Mamici de sept-oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Osna iti tinem pumnii azi sa fie bine!

Ramomar laptele dulce eu stiu ca e bun la stomac ca-ti mai calmeaza senzatia de arsura, aciditatea.....

Itzy-bitzy sa ne spui si noua cum a fost azi la gimnastica!Si eu fac niste exercitii usoare in fiecare zi, dar nu ma prea ajuta la durerile de spate...!

Vauva eu nu am folosit deloc perna la Alesio si nici acum nu folosim.El doarme fara perna si ii e foarte bine....aici cred ca e alegerea fiecarei mamici...

Gripo felicitari pentru 100%!!!!

Tanima si eu am patit nu demult bai mare cu o masea....si dupa ce mi-a scos nervul(ca am facut pulpita) m-a mai durut inca vreo saptamana...dar am rezistat si am luat o singura data paracetamol.

Fug ca trage bb de mine!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Dragi ,

Inteleg ca nu am avut mare succes cu intalnirea, eu nu ma descurajez asa repede. Astfel incat, intelegand ca pana acum mi-au confirmat participarea Itzy-Bitzy si Floricika , v-am trimis nr. meu de tel. pe PM-ul vostru ca sa ma sunati in cazul in care aveti probl sa ajungeti. Ti-am trimis si tie Nicol nr meu, poate il iei la o plimbare in parc pe Vladut, am inteles ca stati aproape (sper sa nu ma insel).

Revenind la intalnire: Titan - parc, biserica de lemn de vis a vis de parc (nu acolo este terasa, dar inteleg ca este foarte cunoscuta de Floricika, asa ca am zis sa ne intalnim undeva unde sa cunoastem toate), miercuri, ora 18.00. . Oricine mai vrea sa participe sa spuna, sa va trimit nr. meu de tel pe PM.

Eu deocamdata nu mi-am activat PM-ul, daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum se face v-as fi recunoscatoare.

Anangel lexi, Adriana, sper ca la urmatoarea intalnire sa ne putem vedea si cu voi, poate o s-o facem in weekend.

Itzy Bitzy, abia astept sa-mi povestesti unde faci aerobic si cum a fost. Am facut si eu 2 luni, acum ar trebui sa-mi reinnoiesc abonamentul. Poate facem in acelasi loc si nu stim.

Katia, Sephora, Putzuruca, Acai 24, Tasia, daca vreti va transmit nr meu, poate reusiti si voi sa ajungeti.

Acum back to work...

Roxana, +26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Va dati seama ca in zapaceala si cu problemele de la birou, am gresit si nu am dat locatia exacta a bisericii: BISERICA DE LEMN DE VIS A VIS DE MAGAZINUL TITAN, PUTIN PE DIAGONALA FATA DE MAGAZIN. Oricum, cine vrea mai multe detalii, va pot da nr meu de tel.

Vreau si eu sa-mi activez PM, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum?

Roxana, 26 sapt

Mergi la inceput

Roxana in partea stanga ai meniul si in partea lui de jos gasesti mesaje private.Intra acolo si vezi dc poti sa-ti activezi de acolo PM-ul....dc nu trimite-mi un PM si cred ca ti se activeaza automat....incearca ambele variante si zi-ne care a mers!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Neatza fetelor,

Pufy cu Vladutu e ok in general,nu trebuie sa stau sa ma joc tot timpul cu el isi face de lucru singur cu masinutele, iar dimineata se mai uita si la desene animate pana iesim afara. La noi si azi e o caldura..... dar e bine ca ma saturasem de vreme urata.

Roxana multam pt nr de tel.Incerc sa ajung, nu promit 100%,dar daca o fi mama pe acasa se rezolva.Cat despre luatul lui Vladut cu mine...hi,hi,hi,hi ,cred ca vrei sa ma vezi cum fac conditie fizica alergand dupa el ,n-ai sa vezi sa stea 5 min intr-un loc.Cu el n-ar mai avea nevoie nimeni de mers la sala spre exemplu.

Nicol 24+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Dragele mele,
Va scriu in mare graba. Am avut o saptamana naucitoare si inca mai am cateva zile de zbucium. Duminca a fost ziua micutei (in 4 luni deja i se va spune CEA MARE)mele si am muncit ca o roaba ca sa iasa bine. Petrecere i-am facut-o la gradi, dar eu am preparat toate bucatele si am fost cu protocolul. A iesi bine, asa ca sunt multumita. Azi sunt programata la 16:50 la ecografia morfologica la Herghelegiu la Sanador si pana atunci trebuie sa reusesc sa imi confectionez textul prezentarii sustinerii doctoratului care va avea loc vineri!!! Printre astea, dus copilul la gradi, luat de la gradi, dat sa manance (daca am ce), culcat copil, plimbat copil. Fiindca asa cum se intampla cand ai mai mult de lucru...tocmai zilele astea barbata-miu e plecat la un congres si sunt SINGURA!!!!!!!!!!!!!!! E, maine vine..asa ca va mai prelua si el. Nu mai vorbesc ca acum 3 nopti am stat pana la 2 ca sa facem ecusoanele pentru congres (ca el a fost si in echipa organizatorica...).
Va pup si va dau de veste cat de curand!
Poate aflu si eu IN SFARSIT daca va fi carucior bleu sau roz!
Pupici,
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Am fost ieri la echo morfologica: totul este bine. Bebe are 450g si este in parametri normali(toate organele), grasunel si bine dezvoltat. Este pentru prima oara cand mi se pare ca seamana a copil (pana acum ziceam ca seamana cu un mic extraterestru).

Adriana 20+
Vine barza
Varsta bebe

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna burtici!
Gripo felicitari pentru 100% !!!!
Roxana, abia astept intalnirea!
Cucuoancea, tinem pumnii la ecografie si bafta in celelalte proiecte ale tale, ca tare ocupata mai esti!
Adriana, felicitari pentru vestile bune de la eco!
Pufy, sa stii ca si eu ma confront cu durerile astea. Cand am fost data trecuta la doctor, mi-a spus sa iau 3 no-spa pe zi, am luat cateva zile apoi am redus doza la 2 pe zi (de la mine putere) si ieri daca am vazut ca ma simt asa bine nu am mai luat nici una si nu pot sa zic cum ma durea burtica si spatele aseara. Asa ca de azi am inceput iar cu no-spa dar eu stau si ma gandesc… oare nu dauneaza atatea no-spa? O s il intreb si pe doctor data viitoare cand ma duc la el…
Pupici pe burtici!

Floricika 23+ cu
Poze

Mergi la inceput

Adriana ma bucur mult ca e totul bine cu voi!

Cucuoancea iti tin pumnii pentru eco de azi si te asteptam cu vesti bune!

Floricika pe mine doar spatele ma doare...oasele...habar n-am cum sa zic!Da' ma doare de innebunesc cateodata(cand sunt f obosita)!

Mcrmiki pe unde esti?Ai primit rezultatele de la amnio?Sper ca sunt ok....!Te si asteptam sa ne mai dai vesti despre voi!

Roxana01 vad ca ti s-a activat PM-ul!Oare fiindca ti-am raspuns eu?Sau ai gasit tu in meniu?

Ma duc sa-mi termin prajiturica pana nu se trezeste goanga!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare mamici!

Noi am ajuns aseara tarziu din mini excursia noastra la botosani si azi sunt franta plus ca ieri am crezut ca mor de caldura pe drum cu tot cu aer conditionat. La nunta a fost misto o sa pun o poza doua dupa ce le descarc.

Roxana eu cred ca pot sa vin la intalnire maine (de miercurea asta e vorba nu?)doar ca probabil voi ajunge la 18.30 ca pe la 18 plec de la birou. Stiu unde e terasa asa ca va gasesc. Trimite-mi totusi nr tau de tel ca sa te sun cand ajung sa vad unde sunteti.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput