La France (55)
Raspunsuri - Pagina 14
anka-maria spune:
Multam, Aurelia!
Noi o sa mergem prin nord, prin belgia, luxembourg dar nu ne-am hotarat inca ce facem cu dormitul. Probabil o data in Austria si o data in Ungaria. La mine nu conduce decat sotzul si e prima calatorie lunga, asa ca nu prea stim cati km se pot face intr-o zi si cam pe unde sa ne oprim.
just me
lorena_andreianu spune:
Anka, noi am fost anul trecut in Ro cu masina si bebe aferent de 7 luni la vremea respectiva. Ne-am oprit in Germania (Iggensbach) si Ungaria (Bekescsaba), ambele la granite (Austria si Romania). Si la noi tot sotul conduce. Anul asta ma ameninta ca mergem in 2 zile si facem o singura oprire, probabil in Ungaria...
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
andiaroro spune:
Anka-Drumul cu masina pana in Romania o sa-ti prinda tare bine!
Sa aveti grija de voi!
Otilia-Iti spun oficial: bine ai revenit!Un bunic la casa omului prinde tare bine, dar sa-ti faci timp si pentru tine.
Chato-bafta muta, casele astea nu se lasa usor prinse
Aurelia-la dr cu tine...
Mai aveam eu, dar s-a trezit inamicul
ana si alexandre
chatonel spune:
ciao, nu ma dati disparuta, is la socrii :)
Scosaram sangria si facem friptanici la gratar adevarat, cu foc de lemne! Io adusei un tort de mere, asa ca e chef in toata regula!
Cit despre case, va multumesc pentru sustinere . Auras, terenul e foarte scump aici, casa care pe el nu mai conteaza prea tare. 1000mp sint la 150 000 .....
Toulouse, la ville rose
Aurelia spune:
Aha ! inteleg io chato ca voi visati mai inainte de toate ca terenul sa fie destul de mare iar casa cum s-o putea ,cu renovari ulterioare eventual numa sa aveti mult spatiu verde!?
Vazuram noi una asa cu 3000 de metri de teren inconjurat de niste brazi mari si desi de nu se vedea nimic dincolo de brazi !!!
Cred ca aia v-ar fi palcut ,mie insa mi-a fost frica cind m-am gindit ca o sa fiu mai mult singura acolo cu copilu ,fara permis (pe vremea aceia nu avem permis) si era si la tara "en campagne" cu cel mai apropiat vecin la 2 km!
Brrrrrrrr! mie mi-e tare frica ,eu trebuie sa vad luminite in jurul meu cind ma trezesc noaptea si privesc pe fereastra!!!
Acum fiecare cu placerile lui ,voi stiti mai bine!!!
Andi ,mercic! nu te lasa puiul tau sa respiri prea mult ,vad eu dar lasa ca creste el !!!
Anka dupa parerea mea nu are rost sa dormi si in Austria si in Ungaria caci Austria se traverseaza repede ,si la noi tot sotul conduce singur caci mie mi-e frica sa conduc (mai ales in Germania)si pot sa-ti spus ca fara sa se forteze 800-900 de km pe zi i-i faceti bine mai mult nu sfatuiesc !!!
Mirunda spune:
Chatonel, si eu votez pentru teren...eu zic sa insisti, mai bine un teren mai mic, si un pic mai la tara, si o casuta mai mica pe el, decat un casoi unde sa dai bani dlodora, pe urma, sa o renovezi...parerea mea...eu am cautat o groaza, si , intr-o buna zi cu soare , am avut noroc! Preturi deci, ca aici, cam 150 €/m˛...dar, uneori, sunt si sanse, oferte, de oameni ce vor sa vanda repede, dar, zic eu, trebuie cautat cu insistenta...
Bafta...la casa sau la teren!
Maria, curaj! Poate, daca vezi ca nu reusesti cu vointa si medicamente,ar trebui sa te gandesti si la un psihoterapeut, poate el te va putea ajuta sa iti dai seama de cauzele problemelor tale,< si sa te ajute sa ti le rezolvi ...tu... Drum bun,
Mirunda
AB spune:
Chatonel spor la petrecut si bafta la catat.
Ankatot asa via Michelin. Si sunteti tineri, copii ioc, aveti nevoie de vacanta... nu luati un traseu direct, mai opriti-va sa va clatiti ochii si capatanica aia a ta cea stresata
Syb voi cat de departe sunteti de Marseille sau di Aix? Ca noi din US n-am mai adus multe lucruri cu bebeii, dar tot va putem da cate ceva in buna stare si practic. Un mega tarc (cat pentru trei copii si pliabil, www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00004RA66/qid=1148669933/br=1-1/ref=br_lf_ba_1//103-4530402-9955055?v=glance&s=baby&n=540992" target="_blank">design american) asta asa ca sa va conving ca au astia o imaginatie la bebei de sta matzu in coditza s-un baby Bjorn nou-nout. Si-n timp daca dracusorii proprii n-or distruge tot mai sunt jucarii de bebei, dar la cum si le smulg unu altuia nu-i garantat ca nu-mi fac ei singuri casa curata.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
Chuny spune:
Ehe, noi stam la Nantes, deci cam departe. Dar sa vezi ce fatza a facut Ronan când a vazut tarcul ... zicea ca e ideal când merge la pescuit. Mersi oricum de oferta, esti o draguta.
AB spune:
Ufff ata ete... Da la pescuit sa se puna el in tarc sa nu vina junioru
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
Chuny spune:
Nu-i rea ideea !
Si vad ca tot nu ma rezolva cu nickul meu. Cred ca pâna la urma o sa fac o petitie on line si sa semneze tot poporul care vrea sa ma sprijine. Ca sunt sigura ca cineva care stie sa se priceapa ( cum zice Ron ) va sti exact ce inseamna mesajul ala si de ce nu ma mai pot loga. Si sa mor de ciuda ca nu pot posta la Zz... în plus am vazut ca am 5 mesaje private (apare o fereastra atunci când trimit un mesaj pe forum ), dar de logat cu pot si gata.