Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, pleease, intrebare la care astept raspuns rapid: ardeiul fiert in supica de legume se paseaza si se da la bb? Sau se pune in supa doar pentru gust?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Madutza, vb la tel. si punem la punct detaliile!

Hilde, ai cantece de leagan?Vol. 1 este interpretat de Corina Danila ( prepeleac) care imi este antipatica , deci nu am cumparat cd ala!
ca eu acu’ am aflat ca exista si cutiuta muzicala cantece de leagan, vol unu canta prepeleac si vol. 2 Narcisa Suciu.Si am luat-o din Cora cu 150.000.

Da, Lavi, am lapte dar din cauza dintilor Victor nu prea a supt luna asta si a luat pana in prezent 300 g.Dar parca a inteles el ceva si de 3 zile se trezeste si la 12 noaptea sa manance.Eu sunt cam cheauna dar ma bucur ca imi sporeste lactatia!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

lordro, ma duc s-o vad pe dara-ti uite-acushica
curcan, mie mi-a reiesit ca-i mai bun ca puiu, din ce-am citit. da n-am linkuri si kestii d-astea, asa ca tre sa ma credeti pe cuvant. sau nu. borcane cu curcan sunt de la 6 luni si la hipp si la nestle. va spun eu, zana borcaneleor
dar cred ca in .ro carnea de curcan e considerata mai exotica, si d-aia e desconsiderata in diversificare.
noki, io nu i-as da inca ardei. nu stiu de ce. am un feeling ca nu-i prea ok. n-am citit nik in sensu asta.
c & andrei-ardei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

eu sunt de parere ca daca se da vitel, in nici un caz nu e rau curcanul ... ca doar nu ii raman in gat margelele lui :))

ardeiul n-are de ce sa-i dauneze absolut deloc, insa are un gust groaznic fiert; eu il pun numai de gust, in zeama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a... c-am uitat
alinush, cutiutele muzicale au si versurile pe coperte. fi-miu le roade cu placere ;) s-a umplut de draci ieri ca nu-i dadeam sa suga foile alea.
si multumim de aprecieri
cool poze, lordra. mi-a placut baia la 4 maini ;)
cool poze, ina.
ma duc sa mai vad poze, ca andrei doarme
c & ardeiash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sa mai si raspundem, ca asa-i frumos:

Ioana77- camera are cam 10 mp. Nu e prea mare, dar e considerat dormitorul mare de la apartamentul meu de 3 camere. Numa' ca io mi=am trasnformat apartamentul si mi-a facut io dormitorul in fosta sufragerie ca sa am spatiu si i-am lasat dormitorul asta mare lui tititlici...in fine, este loc si de joaca si asta-i important!

Alinush- cu problemele tale: nu e cam devreme masa de seara pe la 20.30? Ca e normal sa nu o tina pana dimineatza... sau ma rog, normal pentru fomista ta scumpa! De ce nu-i dai papa mai tarziu? Noi facem baitza la 21.30 si papam dupa, pe la 22-22.15. Si ne tine pana dimineatza. Felicitari pentru succesul de azi-noapte! Sa spe5ram ca se va repeta! Zilnic!

Branza de vaci: io o fac si o tin tot 2 zile, dra nu o sa mai fac, cel putin o perioada, ca fii-mea nu o papa si pace!

Ardei: nu o sa i-l dau, ca zic si io ca are gust naspa!

Intalneala: probabil voi veni, dar nu stiu 100% sigur.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Da Lavi, bunicii cresc si gaini. Dar cum suntem familie numeroasa (7+1), cumnata de azi e majora, duminica soacra si cumnata isi serbeaza onomastica, s-au hotarat sa taie curcanul. Oricum, cand o sa taie prima gaina ma infiintez la usa lor (de fapt noi locuim toti in aceeasi casa...) cu mana-ntinsa. Si socrul meu a zis ca, pieptul de curcan este greu de digerat ca cica ar avea vreo 12 feluri de carne: de vita, de porc... nu's ce a vrut sa zica cu asta. Iar pana o sa pape Elise carnitza... trece si aviara!

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cRISTINAN SI MIHAELA multumim pentru cantecele si carticelele de colorat, mai ales ca sunt mp3,imi convine de minune!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki, asa ma gandeam si eu ca au versurile scrise, deci o sa le zic alor mei sa le cumpere!
Masa de seara: cand i-am zis pediatrei ca noi aveam ultima masa pe la 23h mi-a sarit in cap si mi-a zis ca nu e normal asa de tarziu ca e destul de mare sa ii fac un programmai normal ( deci nici nu am mai indraznit sa ii zic ca de fapt ea mananca si pe la 24h). Deci sfatul ei: 20h30 si tot asa am zis si io ca si tine ca e cam mult pana dimi insa cica asa ar trebui!
Deci acuma incercam - si vad ca merge bine- baia la 20h00, unde missa se oboseste bine cu pestisorul ei- papa pe la 20h30 -21h00 si apoi adoarme instantaneu ....
Pana acuma ii dadeam papa pe la 19H00, baita pe la 21h si ne era greu sa o tinem treaza pana la baie, apoi se scula pe la 23h se culca, se mai scula la 6 dimi se culca la loc. Cam mult totusi sa mananci atat seara si noaptea. Deci schimbam tactica
Azi noapte am reusit, sa vedem daca tine!

Vai, da' ce am de scriu atata

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Noi n-avem inca nici un dinte, dar avem o stare de neastampar total. De cand se trezeste tot incearca sa se ridice in fund, deocamdata reuseste pana la 45 grade, iar daca o ajut deja se impinge in picioare direct.Si asa ne freaca toata ziua, ca daca o lasam pe perna ridicata sta putin, dupa care plange , si reincepe calvarul.Aha, si mai nou, mergem inapoi, nu inainte ca toata lumea...

Mergi la inceput