrozeste cel mai tare ca o sa nasc din nou cu cezariana, si nu o sa am copilul langa mine imediat sa il pot alapta.
Gabi 23+
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi si eu sunt ingorzita de cum va fi....dar nu de operatie sau de cum va fi dupa ci de faptul ca nu va fi si Alesio cu mine!Asta ma dispera rau de tot si deja ma apuca plansul cand ma gandesc ca voi fi departe de ingerul meu cateva zile!
Azi am fost cu goanga la tuns....a stat cuminte la tunsul cu masina dar la foarfeca a inceput sa se miaune....i-a trecut repede ca l-a dus Ovi la meci.Acum doarme.Poate pun si niste poze cu el tuns mai incolo....
Pupici!
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
flavia ramona spune:
Fetelor, asa cum zicea Ioana sanatos sau sanatoasa sa fie, nu conteaza altceva, dar si mie cand am fost in Ungaria mi-a aratat si testicolele si putza si n u prea imi vine sa cred ca s-au evaporat. Iar in legatura cu medicul ... ce sa zic?! Ieri nu vroia sa arate nicicum "comoara" si el a spus ca CREDE ca e fetita, deci NO COMENT. Ma lamuresc eu cand nasc .
Ma bucur ca atat Diana cat si Timea sunt bine. Le asteptam acasa.
Cristina, am uitat sa zic ieri, faina casa. Si pozele fetelor. Eu le incurc oricum.
Ma duc sa fac si eu papa pt maine, dar am o leneeeeeeeeeeeee.
25+
Melania 14 spune:
Fetelor va doresc noapte buna si distractie maine daca mergeti pe undeva.Fain de voi ca aveti pt cine gati , mie nu-mi vine sa fac papa numai pt noi doua .
LA MULTI ANI ! celor sarbatoriti maine !
Gabi, Ioana aveti dreptate cu alaptatul, exact la asta m-am gandit si eu cand mi-a spus Diana ca i-o aduce pe Timeea sa suga din 3 in 3 ore.Aici nu se intampla asa.....
Cristina nu ma lasa net-ul sa vad pozele , mai insist .
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
pufymic spune:
Ceau fetele!
LA MULTI ANI ELENE SI CONSTANTINI!!!!
Am facut ieri niste cornulete buneeeeeeee.....!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Gabi, formularul il am de pe net, imi trebuie pt declaratia de impozit pe care trebuie sa o fac in Germania.
Nico, nu pot sa vezi pozele decit atunci cind calc meu e deschis, de aia n-ai reusit.
Flavia, las ca e mai interesant acum, ca nu esti sigura ce e...
Ioana, da-ne si noua reteta...
V-ati uitat la Eurovision?
Ma bucur sa aud ca Diana si Timeea sunt bine, le asteptam ...
La multi ani Constantin si Elena!
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
Claudelu spune:
Lenutelor si Constantinilor
Sunt rupta de oboseala...a fost fain rau la nunta, am dansat pana la 6 dimineata Ma mir ca m-au tinut picioarele, ca am fost cu tocuri si cum io nu-s obisnuita si mai ales ca aveam pantofi noi, am fost ferm convinsa ca pe la vreo 3 imi rog moartea de durere, dar nu, a fost super
Fug ca ma striga Raul
Melania 14 spune:
Claudia tre' sa mai spun sau stii, vrem sa vedem POZE !
Cristina dar de ce albunul tau e asa de"special" ? de nu pot sa-l vad oricand ?
Ioana am fost azi in Parcul Copiilor, a fost plin ochi si abia daca am apucat sa ne dam pe hinta.Cat despre topogane a refuzat categoric oferta.Mie mi s-a facut pofta de vata pe bat si cand sa-i ofer si zanei, ce sa vezi ? nu a poftit, mi-a intors spatele si dusa a fost cu carutul ei cel de toate zilele
Ehhheeeeeeii , azi am mai auzit de o fetita care va veni pe lume in august !
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze