Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
pisi-si-boscu spune:
Buna ziua, fetelor! Ma rog, buna va fi dupa ora 5, nu de alta dar ma alerga treaba prin birou, de nu stiu unde sa ma mai ascund. Asa ca voi fi scurta - in propozitii - ca asa ma concentrez mai usor, tinand cont de faptul ca Judecatoria Avrig ma tine pe hold de vreo 10 minute...
( edit, ca pana am scris se facusera 10, nu 5 !)
Curcanii ! mai, ce subiect interesant pentru o zi de vineri in care NU pot pleca la socrii la munte, sa mananc curcan la cuptor ( cum naiba il face socrella nu stiu, dar se topeste in gura )... Ideea e ca ai mei socrii cresc "animale" din astea cu margele ( salut Dienutza !!! ), cica ar fi mai carnoase si mai sanatoase decat celelalte, ei au probleme cu colesterolul ( si nu numai ) si deci, trebuie sa selcteze bine ceea ce baga inspre traista... Deci, parerea mea e ca un curcan, mai ales din acelea la care a fluierat personal familia cat se dadea la iarba din curte e mai mult decat indicat pentru consum...( facem abstractie de gripa, pentru ca nu va tine forever... ).
La capitolul ardei nu votez, pentru ca puiul meu a refuzat categoric acest "gust" ajungand pana la a-l manca acum gol, fara sare sau adaosuri alimentare, ca pe mar. De gustibus.
Mai fetelor, cum a ramas cu intalneala aia?! Nu de alta dar n-am inteles mai nimic, ma pregateam si eu sa ma inscriu la pranzul servit in compania Laviniei, mai mult m-am aratat pana si interesata de a pune sotul la bataie sa tina de urat altor soti purtatori de carut, si dintr-o data se muta toata lumea la "biserica" , marti?! cand eu bat campurile... muncii!
Si apoi m-am trezit si mi-am adus aminte ca ma invitase cineva, la propriul gratar
, cred ca Silvia, dar nicidecum nu eram invitata la intalneala nefiind consumatoare/posesoare de Bebelac.
Ei, asta e viata - pauza s-a terminat, capul la fund!
Va pup!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
bb_alinus spune:
Lordra, mey ce scumpica e Dara, si ce ochi mari si frumosi are! Cu cadita o sa fie o problema ca deja nu mai are loc!![]()
Cristina, Iris e bestiala cu coifuletul si rochita! Si ce bine se tine in picioare! Sa inteleg ca ce se vede e tortuletul diplomat pe care l-ai facut de 6 luni? Sau ma insel ca vad o lumanarica pe el. Oricum eu tot astept reteta...
Mey fii-mea nu se mai trezeste, nu ar fi trebuit sa o las sa adoarma inainte de masa ca iar se decaleaza....dar nici sa o trezesc nu imi vine.
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
cristinamh spune:
alinus, da, ala e tortul...
eh, nu prea sta, acolo o tineam pt poza...![]()
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Gandacel spune:
buna! Pe fff scurt: am facut vaccin miercuri, plans la greu, durere in piciorus, alte efecte secundare, nu. La 6 luni avem 65 cm si 8,200 kg. Stam in fundulet.
Tot pe scurt: ne-a "prescris" premergator, ne-a zis cum sa arate, cum sa-l setam (inaltime, de cate ori pe zi, cate minute), incaltaminte inalta cu talonete. Deci... nu ma inscriu in polemicile pro-contra premergator, am sa incerc sa fac exact ce si cum mi-a zis, sa vedem ce iese.
Dupa vaccin, Bogdan n-a vrut sa mai manance nimic in afara de san. Ieri la fel. Bine ca e destul. Azi a mancat niste fructe, cu chiu cu vai.
Cu intlnirea, n-am inteles nimic si tare as vrea sa vin si eu! Cine sintetizeaza?
Pupici.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
Mai Pisi, 

, hai ca de unde nu puteam sa te sufar, incepi sa-mi devii simpatica! Chiar ca esti funny!
Gandac- intalneala e stabilitape marti, 23 mai, la 12, in parcul IOR din Titan. vine cine poate cu sau fara bebelac, trendul fiind de CU bebelac.![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Fetelor, sunt super-happy! A mancat bandita mea fitzoasa la mancare 230 ml de piure de legume cu carnitza de vita! Record absolut!

Ma duc sa ma imbat!
Evident, asta dupa ce dimineatza nu a papat deloc fructe cu branza de vaci si cereale. Iar io m-am incapatzanat si nu i-am dat nimik altceva!
Ma gandesc ca nu-i plac alimentele insuficient blenderuite. Mai exact: la pranz io supa o pisez crema-crema la blenderul mare hardughie de la robot. Si-i place. Dimineatza marul il rad, cerealele le adaug si branza de vaci la fel, dar le amestec cu linguritza. Sau daca pun si banana, le mixez cu blender vertical. Dar tot nu-i plac, ca NU ies pasta-pasta. Oare asta o fi? Vrea si dimineatza fructele sa fie pasta? O sa incecam maine asa si va zic. Macar sa fie asta!
Cine zicea de emoticoane, ca la mine:
cand scrii mesajul, in stanga ai o listutza insuficienta de emoticoane. Dedesubt apare: "Show entire Smile List". Dai click si-ti alegi de acolo, ca se deschide o ditai lista cu tot ce-ti pofteste sufletelul!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
Hildegard spune:
Noki, chiar pentru inceput supica se face din: cartof, morcov, pastranac, patrunjel, telina, o ceapa mica (care apoi se scoate afara), dovlecel. Atat la inceput, repet.
ardeiul, face rau la stomacel acum......nici conopida nu se da, nici rosii, varza etc. Astea mai incolo.
Acuma vezi tu....s-ar putea sa nu-i placa gustul de telina, patrunjel sau patranac. Asta testezi tu.
Le fierbi bine 1 h, apoi la faci cu blenderul, sa iasa pasta fina de tot si subtiezi cat vrei de mult cu zeama ramasa. Indicat este sa se deie de doua ori dintr-o portie. Se tine la frigi pentru a doua zi. Asta pentru cine are vreme sa gateasca, merita efortul. Important este sa fie proaspat si cald. In prima zi ii dai 2 l-ite, dupa ceea 4 si tot asa pana ajungi la 10.
Numai eu neroada i-am dat in prima zi 2 si apoi cat o vrut Stefan
. nu a patit nimic. Ma gandeam ca n-are ce sa pateasca. Ce mama inconstienta, sunt, nu? A papat plodu de s-a spart
succes!
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
pisi-si-boscu spune:
Mai Noki eu cica sunt expresia vie a zicalei "aparentele inseala"...
Si m-am gandit, ca tot imi doresc sa va vad, sa inchiriez un bebelus, de 6 luni. Am si gasit unul, din pacate fara carut, asa ca iar o sa ma doara spatele...
Si imi iau si liber de la munci, asa, ca sa va vad!
P.S. Al meu o sa fie fetita...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Gandacel spune:
Mai, am citit de cateva ori ca sa inteleg in sfarsit. Cred ca mi-a cam amortit mintea! Vorbeam pe messenger de laptele praf bebelac si vine Noki si zice "cu sau fara bebelac". Mai, zic, adica ne recunoastem la intalnire dupa cutia de bebelac pe care o s-o avem la purtator?! Mi-am dat seama ca de fapt vorbeste de bebei. 
Ora 12 sper ca incepeti sa va strangeti. Nu de alta, dar in jur de 12:30 noi avem masa de fructe. Asa ca inainte de ora 14 nu putem ajunge. Sau as putea sa vin cu ustensilele de stors dupa mine, ca sa va oferim si ceva distractie. Mai vad...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Hildegard spune:
Noki, felicitari pentru ca a papat Sarah

Stefan azi n-a papat mai nimic......doar tit la 14 si acum doarme.
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni