Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
Noki_Lara spune:
Fetelor, pleease, intrebare la care astept raspuns rapid: ardeiul fiert in supica de legume se paseaza si se da la bb? Sau se pune in supa doar pentru gust?
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
ilenutza spune:
Madutza, vb la tel. si punem la punct detaliile!
Hilde, ai cantece de leagan?Vol. 1 este interpretat de Corina Danila ( prepeleac) care imi este antipatica , deci nu am cumparat cd ala!
ca eu acu’ am aflat ca exista si cutiuta muzicala cantece de leagan, vol unu canta prepeleac si vol. 2 Narcisa Suciu.Si am luat-o din Cora cu 150.000.
Da, Lavi, am lapte dar din cauza dintilor Victor nu prea a supt luna asta si a luat pana in prezent 300 g.Dar parca a inteles el ceva si de 3 zile se trezeste si la 12 noaptea sa manance.Eu sunt cam cheauna dar ma bucur ca imi sporeste lactatia!
Ile
si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
corap spune:
lordro, ma duc s-o vad pe dara-ti uite-acushica
curcan, mie mi-a reiesit ca-i mai bun ca puiu, din ce-am citit. da n-am linkuri si kestii d-astea, asa ca tre sa ma credeti pe cuvant. sau nu. borcane cu curcan sunt de la 6 luni si la hipp si la nestle. va spun eu, zana borcaneleor ![]()
dar cred ca in .ro carnea de curcan e considerata mai exotica, si d-aia e desconsiderata in diversificare.
noki, io nu i-as da inca ardei. nu stiu de ce. am un feeling ca nu-i prea ok. n-am citit nik in sensu asta.
c & andrei-ardei
dienutagraviduta spune:
eu sunt de parere ca daca se da vitel, in nici un caz nu e rau curcanul ... ca doar nu ii raman in gat margelele lui :))
ardeiul n-are de ce sa-i dauneze absolut deloc, insa are un gust groaznic fiert; eu il pun numai de gust, in zeama.
corap spune:
a... c-am uitat
alinush, cutiutele muzicale au si versurile pe coperte. fi-miu le roade cu placere ;) s-a umplut de draci ieri ca nu-i dadeam sa suga foile alea. 
si multumim de aprecieri
cool poze, lordra. mi-a placut baia la 4 maini ;)
cool poze, ina.
ma duc sa mai vad poze, ca andrei doarme
c & ardeiash 
Noki_Lara spune:
Sa mai si raspundem, ca asa-i frumos:![]()
Ioana77- camera are cam 10 mp. Nu e prea mare, dar e considerat dormitorul mare de la apartamentul meu de 3 camere. Numa' ca io mi=am trasnformat apartamentul si mi-a facut io dormitorul in fosta sufragerie ca sa am spatiu si i-am lasat dormitorul asta mare lui tititlici...in fine, este loc si de joaca si asta-i important!
Alinush- cu problemele tale: nu e cam devreme masa de seara pe la 20.30? Ca e normal sa nu o tina pana dimineatza... sau ma rog, normal pentru fomista ta scumpa! De ce nu-i dai papa mai tarziu? Noi facem baitza la 21.30 si papam dupa, pe la 22-22.15. Si ne tine pana dimineatza. Felicitari pentru succesul de azi-noapte! Sa spe5ram ca se va repeta! Zilnic!![]()
Branza de vaci: io o fac si o tin tot 2 zile, dra nu o sa mai fac, cel putin o perioada, ca fii-mea nu o papa si pace!

Ardei: nu o sa i-l dau, ca zic si io ca are gust naspa!
Intalneala: probabil voi veni, dar nu stiu 100% sigur.![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
crissy77 spune:
Da Lavi, bunicii cresc si gaini. Dar cum suntem familie numeroasa (7+1), cumnata de azi e majora, duminica soacra si cumnata isi serbeaza onomastica, s-au hotarat sa taie curcanul. Oricum, cand o sa taie prima gaina ma infiintez la usa lor (de fapt noi locuim toti in aceeasi casa
...) cu mana-ntinsa. Si socrul meu a zis ca,
pieptul de curcan este greu de digerat ca cica ar avea vreo 12 feluri de carne: de vita, de porc... nu's ce a vrut sa zica cu asta. Iar pana o sa pape Elise carnitza... trece si aviara!
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
mara95 spune:
cRISTINAN SI MIHAELA multumim pentru cantecele si carticelele de colorat, mai ales ca sunt mp3,imi convine de minune!Pupici!
bb_alinus spune:
Noki, asa ma gandeam si eu ca au versurile scrise, deci o sa le zic alor mei sa le cumpere!
Masa de seara: cand i-am zis pediatrei ca noi aveam ultima masa pe la 23h mi-a sarit in cap si mi-a zis ca nu e normal asa de tarziu ca e destul de mare sa ii fac un programmai normal
( deci nici nu am mai indraznit sa ii zic ca de fapt ea mananca si pe la 24h). Deci sfatul ei: 20h30 si tot asa am zis si io ca si tine ca e cam mult pana dimi insa cica asa ar trebui!
Deci acuma incercam - si vad ca merge bine- baia la 20h00, unde missa se oboseste bine cu pestisorul ei- papa pe la 20h30 -21h00 si apoi adoarme instantaneu ....
Pana acuma ii dadeam papa pe la 19H00, baita pe la 21h si ne era greu sa o tinem treaza pana la baie, apoi se scula pe la 23h se culca, se mai scula la 6 dimi se culca la loc. Cam mult totusi sa mananci atat seara si noaptea. Deci schimbam tactica ![]()
Azi noapte am reusit, sa vedem daca tine!
Vai, da' ce am de scriu atata ![]()

Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
mara95 spune:
Noi n-avem inca nici un dinte, dar avem o stare de neastampar total. De cand se trezeste tot incearca sa se ridice in fund, deocamdata reuseste pana la 45 grade, iar daca o ajut deja se impinge in picioare direct.Si asa ne freaca toata ziua, ca daca o lasam pe perna ridicata sta putin, dupa care plange , si reincepe calvarul.Aha, si mai nou, mergem inapoi, nu inainte ca toata lumea...