Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
Mihaelutat spune:
Multumim ca ne-ati adaugat si pe noi in listuta. De cand am rezolvat pb. cu calculatorul sunt pe net calare.
Noi cu diversificarea mergem de minune, am inlocuit deja masa de 10 si cea de 14. Insa de cand Mihai a descoperit legumele mananca greu fructele. Eu imi faceam probleme ca nu va dori legume si cand colo nu prea ii plac fructele. Asa ca mai spuneti si voi ce fructe mai dati poate nimeresc ceva ce ii place mai mult. Am incercat mere, pere, banane si suc de portocale.
Bebeii vostrii cam cat dorm ziua, ca noi cam avem probleme la capitolul acesta.
Acestea fiind zise va doresc o zi minunata!
Mihaela si Mihai
lavi02 spune:
OK, Ela. Unde ne vedem in parc? Eu de la Polivalenta incolo nu stiu ce mai e. E OK la Polivalenta unde a fost intrarea la Baby Expo? Ma gandesc ca e mai aproape de voi.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
crissy77 spune:
Lavi, m-ai cam pus pe ganduri... dar daca ar fi sa aleg intre un piept de curcan crescut la curte de mana bunicilor si unul de pui cumparat din comert (ca tot bantuie aviara...) cred ca tot curcanul il aleg. Oricum, mai am timp de gandire ca inca nu i-am dat carnita. O sa retin sfatul
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
lavi02 spune:
cristinan dar pui nu cresc bunicii? Sau cineva cunoscut de voi? Ca un piept eu il impart in 6-8 si din fiecare bucatica ii dau de 2 ori. Asa ca iti ajunge juma' de luna. La varsta asta nu trebuie sa depasesti o lingura(de supa) de carne pasata.
Mie drita mi-a zis ca cu piept de pui incepem si apoi vitel, peste, etc. La mancarea la borcanase, curcanul e in borcanasele dupa 8 luni. Cu drita n-am discutat de curcan. Asa ca chestia cu 7 luni e parere personala.
ela27oana spune:
LAVI E OK LA POLIVALENTA!!!NU AM NR DE TEL IN CONTUL COMUN,SINCER NU MA STIUT DE ASTA,CA DE EU SUNT MAI NOUA PE AICI,ITI TRIM UN PM CU NR MEU
Ela si Oana-Daria
bb_alinus spune:
Neata fetelor
Vesti bune: dupa bibeble de 240 ml de aseara mi-a dormit missa neintoarsa pana azi de dimi la 7!! Nu imi venea sa cred! S-a foit odata pe la 6, s-a sculat pe la 7, a mancat si apoi iar somn pana la 9! Acu se joaca pe covoras - evident ca ma tine si sub observatie! Deci o fi fost doar o intamplare sau...se poate :)
Meems, ce cereale ii dai Riannei? Nu e cam seara sa ii dai legumele la 18? Ca eu stiam ca e mai bine la pranz...dar stii si tu, cate bordeie....
Dordia, merci de propunere, sper sa reusim sa o facem pe mess ca sa nu te pun sa le trimiti prin posta!
Oricum o sa le zic si alor mei sa mi le cumpere, ca ma gandesc ca in VO poate or fi si versurile gata scrise!
Deci sa le zic sa cumpere "Cutiuta muzicala", nu?
Dienutza deci si la tine a inceput ziua cu minuni!:))
Hilde, chiar credeam ca sunt singura care cunoaste Arabela! Poate stii mai multe despre actori....daca gasesti vreune site chiar si in ceha, cu poze actuale ar fi interesant. Si ce sansa sa poti sa urmaresti filmul in VO:)
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Alinus, sunt vreo 5 CD-uri (cutiuta 1, 2.. pana la 5). Daca nu o mai fi aparut vreuna. Eu pe 5 n-o am inca. M-am uitat acuma, 2-ul ARE versuri. E posibil sa aiba si celelalte dar nu le gasesc hartiile ca la cat le-a frecat Silvia li s-au spart carcasele, rupt hartiile...
Ai tai e f f probabil sa le gaseasca in Alba la Libraria Diverta care e jos in oras, pe bulevardul acela mare de jos, cu multe magazine. Dar se mai repeta cantecelele. Mai e si Cutiuta cantece de leagan interpretate de Corina Danila. Si asta are versuri.
Noki_Lara spune:
Mneata fetelor! Dupa o zi oribila, sper ca azi sa fie mai buna!
Am facut ieri vaccinul, nu am facut febra decat vreo 37.5, ceea ce e stare subfebrle, de fapt, am fost si in parc, am acut si baitza, deci suntem ok. A fost o zi extrem de agitata la noi ieri si micutza nu a dormit dimineatza deloc, deci dezastru total: cand a mancat de pranz a adormit si io tocmai trebuia sa o schimb si sa plec cu ea la vaccin, deci am trezit-o, a vomitat tot ce a mancat ca asa-zisa ragaiala, apoi m-a enervat cumplit sotul, de-mi venea sa-i trag una in freza...si tot asa! Bine ca s-a incheiat!
Nu am citit nimik in urma, ma apuc acuma, daca ma lasa terorista.
Vestea buna e ca mi-am comandata pe B e b e l u s u l t a u caruciorul Babideal, care spre imensa mea bucurie a venit in lotul asta cu centuri in 5 puncte, deci suuuuuper, ca era singurul lui inconvenient dpmeu de vedrre.
Deci, Dordia- arunca-ti un oki pe acolo, ca au primit marfa. Despre Chicco 0.5 am inteles ca nu mai primesc decat in iunie. dar ricum ala mi se pare inferior pentru ca are spatar reglabil cu snur, nu cu sistem mecanic.
Gata, fug sa citesc, pana nu se trezeste!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Am uitat sa dau raportul: la 6 luni jumate avem: 7.200 si 66 cm! Cam putin, dar asta este! Mai mult, mai devale!
Deci, Cristina, iti trimit un mail cu datele de la 6 luni si cele de la 5 luni, ca sa ne treci in tabelas.
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
lordra spune:
Mmmmm, ce relaxata m-am trezit stiind ca nu tre' sa-i mai fac suc de fructe Dare-mii. Puturoasa mai mare ca mie nu s-a intalnit. Tzātza sa traiasca!
Bai, balconul meu da in curtea unei scoli unde, de fo' 2 zile, urla muzica-n difuzoare. La inceput am crezut ca se termina scoala mai repede, insa vad ca se repeta nebunia. Incepand cu ora 9 am incepe sa cante. Ce naiba scoala fac astia? Se predau ecuatii in ritm shakirian, mai nou? Ma enerveaza, ca mi-o streseaza pe Dara.
Am mai pus si io poze in album, ca tot ma certa Corapu' ca nu-l mai reinnoiesc. Na!, ca am pus ultimile achizitii.