Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
cristinamh spune:
apai ma pisi mama, daca vii, si cauti copil de inchiriat, nu cauta maica prin vecini, ca io is singura cu 2... bag la oferta, pe care vrei tu... dau bonus
daca il iei pe-ala care alearga!!!
uite mai, unde imi fac io probleme ca nu ma descurc la intalneala
...
"raport de tara"...
i-a mai scazut febra lu fi-mea, ca a avut toata noaptea, de dim avea 38.3... si noaptea era fierbinte... dar n-am chinuit-o cu supozitoare...
piciorusul inca o doare, a facut si kk moale de 2 ori... adica face ca de obicei...
uitam sa zic ca am luat laptele. o sa incepem si noi seara cu cereale, o masura de lapte si cereale cat cuprinde, date cu lingurita. si nitel suc, da' nu de azi, ca n-am chef.
.
deci ramane la biserica intalnirea, sau la locul de joaca?! ca si in curtea bisericii sunt banci... io acolo am inteles ca e fixata!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Noki_Lara spune:
Pisi- bebelac de inchiriat? 

Gandacel- ehehe...ce fac firmele astea consacrate din oameni!![]()
Io la intalneala daca ajung, voi veni cu masa de pranz, alias borcanas, la purtator. Ca noi papam la 14. Si show mai interesant decat io alergand-o pe fii-mea cu linguritza sa pape, nu stiu daca este!
Asta ca deja pot incepe sa vind bilete!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Cristina- ce faza cu vaccinul! Saraly nu a facut mai deloc febra, nu a durut-o nici piciorusul, spre deosebire de vaccinul de la 2 luni, unde urla de durere. Si noi tot una bucata injectie am primit si Mimmy Dummy la fel la Dariutza! Si la toate ni s-a zis ca e ultimul cu o singura intepatura! De am si crezut ca cine stie ce favor primesc!

Si noi am luat Bebelacul- lapte de data asta
. Deci se da si la sectorul 2.
Numa' bun de halit de catre mami!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
cristinamh spune:
noki, pai ne trecem si noi in programul de spectacol, ca e imposibil sa nu faca andrei show...
ps.. pisi... asigur si transportul la locul de intalnire al copilului... si mi-l duc si singura acasa!
...
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
cristinamh spune:
io adineauri i-am dat fetei banana... sta cu mine aici, mancam eu, se uita la mine si plescaia... o las sa linga nitel, lingea cu foc... ii bat si ei o bucatica sa-i dau cu lingurita... ma, si s-a strambat
... in exces de zel, am lins castronu, ca era pacat de banana... constatare...
banana facuta piure e un pic mai acrisoara ca aia intreaga...
are cineva vreo explicatie!?!?
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
Gandacel spune:
Sa faceti bine ca marti dimineata sa scrieti un mesaj mare de tot, cu litere rosii si bolduite, unde e intalnirea, la ce ora, ca sa vada si chiorii. Ca eu nu prea am timp de citit, mai ales in week-end. Mai e si ziua mea duminica si sper sa petrec, pe langa toate treburile pe care le am! Luni merg la notariat sa facem succesiunea, incerc sa ma si recuperez, iar marti dimineata sar la PC! Sa stiu pentru ce ma imbrac si fac bagaj mare la bebe!
Bine?
Pisi, daca il iei si pe Sebi, poate ajuta la impins vreun carucior!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
corap spune:
gandaculei, iti fac cinste cu un borcanel\de\ce\vrei\tu dak vii la intalneala ![]()
EDIT: proaspat cules de pe raft
c
pisi-si-boscu spune:
Mai, mai.. stati asa, ca n-am zis ca vin sigur. Nu de alta, dar de invoit la serviciu ma invoiesc eu, ca ma lasa sefu'
dar nu stiu daca ma lasa si treaba
...
Cristina, mersi de oferta, mai ales ca e interesanta, desi as vota mai degraba pentru bebelacul neumblator... Stiu ca e chiria mai mare dar garantia e mai mica, daca intelegi ce vreau sa zic.
Gandacel, daca vin, ai un loc la mine in taxi... dar cu Sebi impingatorul, exclus, asta daca nu vrei cumva sa devina Bogdanel vitezoman. Sau scafandru, dupa caz, pentru ca am auzit ca in IOR e si un lacusor.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Noki_Lara spune:
fetelor, hai ca azi chiar ca am o zi buna!
A venit comanda de carucior sport si saltelutza de infasat si sunt suuuuuuuper amandoua!

Si a venit si Adila cu o mega-surpriza: 2 bilete la film Codul lui Davinci, ca nu puteam ajunge la Mall si eram suparata si a luat la 12 noaptea la Glandale!

Maine voi fi zombie, dar sper sa merite! Vedeti, ce barbatus am?
Ca tot l-am certat de dimineazta si ieri toata ziua!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
Gandacel spune:
Cristina, cu banana am eu o explicatie "savanta" Daca o mesteci cu dintii tai personali si o amesteci cu saliva, o misti pe papilele gustative din anumite locuri... are un gust. daca o pisezi cu o lingurita, fie ea de plastic, si o arunci direct pe alte papile, fara sa mai mesteci, are alt gust... Eh?! Te-am lamurit? 
Pisi, daca il aduci pe Sebi, vedem noi care pe care alearga, ca eu fac pasii mai mari!
Hai, ca abia astept!
Duminica nu se poa'? La iarba verde, mititei si bere? Vin si eu cu un tortulet...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)