Mamici de sept-oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Roxana, nici eu nu pot miercuri, intrucat ma intorc de la o sedinda de la Sinaia dupa ora 18.

Eu astazi am a doua ecografie morfologica; sper sa am in continuare vesti bune, ca si pana acum.

Felicitari celor care, in ultimul timp, au inceput sa il simta pe bebe sau au aflat ce este bebe. Sarcina usoara noilor venite in gasca.

Adriana 20+
Vine barza
Varsta bebe

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef81ro spune:

Buna fetelor,

Vineri am fost si eu la eco morfologica la dr. Iosup.Doamne ce emotii am avut! Dar, multumesc lui Dumnezeu, totul a fost f.bine si bb e ok.
Dr.Iosup mi s-a parut super, tare glumet.Eu eram fleasca de emotii, pana sa inceapa sa-i dicteze asistentei masuratorile alea si dansul ma intreba daca vb cu bb si daca bb imi raspunde? Mi-a placut ca e serios cand trebuie si cand e de gluma, glumeste.Bineinteles ca mi-a confirmat faptul ca voi avea fetiza! Asa ca te rog si eu Pufymic sa ma treci si pe mine in lista cu DPN:22.09 si fetiza.Multumesc.
Pupicii.
Stef 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, multumesc mult. M-am mai linistit putin ca tare eram stresata!
Adriana_mica, bafta azi la eco. Te asteptam cu vesti din cele mai bune!

23+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Lexi, retardul psihic nu se evidentiaza neaparat printr-retard fizic. Asta daca intr-adevar ar fi vreun retard fizic, dar eu zic ca-ti faci probleme degeaba atat timp cat nu stii ce reprezenta varsta de 23 de sapt. Varsta sarcinii? sau varsta presupusa a lui bebe?
Nu uita ca multi bebelusi cresc in salturi, adica au bumuri de dezvoltare apoi perioade de incetinire sau chiar stagnare in crestere. La fel si cu nr. de kg pe care le luam si noi.

Roxi, motivul pt. care lui bebe al tau nu i-a placut in patut nu are legatura cu sentimentul de "inchisoare" pe care ti-l inchipuiai tu. Stiu ca unele mamici asa simt, poate ca i-ai transmis si lui starea asta de discomfort pe care o simteai tu in legatura cu patutul sau poate ca din alt motiv lui nu-i placea acolo.
La noi patutul e doar loc de dormit. E singurul lucru pt. care folosim patutul. Nu l-am pus pe alex acolo sa se joace sau sa petreaca timp acolo. Intotdeauna l-am tinut dupa mine chiar daca mi-a fost mai greu. Dupa mine orice patut, fie el cu gratii sau cu plasa, e o ingradire atat timp cat copilul e treaz. Eu gratiile nu le vad ca pe ceva negativ, ci ca pe o masura de siguranta in somnul lui bebe.
Nu pot spune ca atunci cnad era mic nu-l mai lasam in patut sa se uite la carusel etc., dar cand plangea il luam de-acolo.

.......in 19+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

DPN 5 octombrie dar inca nu stiu sexul (cica nu se vedea)
si eram si eu asa de curioasa...si sotul meu la fel...
pot fi si eu trecuta in lista?
Multumesc anticipat!
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

salutare fetelor,
noi suntem bine,maine merg la eco si la testul de diabet,dimineata la ora8 trebuie sa fiu acolo.ma rog sa nu ploua ca in astea 3 dimineti ca efectiv a turnat cu galeata si pina la statia de bus ma face fleasca.
bebelica misca,mai ales seara si noaptea,ziua mai rar.
voiam sa va intreb voi cu ce va epilati in zona chilotului.eu aparatul nu-l mai suport,ceara nici atat si am trecut la creme.oricum de cand sunt nu-mi mai creste atata par,in schimb cand ma spal pe cap imi cade foarte mult.

ma duc sa calc ceva haine,va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bun venit danyboy! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Stef81ro felicitari pr. vestile bune de la eco!
Osna, eu merg la cosmetica pt. epilat, ma face cu ceara. o suport oricum mai bine decat aparatul Cat despre crema, am auzit ca n-ar fi indicata in sarcina, dar nu stiu sigur.

23+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi ma bucur ca te-ai mai linistit...Ne facem griji degeaba....asa sunt mamicile!

Stef81ro felicitari pentru !!!Adameasca te va trece in listuta ca ea a deschis capitolul acesta!Ma bucur ca e totul bine la voi!

Danyboy bine ai venit!!!Sarcina usoara sa ai si un bb sanatos!

Ionela-roxana si eu sunt de parerea lui Try referitor la patut....si la fel ca si ea la noi e folosit doar pentru somn.Niciodata nu a stat sa se joace in el...de cand a inceput sa stea in fundulet Alesio a fost tot pe jos...

Osna si eu merg la cosmetica la epilat si ma face cu ceara.La fel am procedat si la sarcina precedenta si a fost ok...am suportat ceara pana la finalul sarcinii fara probleme.
Bafta maine la eco si la testul de diabet!

Adriana mica te asteptam sa vii cu vesti bune!

Danidani74 tu cum te simti?

Ramomar imi pare rau ca te doare stomacul...ai incercat sa iei ceva sa te linistesti?(rennie, dicarbocalm...lapte dulce)

Fetelor cam gata cu boieria si la mine!Adica prea bine mi-a fost pana acum....acum incepe sa ma doara ingrozitor de tare spatele...mai ales dupa-masa si seara cand sunt obosita....
Si de ieri au inceput arsurile....si daca or fi ca la sarcina cu Alesio(cand au inceput mai tarziu, pe la 25 de sapt!) or sa ma tine tot restul sarcinii!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Salutare,

Am reusit si eu sa recuperez cu cititul....Mi-am mai cazut si netul....

Toata saptamana trecuta am bantuit pe la mama (a venit matusa mea din provincie) si prin oras.Mi-am luat sandalute tare dragute,de fapt mi-au fost luate..cadou de la matusica...

Putzuruca e posbil sa ma fi vazut,mama sta chiar in apropiere de Macaralei (vis-a-vis de BCR),noi stam langa poligonul de la Ilioara.

Referitor la intalnire as cam veni dar n-am ce face cu Vladica...si sa-l iau cu mine....mai bine lipsa.Mai vedem...

Am calcat si acum ma simt cam obosita...Saptamana asta trebuie sa ma reapuc de invatat si n-am nici un chef....

Nicol 24+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare la burtici!

tocmai am venit de la doctor si totul e bine cu noi! vom avea un baietel care se va numi Erick!
DPN-ul este 5 octombrie conform ultimelor masuratori!
Bun venit noilor mamici!sarcina usoara si bebei sanatosi!
Adameasca, te rog sa modifici in listutza noile date! merci anticipat!

va pup

Beatrix
20+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput