La France (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

SYB? AI INCERCAT SI DE PE COMP MEU? SAU AL ALTCUIVA? NU DE LA TINE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour fetele!!Vin si eu sa cer ajutor! Deci,incepind din luna iunie o duc pe Anna la assistante maternelle agrée,si trebuie sa ii fac fiche de paye!Intrebarea e cum sa o fac,ca nu am facut asa ceva?
Otilia,poate tu stii mai multe ca esti de meserie.
Merci si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Da Corina, nici o problema, daca vrei ti le fac eu si ti le trimit, daca nu o sa incerc sa-ti trimit programul pe mail, l-am mai trimis si altor fete dar nu toate s-au descurcat dupa aceea... Eu am cumparat licenta de pe www.assmat.com/defaut.htm" target="_blank">assmat.com. Ma bucur ca ai gasit o assmat disponibila si care sa-ti convina!

Fetelor, doruletz e-n Romānia, voi stiati? Cu toata familia. Plimbaretilor, ce rau imi pare ca nu ne-am putut intilni si cu ceilalti din poienita si noi. Poate alta data...

Va pe toate, fug sa mai spal niste vase!

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Merci Otilia,m-ai salvat!Ar fi tare bine daca ai putea sa mi le faci,ca eu cu formatiunea mea nu prea mai am timp de nici unele!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by GH

Buna. Eu sunt nou venita. Va scriu pentru ca nu am pe cine sa intreb si nu stiu nici unde se poate intreba fara plata aici in Franta. Sunt studenta si nu pot plati un avocat.
Acum 1 an m-am casatorit si l-am urmat pe sotul meu (englez) in Franta. As dori sa obtin cetatenia franceza insa nu stiu la cat timp si in ce conditii se poate da. Aveti vreo idee ce pot sa fac?

Am inteles ca dupa legea noua poti cere cetatenia numai dupa 5 ani de la casatorie. Nu stiu de cand intra in vigoare. Nu ne-a spus daca sotul tau are cetatenia franceza...

Nu vad de ce sa ai nevoie de un avocat. Cel mai bine te duci la Tribunalul de care apartine comuna ta si ei iti pot spune mai clar. Si nu e cu plata...

Unde stai mai precis?!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

GH, bun venit pe DC!
Daca sotul tau e englez nu poti obtine cetatenia franceza prin declaratie (asa cum am obtinut-o unele dintre noi casatorite cu cetateni francezi), ci doar prin naturalizare, iar asta inseamna... sa rezidezi de mult timp in Franta (minimum 5 ani), sa ai venituri bla bla bla, nu stiu exact ca nu a fost cazul meu si apoi legile se schimba intr-una. Daca vrei mai multe amanunte spune-ne exact ce cetatenie are sotul tau englez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu inca nu am cerut cetatenia, dar cred ca anul asta imi depun dosarul.

Mirunda, eu am īncercat de pe compul tau data trecuta. Acum nu am mai incercat ca apoi se bloca pagina daca ma logam ... si nici nu se mai afisa nipmic, si nici nu mai puteam sa ies. Si cred ca m-ai fi injurat tu de numa-numa.

Are cineva vesti de la Nadia ? Trebuia sa se intoarca de cam o saptamāna si nu da nici un semn.

Corina, ce repede ai gasit nounou ! Asta da sansa !

Anca, drum bun in Romānia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

'neata

A dat cheful de scoala-n mine.
Drept urmare ma uit cum sa fac sa ies mai ieftin cu niste cursuri prin CNED. Vreau sa dau DAEFLE ul la Alianta franceza! Adica Diploma de aptitudini in predarea lb. franceze pentru straini.
Na!
In program : sa sun maine la Alianta din Nice, sa vad daca pot da la ei testul initial si examenul final, ca daca trebuie musai sa merg la Paris pt. asta, ma desumflu din start.

S-am zis sa va spun si voua, ca cui sa spun?
O zi excelenta!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Neataaaaa, bobor frantuz
Lulu, brava tie! Io de-abia astept sa termin anul asta de fle, ca m-a strepezit tanti prefesoara rau de tot, are o fata de zici ca-i in permanenta constipata si-o parere "beton" despre tot ce vine din est... Mi-a marturisit candid ca nu s-ar fi gandit niciodata ca Eliade era roman! Lasa ca nici cu americanca nu-i mai normala Asa, treaba ei, eu am delf-ul pe 9 iunie, dupe care pot sa-mi fac de cap Cred ca ma apuc de tricotat Na, ca m-am intins, voiam sa-ti spun ca DA DA DA, pe tine te vad profesoara de franceza pt straini! Da' de ce zici tu de Paris, Marsilia nu-i mai pe-aproape?
Corinutaaa, bingo, promit sa beau pt tine azi!
Tre sa fug, da' mai vin eu mai pe seara
Va-mpupez si va doresc o duminica racoroasa-n sud si calduroasa-n rest, sau cum vreti voi, duminica sa fie!

Mergi la inceput

Continuarea aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76896

Mergi la inceput