Bebelusi de sept - oct 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 7
Meme1 spune:
Salutare fetelor,
iaca sa semnez si eu 'condica' mai bine zis capitolul.
N-am timp sa citesc din urma ca sunt in febra pregatirilor, diseara ne vin niste prieteni pentru tot weekend-ul si m-a apucat curatenia...si de dimineata tot trag si parca nu mai termin...asa ne trebuie daca am vrut casa mare...
In afara de asta trebuie sa mai fac si mancare, mai am si de aspirat toata casa ca pana la ora asta am terminat de calcat si de facut curat in bai (3 la numar si toate mari...), iar Andrei doarme acum si nu pot sa pun aspiratorul taman acum.
Am in plan o salata boeuf (deja am fiert zarzavatul si carnita), ciuperci cu maioneza, un pui la cuptor cu cartofi noi copti si cu salata verde, pateuri cu branza si eventual clatite, daca nu ne saturam cu atat...poate las clatitele pe maine dimineata..
In afara de asta, sotul vrea shopping-uiala maine si tot maine e mare finala de rugby, Munster - Cardiff si toata lumea o sa fie in case maine dupa-amiaza...tinem si noi pumnii ca suntem din zona Munster..si suntem tare mandri.
Am fost rugati maine sa ne imbracam in rosu ca rosu e culoarea echipamentului Munster si am rezolvat pe toata lumea, Andrei are sosete, pantaloni, hanorac toate rosii. N-am reusit sa ii gasesc o bluzita, dar improvizam noi ceva...
Gata fug acum ca al mic cred ca se trezeste curand sa pape..
Va pup si nu cred ca apuc sa intru diseara pe chat.
Un weekend placut tuturor,
Meme&Andrei
Meme1 spune:
Si ca sa mai semnez o data condica, eu sunt nascuta pe 14 iulie 1977 (rac) la 14.30 si ascendent scorpion (da nu-s foarte sigura).
Gata va pup ca s-a trezit croco dupa un somnic de 2 ore.
Meme
diana_n spune:
Cati e serioasa teama asta, nu-i de gluma cu ea, asa ca da un search pe google si afla mai multe. Cu cat afli, cu atat iti dai seama ce sa faci si o sa te linistesti.
Jur ca-s o persoana sensibila si empatica, dar ca un inginer ce sunt mi-am facut un calcul : pana pe la 13 ani (cand eu am luat ultima cazatura cu cicatrice care mi-a trecut pe la 18 ani) Petrut o sa cada de vreo 4-5000 ori ?! Pai daca-mi sare inima de fiecare data o sa imbatranesc inainte de vreme, iar eu vreau sa fiu o mama tanara (sufleteste) pentru Petrut.
Deja a rasturnat bouncerul peste el, a daramat de 3 ori o ditamai planta Yucca de s-a zgariat la cap si era murdar de pamant si-n ochi, a tras de cablul de alimentare de la un laptop si a cazut langa el zgariindu-l la tampla, etc. Tot ce am facut e sa-l spal, sa-l dau cu unguent pe rana si sa-l pup sa-i treaca, plus mutat Yucca in alta camera si laptop-ul departe de el.
O faza draguta azi noapte : pe la 1am plange, ma duc sa-i dau suzeta, il iau in brate sa-l bat pe spate in caz de asta e problema si el incepe sa ma pupe de zor. Era treaz complet si-i ardea de joaca
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Carmi spune:
Hop si noi, intorsi de la dr.
Fabiano are 73 cm si 7.300, iar maine face 7 luni...asta ca sa fie toate cu 7 !!! Dr. a zis ca nu e asa de ´biafrez´ cum mi se pare mie, ca e normal. I-a administrat si un vaccin, un urlet scurt si...a trecut. Acum e insa cam marait, sper sa nu faca si febra.
Ma duc sa stau cu el, adica sa colorez...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
moki spune:
Mai fetelor,da' stiu una si buna: ca am taaaaare mult de recuperat.. Noi raportam o iesire mai lunga la munte la Moeciu de Sus,si la Poiana Brasov,unde a fost super si de unde ne-am intors cu falcute si cu doi dintisori..
Dar cum trebuie sa fie si de-alea rele,taman in Bucuresti ne-am procopsit cu virusache asta urat cu mucisori si alte haraieli in piept,si acum o tragem pe antibiotic..
In rest suntem super zglobii,ne aruncam peste tot,practicam alpinismul cu succes,ne ridicam non stop pe patut,deci ne-am facut baieti mari..Cu vorbitul frate e jale insa..Oare mai e vreunul nascut in septembrie care sa nu zica ni'k decat sa planga si sa rada??...
Laura & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
maddy77 spune:
Buna fetelor,
N-am mai intrat de cateva zile ca stau prost cu timpul liber,sotul e in delegatie si se intoarce duminica..eu sunt pe ultima suta cu pregatirile de concediu ca plecam luni dimineata.
Am citit in diagonala,o sa recuperaz cand ma intorc...sper sa nu va faceti de cap prea tare.
Sa va zic ce-am patit cu copilu..va mai amintiti ca ma plangeam de niste bubute sapt trecuta...ei,i-au trecut.Ieri dimineata s-a trezit copilul meu cu super ciupiturile,rosii si tari si cam vreo 10 la numar,in cap pe obraz si pe manute..Am scotocit toata casa sa dau de vreo insecta,paianjen,puric ce naiba o fi fost ala...si nu am gasit nimic.Astanoapte,pe la 12, cand eram ferm convinsa ca nu mai e nici urma de ganganie,iar mi-a ciuparit fata,de data asta a simtit si ea intepatura si a tinut-o in urlete vreo jumate de ora.O ciupise de cap...jur ca n-am vazut nici urma de animalut,am stat treza 2 ore,abia am adormit...
Azi am luat-o de la capat cu curatenia,scuturat tot de prin camera,sper sa nu mai apara...Ma intreb ce o fi?????Dar jur ca nu mai stiu ce sa fac daca si in seara asta o ciupeste.Mi-e asa mila de copil,e plina de bube mititica.
Am vazut ca vorbeati de zodii,eu sunt gemeni pe 26 mai 1977,cu ascendent cica in scorpion,sotul scorpion cu ascendent in gemeni si Bianca balanta,ascendent in varsator cam aeriana....asa ca urmatorul bebe ar trebui sa fie tot semn de aer.
maddy77 spune:
Irina ,bravo pentru Vladut!!!Hai ca vine si urmatorul pas!
Jadi,felicitari pentru uro negativa,hai ca nu e dracul asa negru..concediu placut!
anya spune:
Eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi. Noroc ca mai reusesc cateodata sa intru pe chat. Poate maine, ca iar lucrez sa mai recuperez ...
Felicitari pentru primul pas!
Noi suntem inca puturosi. Stam in fund si vrem in picioare, dar sa ne tina mama. Cu mancatul mai rarut... ca-i mai dragut. Nu stiu de unde are 8.850 la 7 luni juma'.
Cat depre alergatul dupa pitic... tin minte de la cel mare cum il alergam cu pampersul in mana in jurul fotoliului ... si el radea.
jadi spune:
Lasa draga Alina ca intelegem, cu doi copii sa te mai apuci sa si povestesti. Basca la al doilea stii multe, nu ca noi care inca descifram.
Bravo Maddy pentru 100 de mesaje si mersic de urari dar plecam taman pe 5 iunie in concediu si fara copil. Voi unde mergeti? Cu urocultura pana nu o vad eu in fata ochilor nu stiu ce sa cred, oricum luni mergem la taiat!
Deni & Vlad 28 sept 2005