Despre jurnalismul romanesc
Raspunsuri - Pagina 2
cataghe spune:
Articolul e o colectie de lectii de morala. Ieftina. Si toate fatucile astea care merg cu buricul gol la scoala trepideaza cand le citesc si isi doresc mai mult sau mai putin in taina ssa ajunga ca Monica Gabor. Halal!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by cataghe
...toate fatucile astea care merg cu buricul gol la scoala trepideaza cand le citesc si isi doresc mai mult sau mai putin in taina ssa ajunga ca Monica Gabor. Halal!
cine tu, piticele alea grase, toate sunt asa, niste pitice si niste elefante, na!
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
DARAEL spune:
Mie mi-a placut la nebunie paragraful acesta :
„Am ajuns sa iubesc pina-n radacinile fiecarui gind pe cel pe care l-a dorit, mai intii, trupul meu cel fara de noima. M-am maritat cu un coleg de slujba si l-am iubit pina cind m-am indragostit, nebuneste, de un altul. Mi-am scris scrisori de amor cu un sef, sms-uri de patima cu un subaltern, am ramas gravida cu un partener de afaceri si, inainte sa nasc, m-am sarutat pe furis pe culoarele firmei cu un alt coleg pe care l-am iubit nebuneste.”
Citind aceste ganduri, imi dau seama care e motivul real al tristetii din sufletul doamnei: mai sunt doar vreo 3 miliarde de barbati cu care nu si-a tras-o...... ce naspa !
Dar, daca insista, pana la batranete nu se stie...... poate reuseste !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
roxana1974 spune:
hiiiiiiiii Darael, ce rau ai fost! Nu te credeam in stare de asa ceva
cataghe spune:
quote:
Originally posted by roxana1974quote:
Originally posted by cataghe
...toate fatucile astea care merg cu buricul gol la scoala trepideaza cand le citesc si isi doresc mai mult sau mai putin in taina ssa ajunga ca Monica Gabor. Halal!
cine tu, piticele alea grase, toate sunt asa, niste pitice si niste elefante, na!
Boxa, tu ce vreai bei?
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Ramona J spune:
Pe mine ma distreaza ca discutam subiectul asta in ZONA ARTELOR.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Pe mine ma distreaza ca discutam subiectul asta in ZONA ARTELOR.
Aici si trebuie – doar vorbim de “Arta de a te cracana cu eleganta”, iar cand vrei sa povestesti despre asta, gasca de cititoare sa te plateasca pentru asta.......
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
Kittie spune:
Ma uitam peste subiectele active si ma opresc la titlu topicului.."hait! ie enteresant... ia sa vedem.." si maxima dezamagire nimic despre jurnalismu romanesc. Numa despre o penibila revista a femeilor care stiu sa se miste (gaselnita lu' peshte drept slogan) si un editorial alu o tante care aduna multe fraze fara legatura aparenta intre ele si cu o concluzie care mie mi scapa...
unde e discutia despre jurnalismu romanesc?? ori lipseste ca si dansu????
, mami de ( 13oct04 )
Ramona J spune:
Cred ca editorialul a fost ales drept exemplu pozitiv. Adica lauda unde a ajuns jurnalismul romanesc.
Vad ca Andrada locuieste in US si aici intr-adevar nu mi-a fost dat sa citesc asemenea articole. Poate de asta am reactionat "violent" (sau virulent).
The best thing you can do for your children is to love your wife.
stralucitor1 spune:
Nu e cazul sa luati personal afirmatiile dintr-un editorial...eu una cred ca e bine scris dpdv jurnalistic...tinind cont de genul si de targetul de cititori caruia i se adreseaza...iar subiectul este incitant, asta e adevarul(vezi si ce se dezbate de zor pe DC zi de zi, cum sa-i exterminam, cine inseala pe cine, ce ati face cu infidelii si asa mai departe).
E un punct de vedere si gata...nu ar trebui in nici un caz sa provoace vulnerabilitatea cititoarelor si sa o transforme intr-o lejera agresivitate....ce-o zice nenea Freud?
relax, relax...peace!
Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...
To and Me