Mamici de sept-oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Beatrix ma bucur ca e totul bine si felicitari pentru !!!!

Nicol tu cum te simti?Vladut e cuminte?Ca Alesio ma cam oboseste ca toata ziua vrea sa se joace cu mine.....si cum sa-i rezist cand vine si-mi spune atat de frumos: "te obec mami"

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la -ute!!!!
Noi maine mergem la eco morfologica si am niste emotii...sper din tot sufletul sa fie totul bine....si sunt tare curioasa ce este...sau ...om vedea...oricum maine cum ajung acasa dau de stire....
In rest misca de zor...nu simt inca lovituri propriu zise dar stiu sigur ca este bebe ceea ce simt.
Va si sa auzim numai de bine!!!!!

22+(maine 23 fix)

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Osna, eu ma fac inca cu aparatul. si prin zone mai ... sensibile. nu-l mai suporti chiar deloc? atunci incearca la cosmetica, cu ceara. si eu am cetit ca, crema mai bine o sari.

eu simt copilasul mai mult cind stau lungita, noaptea in general. la echografie mi s-a spus ca am placenta in fata, si poate de aia sunt mai insensibila.

pe mine de citeva saptamini bune ma chinuie ingrozitor o candida, care a aparut brusc dupa ce am facut prima oara hmmmm dupa ce am ramas gravida ... dupa aia am facut un tratament care nu m-a facut bine, sau m-a facut bine doar pe moment (3 ovule de gyno-daktarin de cite 400mg). am citit ca ar trebui tratament cu vreo 6 ovule minim, plus ca ar fi bun un iaurt cu acidophillus. voi stiti ceva despre chestia asta? e o bacterie care cica lupta eficient cu candida.

in rest, va mai citesc, nu prea am curaj sa fac planuri, liste sau ceva de genul asta. asa ca ma mentin pe margine.

numai bine la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ramomarmultumesc de apreciere. Cu stomacelul ai grija si la ce mananci(condimente, prajeli, chiar si unele fructe provoaca aciditate etc)

Osna nu mai folosi crema ca si eu am citit ca nu este buna in timpul sarcinii. Si eu folosesc aparatul ,iar lang slip acum folosesc lama.

Cu patutul sunt de aceeasi parere cu Try si Pufymic. Nu mi se pare deloc "inchisoare" ci chiar masura de siguranta. Si oricum il folosesti vreo 2-3 ani si dupa aceea il schimbi cu pat normal. Apropo mamici voi ati folosit pernita la bebe in primele luni de viata? Eu am vazut de tot felul: si ingusta, si mai mica si mai umflata si zau ca nu stiu care este mai buna.

Felicitari la mamici care au aflat sexul la bebe si au venit cu vesti bune de la eco.!

Pupici,

Vauva 25+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Salutare burticutze!

N-am mai scris cam de o saptamana ca am avut treaba, dar v-am citit si ma bucur sa stiu ca sunteti toate bine.

Eu sunt in al 9-lea cer! Am fost azi la echo morfologica si totul e foarte bine, asa ca o rog frumos pe ADAMEASCA sa modifice si la mine: sigur baietel, iar la nume, deocamdata Radu Andrei, dpn-ul 14 septembrie. Mey, fetelor, s-a vazut atat de bine!!! seamana cu mami, are nasucul carn, iar tati a zis ca "e asa frumos", eram amandoi inlacrimati de fericire, eu, de fapt, inca de pe masa, dar de... intelegeti voi.

Va pup si va urez numai sanatate si fericire!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare burtici,
Stiu ca s-a mai scris de dureri de dinti si de masele, dar nu mai gasesc unde. Spuneti-mi si mie ce pot sa iau. Am inteles ca as putea sa iau paracetamol, dar daca nu trece din asta ce altceva as putea sa mai iau. Offf, nu puteam eu sa stau linistita cu dentistul...Nu ma durea nimic dar am zis ca e perioada pripice acum la 17-18 saptamani pentru controlul stomatologic si mi-a gasit doua carii care inca nu stapunsesera smaltul la suprafata si am considerat ca e bine sa le plombez de acum ca mai incolo atacau si nervul. Si dupa ce am plecat de la dentist a inceput sa ma doara rau. Daca nu cedeaza maine sunt la dentista iar. Eu sper sa fie mai mult de la gingii, dar la cat de tare doare....
Tanima 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

multumesc de sfaturi fetelor,renunt la crema(am folosit-o numai de 2 ori,sper ca nu-i grav) si trec la aparatul de razuit
cand merg acum in romania ma duc la cosmetica sa ma fac frumoasa acolo.aici m-am chinuit acasa destul de rau cu ceara si pe deasupra mi s-a facut rau de la mirosul de ceara,era prin toata casa imprastiat cred ca a iesit in 3 zile.

tanima imi pare rau ca te dor dintii,eu am patit acum vreo 3 saptamani,m-a apucat asa din senin,am rezistat eroic si mi-a trecut de la sine,cred ca am tras curent,altfel nu-mi eplic sa treaca asa din senin.la capitolul carii stau bine,inca nu a aparut nici una dar parca mi-au secat putin gingiile,asa cel putin am impresia.

eu stiu ca si ampicilina se ia in sarcina,la indicatioa medicului.mai bine sa vb cu dentista ta.

o seara placuta fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici!!!

Felicitari in primul rand noilor din listutza, si celor care au venit cu vesti bune de la dr.
Noi suntem bine amandoua, si ca atare azi ma duc prima data la aerobic pt gravi si tehnici de respiratie...sper sa fie ok...

Ramomar ai grija la alimentatie in primul rand. Stiu ca suntm pofticioase acum, dar intr-adevar cum spunea si Pufymic evita anumite alimente sau sa nu le mai amesteci..ex lactate cu fructe, etc..

Pufymic ai grija cu mijlocul ca daca te-a apucat de pe acum...pana la 9 luni ce faci? Incearca sa faci asa cateva miscari usoare poate te mai ajuta

Multumim fetelor pentru sfaturi ref. la patuturi, ...si noi avem discutii pe tema asta, de lemn sau de panza...eu vreau de lemn sotul de panza...

Roxana, vad ca fetele nu prea se inghesuie la intalnirea aia. Eu sunt in continuare PRO, dar numai miercuri pt ca vineri dupa-amiaza mergem la echo morfo si iti dai seama ca nu o pot rata... .

Pupici si aveti grija de voi

Itzy-Bitzy
21 +
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ADAMEASCA,

23+RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna dimi la toata lumea
osna bafta la eco si la testul de azi. In legatura cu epilatul dupa cum ti-au zis si fetele evita cremele. la mine inca merge aparatul, pana cand, vom vedea...caci creste burtica si ma aplec cam greu
danyboy bine ai venit! sarcina si nastere usoara si un bebe sanatos!!!
ionela-roxana si eu sunt de aceiasi parere cu tine in ceea ce priveste patutul, chiar daca sunt la primul bebe si nu pot sa fac comparatie; eu sunt innebunita dupa cele de panza
pufymic multumesc de sfaturi, azi e mai bine, cel putin nu mai simt nici o durere la stomac si nici la wc, nu am mai fost . E bun laptele dulce la stomac sau fiere? (nu stiu sigur care imi face probleme, cert e ca fierea mea are 2 pietricele si anul trecut am ajuns la urgente cu ea). Am incercat sa-l evit, desi imi place tare mult
In legatura cu durerile de spate si arsurile ai mare grija. Incearca sa nu-l ridici mult pe Alesio, desi ma gandesc ce greu e cand te alinta cu "te obesc mami"
beatrix si gripo felicitari pentru BAIETEI! sa fie sanatosi!
vauva multumesc pentru sfaturi...incerc cat de mult pot sa evit prajelile (dupa cum am scris si mai sus am probleme cu fierea si stiu ca nu sunt bune). Stii cumva care fructe provoaca aciditate?
itzy-bitzy o sa am grija, promit! Sa ne povestesti azi cum a fost la aerobic si sa ne spui si noua tehnicile pe care o sa le inveti

pup la toata lumea!

21+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput