Bebelusi de sept - oct 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Carmen asa eram si eu dupa ce a cazut prima data si tot a cazut si a doua oara .

Alinam . Nasol rau ca nu oarme ziua. Seara la cat se culca?

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

RalucaN,bursicutza ta-i tare frumusica.

Irina,iti doresc putere pentru plimbarile ce vor urma.Felicitari pentru pasul facut.

Karmenutza,eu nici acum(dupa o luna) nu-mi pot scoate din cap busitura ce s-a auzit cand a cazut Mihnea.Ma bantuie din cand in cand.Nu patesc ei mare lucru,mai mult se sperie. sa treaca sperietura,mai ales tie.

Io-s intr-o stare de aia de-mi vine sa fug in munti si sa uit de toate,asta fara motive bine intemeiate.Cred ca vremea-i de bai,ca-i innorat rau pe aici.

Week-end placut va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara se culca la 10-11 si doarme cu vroe 3 treziri pana la 6-7 maxim.
Evrika a adormit, sper sa doarma jumatate de ora....da acum trebuie sa vina tante la curatenie, deci, adio somn.

A de cazaturi vroiam sa zik .....hai cine mai liciteaza, al meu are 4 la activ din pat, ultima chiar de langa taicasu cu mana pe le si cu okii in alta parte si buf a cazut copilul .....deci parinti mai neatenti decat noi exista?

Jadi ne bucuram ca au iesit bine analizele cpilului dar tu ceva investigatii ai mai fakut??? heheheh

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Diana in munti as fugi si eu ca tare imi e dor de o iesire :), da mai am putina rabdare pana la concediul sotului.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Diana . Asa e urmeaza marea aventura cand isi va da drumul la mers, vom vedea cat mai e .

Ssssttt ca doarme Vladut al Alinei... Alinam sper sa doarma cat mai mult sa te relaxezi si tu putin.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu azi sunt la mama toata ziua. noroc ca am mama emancipata care are net. ca ce ma fac daca pierd o zi cu ce se intampla cu bebeii formului? pierdeam un prim pas, poze noi, chestii-trestii...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Si noi tot la mama am fost pana adineauri ca trebuie sa gatim ceva ca indata vine tati...asa ca pulpe laa cuptor scrie pe noi azi...fara gripa aviara.
Vladut m-a facut sa ma emotionez pt ca e primul care-si da drumul singur si imi dau seama ce emotii a putut sa-ti dea tie, mama de fecior precoce.Va pupam si sa auzim de bine.
RalucaN, am vazut bebita si ne-am vazut si bluzita, avem una la fel, cea mov in dungi din ultimele poze.Tare frumusica printesa ta, sa fiti sanatoase.
Jadi ma bucur mult ca e ok analiza, si cu capul cred ca toate avem de cand cu bebeii, e adevarat insa ca unele dintre noi au ceva mai mult...
Eu am descoperit de ce se trezea Iaris, ii era foame, ii dadeam papa pe la 21 si adormea, dar nu-i tinea laptele de foame, asa ca am pus si cereale in biberonul de seara.Codruta, tu spuneai oare ca Milumil3 e mai satios?Ca acum avem si noi 8 luni si cred ca trecem pe asta.Azi a mancat prost laptele, in schimb a dormit bine si la peanz a halit un borcan de pui cu morcovi de 2oog.Tin sa ma laud ca nu avem nicio cazatura la activ dar vin ele, dar tot imi fac mea culpa ca uneori nu-l inteleg si simt ca nu ma descurc foarte bine.Uneori ma uit la mamele din jurul meu, alea de va ziceam eu ca se iau la intrecere, vecinele mele, si le vad cum stau afara cat e ziua de lunga, la povesti si le dau copiilor chipsuri si napolitane.Au niste copii slabuti si isi spun "vai copilul asta numai chipsuri vrea sa manance, dar nu le vad niciodata la ora pranzului sa urce cu copiii la masa .Ei atunci parca imi spun ca sunt mai buna decat ele si imi jur ca nu voi ajunge asa.Nu e bine sa fii sclava propriului copil, dar nici in halul asta.Nu va spun ca am impartit intr-o zi niste banane la copilasii "doamnelor" si mi-a spus mama ca mancau mamicile la banane(eu am vedere in spatele blocului si nu le vad toata ziua, dar mama le vede si le aude toate discutiile inteligente).
Pupici dulci bebeilor cu cazaturi si linistiti-va mamici ca astea-s zero pe lamga ce urmeaza.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Catalina va multumeste pt aprecieri: baba baba baba , ama ama ama. Scuze, dar mai multe nu stim.
Fetele, rasfoiam acum odiseea noastra. Si am dat de capitolul in care va pacaleam eu de 1 aprilie ca am gemeni. Nu eram zdravana frate ........ A, si am dat si de postari de ale lui cuscra (Marlena), cum se semna ea cu carucior roz - Alexandra Maria , care a fost Alexandru toata ziua.
Hi hi, mi se facu dor de gravideala......

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Mary . Cred ca vecinele tale sunt cam

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Buna seara fetelor. nu am mai scris de ceva vreme...ca am fost cam ocupata...de citit...in diagonala...dar am vazut ca faceti liste cu date de nastere...eu cred ca-s printre tinerele...24 februarie 1982! Aveti idee daca m-am nascut la ora 11 noaptea ce ascendent am? Stiu ca sunt zodia pesti, dar niciodata nu am stiut ascendentul. dar fi-miu? e pe 9.10.2005, la 6,45 dimineata deci!
Incerc sa mai recuperez cate ceva si revin!

mesjul l-am postat si in capitolul trecut dar nu ma las pana nu apar pe lista veronicai

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput