Mamici din Arad...???(48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Claudia , scuzati !

Ioana , saracul Alesio , e alimentat !mie mi se pare ca suna urat, tot timpul mi s-a parut formularea asta exagerata , nu te supara pe mine . Si cand te gandesti ca m-ai initiat in tainele forumului.

Oricum nu stiu ca m-as fi facut fara voi, tot mereu singurica , mai am si eu cu cine glumi

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nico adica-s un fel de guru?[-:)))]
Si de ce nu-i corect ca-l alimentez?Pai daca mananca e ca si cum ai face plinul la masina....adica e tot una!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Clau ,am inceput lucrul am program de la 10 la 19.00 cind vine Dragos de la bunici.
Alina sper sa nu faca varicela ca e asa incapatinat la datul cu cremaaaa ....si am intrat pe forum la "dermatita atopica" si acolo sunt pareri impartite la vaccinul pt varicela.Mai studiez.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Mai da ce ati scris azi. Tare harnicutze ati fost.

Gabi, eu nu mai tin minte cand am vorbit de Aloe. Is zabauca rau.

Nico, m-am dat, nu ustura foarte tare si astept sa vad efecte dupa o folosinta mai indelungata.

Legat de intalnire e bine cand vreti voi. Adevarul este ca e tare nasoala vremea asta si se pare ca asa va fi si zilele urmatoare.

Maine merg sa ma programez la analize de sange. Parca vad ca o sa fie lume multa.
Prietena mea inca nu a nascut. Se pare ca sarcina nu e suprapurtata, ci i-au gresit DPN-ul. E nasol ca nu o mai lasa acasa ci o tin internata si se plictiseste.

Ieri am primit de la parintii mei patut din lemn si saltea . Asa ca incepem sa adunam pe lucruri.

Ioana, parca tu m-ai intrebat cand mai merg la control, sper sa nu gresesc. Nu stiu. Inca nu l-am sunat pe dr din Szeged sa ma reprogrameze. Parca m-am saturat de drumuri, dar tot mai vreau sa merg macar o data la el. Aici merg peste vreo 3 saptamani.

Alina33 tu unde lucrezi de ai asa program?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, sa stii ca si eu am vazut-o pe tipa gravida in pozele tale, e bruneta cu parul lung si danseaza, se vede numai din profil.

Flavia, ce lucruri adunati pentru baietel sau fetita?

Nico, pai astept si eu sa vad efectul dupa ce-l folosesc de mai multe ori.
Oare e vreo problema ca imi ajunge si in gura cand imi pun in nas?

Alina, pareri pro si contra vaccin varicela vor fi intotdeauana, eu i-am facut la Dragos.
E cam nasol programul, nu?

Alina (25+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana , exact la asta ma refeream , parca ar fi o masina !il hranesti, ii dai sa manance , sa pape, sa mniam-mniam....orice numai asa nu

Flavia , succes in achizitionare! mai intreaba-ne pe noi daca nu stii ce si cum, mie mi-ar fi placut sa stiu mai multe.Nasol cu statul in spital , am stat si eu o noapte si a doua zi daca nu-mi faceau cezariana eram in stare sa plec.Pe cat de cuminte si ascultatoare am fost pe parcursul sarcinii pe atat de hotarata eram sa plec atunci.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Clau, am gasit poza cu tipa gravida. Sau nu era gravida, ni se pare noua?
http://s4.photobucket.com/albums/y150/uscatica/nunta%20hant/?action=view¤t=HANT70.jpg

Mergi la inceput

Flavia lucrez la firma noastra. Alina programul e destul de lejer daca nu am mult de lucru.Mai rau e cind e prea lejer ca se simte la portofel:) gasesc la orice farmacie vaccinul, cit costa?

Alina si bebe Dragos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina33

Flavia lucrez la firma noastra. Alina programul e destul de lejer daca nu am mult de lucru.Mai rau e cind e prea lejer ca se simte la portofel:) gasesc la orice farmacie vaccinul, cit costa?

Alina si bebe Dragos

Alina, nu gasesti vaccinul in farmacie numai daca faci comanda si nu la toate farmaciile se poate comanda. Asa era cand l-am cumparat eu, in toamna. Eu l-am cumparat de la "Noua farmacie" de pe Andrei Saguna, Gabi l-a luat din Vlaicu parca.
L-am primit in 2 zile dupa ce l-am comandat, a fost 950 sau 980.000 lei, nu mai stiu exact.

Mergi la inceput

Mai astept pina simbata si apoi ma apuc sa il caut(comand).Merci!

Alina si bebe Dragos

Mergi la inceput