La France (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Ok Corinelu deci problema nu-i chiar asa mare ,se poate rezolva ,poate miine este chiar ok cu femeia respectiva !
E nasol ca nu-i cantina acolo macar una in alt satuc ,am vazut prin unele locuri ca aduc copii cu autocarul din satul apropiat caci era o singura cantina pentru doua trei satucuri !
La noi sint fiecare scoala are cantina ei ,in fine sint 4 scoli ca-i mare satu cred ca am ajuns la 8.000 de locuitori ,pina la urma nu-i chiar asa rau ,in afara de spital si ginecolog avem toate specialitatile medicale ,cred ca daca ar veni un ginecolog sa se instaleze ar face banii cu gramada la atitia locuitori unul singur ,dar se pare ca-i criza mare si de ginecologi ,la Rennes daca vrei o consultatie (si io am nevoie de una )cel mai apropiat rendez -vous este peste trei luni!
Noapte buna hai ca ma duc sa dau o tura de joc pe playstation!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Seara buna si de la mine..
Aurelia nu numai la tine e consultatia peste 3 luni si pe aici la fel.Revenisi si eu dupa 3 zile pe la Bruxelles..tare frog mai e prin nordul Frantei; acum o inteleg pe Anka cand se tot vaita ca nu se mai opreste ploaia.Ca sa nu mai vorbesc ca tocmai azi s-au gasit si aia de ma sncf sa faca un mouvement social si sa stea trenu 3 ore in gara, etc..Franta mama asta e.
Va pup si o seara buna.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Auras, ginecologul cred ca ar fi util mai ales pt locuitoare; decāt pt locuitori .

Vad ca voi scrieti, nu gluma ! La mine bebeul a inceput sa miste destul de tare, acum il poate simti si Ronan cu māna. Noi ne-am plimbat azi pe la magazine...cautam une commode ą langer, dar sunt f f f scumpe. Asa ca ne-am oprit la o comoda Ikea la 50 de euro la care o sa-i punem picioare si o masuta de infasat deasupra. Cred ca e varianta cea mai ieftina asa.

De vreo 3 saptamāni ma supara reumatismul rau de tot, de mi-e si rusine sa ma plāng, sa nu-mi zica barbatul ca si-a luat o baba. Ma doare umarul stāng, bratul si pāna in degete, de mor si am crize in timpul zilei. Sper ca nu o fi o chestie de familie, pt ca stiu ca si maica-mea a avut probleme mari tot la bratul stāng, dar ei i-a fost aproape paralizat la un momentdat. Of !

Corina, felicitari pt examen !!

Otilia, o sa te sun zilele astea.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Auras, ginecologul cred ca ar fi util mai ales pt locuitoare; decāt pt locuitori .

Hai va pup, va urez o noapte buna si Sibylle, fara dureri pe stinga etc.

Aurasule, da' de ce ai tu nevoie de gyneco? Vrei sa-i daruiesti si-o surioara lui Luca?

Gata, acum chiar plec sa-i bag pe toti prin paturile lor.......

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

'Neata!
Felicitari, Corina!!! N-am inteles (sau nu-mi mai aduc aminte) la ce curs te-ai inscris ?!? In orice caz, inca o romancuta care le-a aratat ea la francezi! Ce bine... Succes in continuare! Si succes cu nounou-a.
Marie (draga Marie), am filmul ala (ca tot vorbeati de piratat... am o gramada de fime, dar nu am timp sa le vad...); daca aveti un lecteur de DivX (pune intrebarea la consort), trimite adresa urgentissime pe PM si ti-l trimit prin La Poste. Dupa care, dac-o mai vrea cineva, va dati bine pe langa Mariuca, sa-l dea mai departe...
Chatonel, gasisi casa visurilor tale? Aci nu-ti zic sa vii sa cauti, ca la banii aia nici o cocioaba nu gasesti
Sibylle, poti sa-mi confirmi sau sa infirmi "ceva"? Un "da" sau un "nu" e suficient. Doar asa, ca sa stiu...

Io, nimic nou.
O zi buna!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Sibylico ia lasa tu rusinea si du-te la doctorul de familie singurica ca acuma ai permisul si spune-i pe unde te doare sa-ti de avreo 10 sedinte de kine,stiu eu ca reumatismul nu se vindeca dar doamne ca ce bine mai te simti dupa kine ,macar te simti mai bine ,te relaxezi un pic si sint si rambulsate 100%.
Otilia ar fi fost bine sa fie asta cauza ,dar nu-i, baiul este ca n-am facut un control de 5 ani de la ultimul dinainte de nastere si ma cam bat ginduri negre caci am dureri tare acute prin zona unui ovar!!!
Marie io nu-ti cer nika' ca am avut deja un CADOU de la tine d emi-e mai mare rusinea ca eu nu ti-am trimis nimic in schimb ,asa ca astept s apot sa ma recompensez cu ceva ,sa ma simt si eu mai bine fata de tine!
Cait stiu c ain nord este mai rau decit la noi in ouest cu frigul si cu vintul asta-mi zic ebarbatu meu ori d ecite ori ma pling de frig si-i zic ca vreau sa ne mutam in sud!!
Chato cred ca la ora asta iarasi esti plecata "la vinatoare" de case ,eu i-ti doresc succes desi nu inteleg obstinenta voastra de a va lua una facuta deja la care sa fim sinceri ,ca eu sint "mincata" stiu sigur ca intotdeauna apar probleme dupa cumparare ,si nu va orientati voi sa va luati teren si sa va construiti asa cum va place la sufletelul vostru ,iaca eu am fro 20 de planuri de case de la cele mai modeste plain pied cu 3 camere la manoirs cu turnulete ,modele din ouest cu ardoise s-au modele din sud cu tigla ,am avut mai multe dar a trebuit s ale dau inapoi persoanei care mi le-a dat!
Nu esti curioasa sa vezi vreunele?
As putea sa le scanez poate si sa ti le trimit pe mail !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fetelor, venii sa plang si eu pe umarul cuiva.
Afara ploua non-stop de 10 zile, ieri am incercat sa iesim in parc dar am mers putin pt. ca-ti trebuiau cizme de cauciuc. De temperatura nu va mai spun, acum avem 13 grade si cica la Bucuresti sunt 30.
Da' cel mai tare ma ucide ploaia.
De ieri ajunsesem la 1/2 de xanax seara si ma simteam bine. In schimb azi-noapte am dat-o in bara, iar anxietata, panica, frisoane, indigestie, insomnie.
Azi iar la medic, ca sa-mi spuna ca probabil cu apropierea conferintei aleia m-am dat iar peste cap. Si mi-a marit doza de xanax. Imi vine sa mor, sa-mi iau campii, da' n-am unde ma duce fara umbrela. Vom pleca duminica si ne intoarcem joi, am inceput sa ma rog la D-zeu sa ma aduca inapoi cu bine fara sa incep iar sa vomit tot ce mananc. poate totusi plecarea asta de cateva zile imi va face bine. Intre timp incerc sa ma tin tare.

Mai am o intrebare la voi, care a fost cu masina acasa si pe ce traseu? Pe unde a-ti dormit? Ca planuim intoarcerea acasa chiar dupa conferinta asta nenorocita care-mi mananca nervii si cum e prima oara, deh, ne punem intrebari si ne facem planuri. Multam' de eventtuale informatii.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Imi pare rau, Magda, citeste www.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid29" target="_blank">regulamentul:

16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere.

moderator de serviciu

Mergi la inceput

anka se pare c ala Bucuresti sint 32 si 33 de grade de citeva zile bune ,stiu ca nua st aos a-ti ridice moralul ,poate un pic de soare ,zile mai frumoase si sfirsitul Conferintei sa-ti aduca linistea ,.
Despre traseu : noi am fost de trei ori in masina acasa ,traseuri sint citeva toate bune ,nu pot sa-ti spun ca al nostru este mai bun decit altele ,unii trec prin Neumberg in Germania altii prin Munchen,noi iesim din Franta pe la Baden-Baden trecem prin Munchen apoi Salsburg in Austria Budapesta si Seghed ,facem de asa natura sa dormim la Strasburg (e usor pentru noi caci avem deja 800km de la noi la strasburg)apoi mai dormim tohmai in UNGARIA la motel de obicei si pe urma ACASA la Bucuresti.
Scoate-ti si tu traseul cu "viaMichelin" sa-ti faci o idee ........+ ceia ce or sa-ti mai spuna fetele ,i-ti ajunge ca sa-ti creezi propia varianta convenabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by maggda

Imi pare rau, Magda, citeste www.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid29" target="_blank">regulamentul:

16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere.

moderator de serviciu

Imi cer scuze dar chiar nu stiam,anul trecut nu era asa.Inca o data imi cer scuze.

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput