Bebelusi de sept - oct 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 5
RalucaN spune:
Salutare salutare! Hop si eu pe net, ca parca mi s-a redeschis apetitul dupa lunga-mi absenta.
Jadi , bravo pt. analiza! Pupici multi multi pt tine de la mine, (stiu cat iti place, dar nu am ce-ti face, ca mi-esti draga).Ma unge pe sufletel cum ma alinti tu
Irina felicitari!!! Bravo Vladut, la cat ma multi!
Am mai pus si eu niscaiva pozici in album, la bursicutza, ca nu mai pusesem de la Revelion. Poftiti de ne vedeti cat am crescut.
Ma intorc la trebi
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
locca spune:
Jadi, ma bucur pt. rezultatele bune la analize. Nu esti cu capul, esti mama
Pe mine m-a pocnit revelatia azi dimineata in timp ce alergam dupa fimiu prin casa cu pampersul: asta a fost tot? adica de acum inainte n-o sa mai stea locului sa-l iau si eu in brate fara sa se contorsioneze? sa-l pun in pat si sa ma pot uita si eu la el fara sa se intoarca pe burta in secunda 2 ...
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Da da pupici multi si din partea noastra catre micuta Ioana , frumoasa mica si cheala... e foarte frumoasa fata ta si cred ca inca se mai face. Nu am vizionat decat ultimile 10 poze ca restul sunt prea demult nu mai reflecta fidel realitatea!
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Va deranjeaza daca nu am facut dus? ca ma duc sa fac unul ca la 3.30 am programare la cosmetica sa ma smulg de padurile tropicale, nu poci sa plec in conced asa urata!
Deni & Vlad 28 sept 2005
cge spune:
Si eu eram in putina cu melancolie ca Ramona, asa ca am iesit la shopping ptr copii. Am gatat niste bani, si acum imi este muuuuult mai bine.
Am gasit TCM lg. servici, si i-am luat domnisoarei chilotei de baie albastri ca numai asa aveau.
Asa ca putem merge la mare de acuma.
Cuscra, pleci in concediu ? care-i destinatia ?
Ioana, vroiam sa iti zic de dimineata: sa se lase cu muuulte cadouri intalnirea cu sotul. Pai la asa fete ca Miruna si ca tine, trebe.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
karmenutza spune:
Nashpa, Jadi, cu cazaturile astea. S-a nimerit sa cada si Vladutul tau...cred ca noi suntem mai speriate decat ei. Ea e acuma bine mersi, a dormit de 2 ori de atunci, a papat bine, nu a vomitat. E vesela. Dar eu sunt in continuare socata. Numai langa ea si cu okii pe ea stau. Cand ma duc la wc sau la bucatarie, o pun in scaunel sau in carut, o leg cu centurile si o iau cu mine. Legata! gata, i-am prins frica.
Am facut programare pentru maine la Stanciu, ca se fac 2 saptamani de cand e mucioasa si nu-i mai trece. O duc sa o vada si el sa vedem ce zice.
Catalina
alinam spune:
neata!
aseara am reusit performanta sa raman ultima pe chat :)
si pentru ca tot v-am laudat potaia mamei sa va zic, a fakut kk in curtea scolii, portarul cheama politia, politia o cheama pe mama azi la sectie.Dialog: politaiul: doamna va bagam cainele la violare de domiciliu (hehehe), mama: da-ti o hartie sa scriu ca acuz portarul de sechestrare de persoana (ala inkisese cainele in curte sa nu iasa pana vine politia)politaiul: doamna duceti-l pe maidan sa faka nevoile in afara orashului, mama:cu ce? politaiul: doar nu vreti sa va dam noi mashina, mama: ba da si cu sofer va rog si uite asa continua diskutia, mi se pare o tampenie in lok sa ii cauti pe aia care mi-au spart masina de doua ori, pe aia care sparg geamul de la blok saptamanal samd .....tu de iei de un kk de caine.
Irina felicitari lui Vladut.
Mai Vladutul meu nu mai vrea sa doarma ziua , delok ....... nopatea tot prost si des se trezeste .....da nici ziua, macar jumatatea aia de ora care o dormea , m-a terminat.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze