Mamici din Arad...???(48)
Raspunsuri - Pagina 13
maggda spune:
burtici si neburtici.
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina33
a.... si daca nu face Dragos intre timp varicela.E posibil sa nu se fi molipsit ca e a 3 saptamina?
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
daca in 2 saptamani nu a facut nu mai e posibil...sau mai stii?
TU ai inceput serviciul?? cred ca te-am intrebat dar am memorie scurta, nu-s gravida te asigur
Magda, ce scurta esti azi...uite si de la mine
pufymic spune:
Moamaaaaaaaaaaaaa!Da' ce mult ati scris fetelor!
Chiar asa : ce-i cu voi de n-aveti chef de povesti?Sau n-aveti timp?
Eu numai ce l-am culcat pe Alesio, si cand am iesit din camera a inceput sa strige(de am crezut ca nu aud bine): ianaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ianaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaaaaaaa!E prima data cand imi zice pe nume!
Si de vreo 2 zile canta prin casa de ma imbata de cap: "pitigaia-gaia/ manca upu aia/ aia a u pat/ ap, ap, ap, ap, ap"(Pitigaia-gaia, manca lupul oaia, oaia de sub pat, hap, hap, ")
E mortal!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Ioana te cred si eu ca e mortal Alesio ....Noi pe aia cu piti-gagi-gaia nu o stim , numai cantecelele de pe cutiutele muzicale , adica le stie mama si zana zice maaa..maaa... adica mai , sa mai cant .
Alina si Flavia , cum merge Aloe?
Claudia am apucat si eu sa ma uit putin la poze si intr-adevar te caut si eu
Maggda .
Fetelor si eu zic sa amanam, oricum vremea e nasoala saptamana asta si mai avem timp si alta data.
Astazi am mancat dovlecel umplut , a mancat si zana deci chiar ca a fost bun .
Pt ca nu am fost afara astazi Melania devasteaza patul, in sensul ca nu adoarme .Merg sa vad ce face.
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Melania 14 spune:
Finalmente , a adormit ! dupa aproape trei sferturi de ora
Claudia am vazut eu bine ? era o gravida cu parul lung si bruneta? te-am "ginit" si pe tine si ti-am vazut si accesoriile
Haaaaaaaaaaaaaaaallllllllloooooooooooooooo !!!!! ma aude cineva?
poze
pufymic spune:
Aci-s Nico!
Alesio a dormit o ora....cam putin....
Ma duc sa-l imbrac si sa-l alimentez!
Pupici!
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Salutare!
Ce ziceti ce timp "frumos" afara? Parca vine toamna. Numai ce ne-am obisnuit cu caldura si deja vine frigul.
Nico, m-am facut aseara cu Aloe, nu m-a usturat foarte tare, mai mult m-a usturat nasul de cat m-am sters. Acum nu imi mai curge asa tare, dar mi-e infundat, nu am nici miros si nici gust.
Ioana, cred ca e tare scump Alesio cum canta.
Ai facut prajitura ieri?
Magda, ce-ti face cainele? Ii place la Bianca?
Clau, daca nu vii tu la intalnire se amana intalnirea.
Acuma serios, si eu zic sa o amanam daca e timpul asa rece si ploua.
Alina, daca nu face in 3 saptamani nu cred ca mai face Dragos varicela. Ar fi fain sa scape saracutul!
Alina (25+) & Dragos (11.04.2002) pozici
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Finalmente , a adormit ! dupa aproape trei sferturi de ora
Claudia am vazut eu bine ? era o gravida cu parul lung si bruneta? te-am "ginit" si pe tine si ti-am vazut si accesoriile
Haaaaaaaaaaaaaaaallllllllloooooooooooooooo !!!!! ma aude cineva?
poze
Ce, cum, unde si cand?/ gravida in pozele mele?? zau daca am vazut eu vreo gravida la nunta
ALina, sa te faci repede bine
Ioana, lasa draga ca doarme mai bine la noapte!
Melania 14 spune:
Alina sper sa-ti treaca, e bine daca nu te-a usturat tare.Noi ne dam cam de 3 ori ziua si 2 noaptea (in cazul in care te trezesti ).
Nasol cu miroasul si gustul.Acum mi-am adus aminte ca am avut un prieten cu rinita alergica (la praf) , cand il apuca .....saracul... stranuta nonstop si cate 1-2 ore, avea ochii injectati( drogatii cred ca erau mici copii),i se inrosea albul ochiilor si nasul la fel.S-a dat cu Aloe aproape 1 luna zilnic, de cateva ori, la insistentele prietenei, pt ca el devenise Toma necredinciosul la cate sprayuri a incercat, si de atunci i-a disparut alergia definitiv.
poze
pufymic spune:
Alinush nu am facut ieri prajitura....dar o fac azi...cand vine Ovi cu ingredientele neaparat necesare(capsunile)!
Clau macar de ar dormi....dar vorbesteeeeeeeeeeee de ma capiaza!!Raul nu vb noaptea???
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik