Despre jurnalismul romanesc

Despre jurnalismul romanesc | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

http://www.tangomagazine.ro/content/blogcategory/14/47/
Ma gindeam zilele trecute ca un articol de genul editorialului din Tango sau al analizei incisive asupra societatii romanesti de manelisti scris de Lucian Mindruta n-ar putea apare in veci pururi intr-un ziar american.
Obezitate ca termen apare numai in studiile publicate de biblioteca medicala din Washington.
Iubire poate fi asociat in ziarele de circulatie libera numai cu casnicii de 25 de ani si cu insemne nationale.
Muzicile din suburbii sint atent clasificate ca ritmuri noi.
Injuriile si criticile sint rezervate numai europenilor (ca favoriti francezii si asta numai pentru ca nu dau zboruri spre paris gratuite si pupaturi de talpi la sosire americanilor pentru ca le-a salvat tara).
Autocritica la nivel personal si national e privita cu suspiciune si e urmata inevitabil de concluzia ca in final in ciuda circumstantelor speciale persoana sau tara a adus mai mult bine decit rau celor din jur.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

O fi, dar eu nu sint de acord cu continutul articolului. Dar exprima exact starea actuala a societatii romanesti. Din pacate, zic eu. De asta nu-mi doresc sa traiesc acolo, dar mai ales sa-mi cresc copii acolo. Trist, nu?
Nu ma refer la libertatea de a scrie asemenea lucruri, dar nu se potriveste cu filozofia mea de viata.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nici eu; e scris bine, dar e cam tasteless.

Mergi la inceput

Eu nici nu cred ca e scris asa de bine.
Stiu ca nu trebuie sa-i judeci pe altii, dar eu n-as vrea sa am de-a face cu o asemenea persoana. Bineinteles ca mi-as feri si sotul... Pai cine procedeaza ca ea, sigur ca gindeste ca ea si nu se fereste de la nimic pentru a-si atinge scopul. Pe mine ma intereseaza si felul in care imi rezolv aceste probleme. Doar de asta ne deosebim de animale, ca putem gindi si discerne binele de rau.
Ma rog, fiecare cu ale lui. Eu nici nu cred ca e un lucru de lauda ca se permite publicarea acestor mizerii. Ca in fond despre asta e vorba.
Dar poate asta e conduita revistei respective. Doi la leu, e plina RO de asemenea publicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

"Tango-revista femeilor care stiu sa se miste"

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput

Pai da, se potriveste cu continutul editorialului. Ca si madame stie sa se miste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

De ex mie mi se pare ca cineva care crede ca "The best thing you can do for your children is to love your wife." e intr-adevar cineva "care stie sa se miste" sau cineva care "nu se fereste de la nimic pentru a-si atinge scopul"(pentru ca e jenant sa folosesti copilul ca sa-ti obtii dragostea sotului, daca ar fi asa numa gindeste-te cite femei i-ar trinti copii lui Colin Firth).
Fireste insa ca asumptiile mele pot fi complet gresite si asta e riscul in care pici cind judeci persoane complet straine cum ar fi sa te judec pe tine sau pe Alice Nastase.
Deci departe de judecati din panou si teorii despre etica si agricultura mariajului, ce voiam sa zic este ca e reconfortant sa citesti adevarul chiar daca citeodata nu arata ca la slujba de duminica.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Ai interpretat cu totul gresit, ce scrie acolo nu are de-a face cu "femeile care stiu sa se miste".
Daca apreciezi editorialul respectiv nu ma mira insa explicatia asta.
Eu n-am zis "make love to your wife". Ma refeream la armonia din familie.
Succes in continuare cu lecturile ca deocamdata iti scapa esentialul.

Mergi la inceput

Andrada nu stii nimic despre viata mea. Discutia se referea la editorial, nu era cazul sa ma ataci personal.
Copiii mei au venit pe lume dupa multi ani de casnicie, tocmai pentru ca am vrut sa fiu sigura ca se vor bucura de ambii parinti.
Citeodata in primii ani mai ales tatii nu sint de mare ajutor, nu stiu ei exact ce sa faca pina mai cresc copiii. Asa a fost in cazul nostru, poate altii se descurca mai bine.
Dar daca am avut sprijinul lui am avut si eu mai mult curaj si energie sa vad de copii, de casa, de toate cele. Asta e semnificatia "the best thing you can do for your children is to love your wife".
Si cind mai cresc copiii cred eu ca e bine pentru ei sa vada ca parintii lor ii iubesc si se iubesc (nu te gindi iar la prostii).
Eu am crezut ca e clar motto asta pentru toata lumea.
Tu m-ai judecat pe mine fara sa stii absolut nimic despre mine. Madame Nastase zice asa: M-am maritat cu un coleg de slujba si l-am iubit pina cind m-am indragostit, nebuneste, de un altul. Mi-am scris scrisori de amor cu un sef, sms-uri de patima cu un subaltern, am ramas gravida cu un partener de afaceri si, inainte sa nasc, m-am sarutat pe furis pe culoarele firmei cu un alt coleg pe care l-am iubit nebuneste.
Femeia asta nu cred ca stie ce e aia sa iubesti. E de domeniul patologiei ce scrie ea aici. Daca ar fi sa-mi pese mi-ar parea rau de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Madame Nastase zice asa: M-am maritat cu un coleg de slujba si l-am iubit pina cind m-am indragostit, nebuneste, de un altul. Mi-am scris scrisori de amor cu un sef, sms-uri de patima cu un subaltern, am ramas gravida cu un partener de afaceri si, inainte sa nasc, m-am sarutat pe furis pe culoarele firmei cu un alt coleg pe care l-am iubit nebuneste.
Femeia asta nu cred ca stie ce e aia sa iubesti. E de domeniul patologiei ce scrie ea aici. Daca ar fi sa-mi pese mi-ar parea rau de ea.

hi hi si-apoi poate apare la de 3 x femeie si ne da lectii despre cum sa ne miscam de fapt ... maare fas si cu Tango magazine asta...

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Bine ca exista libertate de exprimare, dar poate un pic de autocenzura ar fi de folos.

Mergi la inceput