Mamici din Arad...???(48)
Raspunsuri - Pagina 15
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Clau, am gasit poza cu tipa gravida. Sau nu era gravida, ni se pare noua?
http://s4.photobucket.com/albums/y150/uscatica/nunta%20hant/?action=view¤t=HANT70.jpg
Alina (25+) & Dragos (11.04.2002) pozici
nu stiu daca e gravida...sa o intrebam pe Gabi ca e colega cu ei la DIrectie
GABIIIIIIIIII, Madi e gravida?? eu nu stiu sa fie
gabitzica spune:
Claueu nu stiu sa fie gravida Mady....sau poate nu s-a anuntat. Ala cu care danseaza e prietenul ei? Am vazut si eu pozele sunt super. Am mai vazut niste poze la lucru, nu stiu cu ce aparatul lui peste au fost facute, ca toate au fost in ceata. Ai reusit sa vezi pozele cu tine pe masa?
Flavia, num mai stii cand ti-am insirat o pagina din catalog cu toate intrebuintarile lui Aloe First??? candva anul trecut. Atunci te plangeai de rinita si tiam zis ca e bun Firstu.
Alina , eu de la Ivona din Vlaicu am luat vaccinul. Ce-a crescut Dragos!!!Nu l-am mai vazut de o luna. L-am intalnit azi pe scari, ca l-a strigat Tudor si a iesit cu buni afara, dar noi tocmai plecam...ne asteptau bunicii jos.
Gabi 24+
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Flavia eu te intrebam de mersul la control!Te cred ca ti-e greu pe drumuri...la fel sunt si eu, dar merita!
Alinush am facut prajitura....ma duc s-o gust ca de aratat arata super bine!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
no hai ca suntem bune , eu am vazut-o gravida pe tipa din poza cu nr 3 .
Cristina ??? pe unde umbli?
Ioana ce se intampla cu tine, lipsesti la apelul de seara?
Mai fetelor, fac ce fac si in fiecare seara, adica noapte ,mananc .Dupa ce adoarme Melania , ma instalez in fata calculatorului cu farfuria si cana cu lapte .Nasol, oricum !
Alina 33 , m-am uitat si eu peste pozele tale, e tare dulce Dragos si vesel, dar nu stiu cum am facut ca in toate albumele in care am intrat , la intamplare, am dat tot peste tipa blonda , am crezut ca ea e mama... Ca sa ma dumiresc am mers la albumul cu nasterea si...victorie am depistat mamica poze da la 1 an nu sunt sau eu nu le-am vazut?]]
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
alinamoro spune:
Nico, pai si eu tot la tipa din poza nr. 3 ma refeream!
Ioana, sa pui prajitura la frigider ca e mai bunaaaaaa!
Gabi, si voi folositi Aloe first?
Maine avem spectacol la Palatul Cultural, adica Dragos cu copiii de la gradinita, la ora 16 trebuie sa fim acolo(parintii). Imi trimite educatoarea bilet azi ca trebuie sa-i duc la Dragos un tricou maro sau negru si ciorapi cu chilot albi, dar nu avem ciorapi albi, asa ca maine trebuie sa caut prin magazine.
Alina (25+) & Dragos (11.04.2002) pozici
pufymic spune:
Neata fetelor!
Am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77106" target="_blank">AICI!!!!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik