La France (55)
Continuarea de
AICI
Raspunsuri
Chuny spune:
No, ca am deschis capitol nou .
Raluca, mersi inca o data. Din pacate PM-ul nu-l puteam citi, caci nu am acces la el. Dar asa macar stiu cine esti.
Aurelia, Chato ti-a dat sfaturi f bune. Nu conteaza asa mult cantitatea scrisorilor trimise, ci cantitatea. Ce scrii tu e valabil poate pt o agentie interim ...unde spui ca esti dispo pt orice misiune. Mai bine trimiti scrisori mai rar, dar de calitate. Si nici nu mi-a zis daca ti-a placut ce ti-am trimis, eu am facut cât de bine am putut.
Va pup !
Otilia spune:
Scumpelor, ne-am intors cu bine din România, avem un nou colocatar (tata), totul s-a derulat asa cum am prevazut. A fost groaznic s-o vad pe mama asa... nici nu vreau sa ma mai gindesc.
Vroiam sa va dau de veste ca totul s-a terminat cu bine, tata e foarte incintat ca este cu noi.
Si despre felicitarile alea misterioase... vreti sa va bat?
Va cu drag, bine v-am regasit!!!
floricici din gradina mea
oana cretu spune:
Bine ai revenit Otilia, ma bucur ca s-a terminat totul cu bine. Si de felicitari ce te superi, ti-am trimis sa vezi si tu ce frumoasa e Franta. Pupici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
chatonel spune:
In sfirsit, Otilia! Ce bine ca vii cu vesti bune, m-am tot gindit la tine... sper ca totul sa se desfasoare cum trebuie si sa nu ai mare bataie de cap cu actele.
Salutari tatalui si un bine venit din toata inima. Cred ca o sa indrageasca Franta.
Toulouse, la ville rose
Aurelia spune:
Uf! Otilia bine ca a-ti ajuns acasa !!!
Ma gindeam ce-o fi cu voi dat fiind ca 17 a fost ieri!!!
Bun venit tatalui tau !!!
Sibylle uf ce mi-o mai ia capul razna ,pai cum uitai mai fat asa-ti zic ca a fost "super" cel putin eu asa am gasit-o si mi-a placut cum suna ,din nefericire ins astii si tu trebuie cite una pentru fiecare post !GRANDE MERCI!
Chato Situatia mea se schimba un pic fata de o postulare in domeniu comercial s-au autres ,unu pentru ca cursul pe care l-am facut i-mi da competences pentru mai multe meserii in acelas timp fara insa sa mi se defineasca una anume ,pot sa lucrez de exemplu intr-un ADMR ca responsabil de o echipa de aide à domicile (planing,control pe teren ,asa cum pot foarte bine sa lucrez intr-o maison de quartier unde sa anim un atelier de recherche d'emploi pentru public imigrant s-au un atelier de cusine pentru mamici care vor sa mai iasa din casa o data pe samtamina !
Alta posibilitate : pot foarte bine sa lucrez ca monitor d'atelier intr-un CAT s-au ca conseiller intr-o associatie de defence des consumateurs !
Animateur intro maison de retraite s-au formateur la AFPA pentru un modul de entretien et hygiéne des locaux!
Vedeti si voi cit de divers poate fi ,si cum BTS -ul asta al meu este putin cunoscut ca competences ,profii de la scoala ne cinta de doi ani aceiasi melodie :" este à nous de a ne face cunoscuti ca professionnells!!!"In fine va multumesc pentru sfaturi cred c ain curind voi devenii eu insumi un expert al scrisorilor d emotivatie deci:..........
Cait arunca si la mama aici modelel de scrisoare de motivatie poate mai scot ceva cocteiluri incrucisindu-le cu ale mele !!
Merci fetelor sid e firma de Interim ,dealtfel miine am programat s ama reinscriu la ANPE si la Interim Merci tzuc si io pe voi dragelor !
mailul meu pentru scrisori este:
aurasupacurasu@yahoo.fr
blinky spune:
lorena l am activat acum iarta ma nu mi dadusem seama l am lasat asa de la inceput, kand mi s parea intuil avand in vedere ca nu stiam p nimeni care sa mi dea PM.
Da de ce? ca aku m ai facut curioasa....
edit: imi iertati manierele fetelor, am si uitat sa dau si eu binete, sa va salut, sa una sa alta.ce vreti, curiosii mor rpd.Atspt penitenta
Bine ai revenit otilia, m au integrat si pe mine fetele in absenta ta, dar ma bucur ca ai rezolvat...
delphin spune:
Bun venit tatalui tau,Otilia! Acomodare usoara!
Ma bucur ca a-ti ajuns cu bine!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
lu.more spune:
Bine ati revenit, Otilia! Bun venit in Franta tatalui tau! Sper ca Adélia a suporat bine calatoria. Si va doresc sa rezolvati problema actelor pentru tatal tau.
O zi buna la toata lumea!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
anka-maria spune:
Bine ai revenit, Otilia si sper ca tatal tau sa se acomodeze repede si sa se simta bine.
Mik, nu e d-ala pe care pot sa si primesc, la noi cica ar fi un tel. jos la poarta(accueil) care redirectioneaza spre toate birourile dar la mine redirectioneaza spre un birou din capatul culoarului unde tre' sa fie cineva sa raspunda si sa ma cheme. E ca la nebuni. N-am folosit niciodata varianta asta deoarece acolo e un fel de tanti secretara si tre' sa stai langa ea sa vorbesti si mie mi-a fost rusine.
Deci voi ziceti ca treaba e automata si io nu tre' sa arat nimanui complementara. Pai si cum stie Secu care e complementara mea si unde sa trimita facturile daca nu ma pune nimeni sa arat hartia de la Groupama? Hai ca v-am inebunit , scuzati va rog dar e morcovul mare deoarece sunt foarte multi bani pierduti pe drum si n-am mai primit nici o rambursare de vreo 3 sapt. Azi cred ca dau o tura pana la ei, da' sunt exact in oras unde mi-e groaza cu traficul, parcarile, etc.
Sapt. viitoare merg in Germania, abia astept sa schimb locul ca la noi sunt 11 grade si ploua in draci. Dom'le io nu inteleg de ce nu sunt posturi la doctorat in Maldive, Baleare, Tenerife...
just me
chatonel spune:
anka, la secu tre sa aiba o tidula de la mutuelle si sa faca transmiterea dosarelor de rambursare. Daca cei de la groupama nu ti-au zis ca se ocupa ei de a lua legatura cu secu si nici tu nu ai fost la secu sa duci o copie de la contractul de mutuelle, atunci nu face nimeni legatura intre una si alta.
Toulouse, la ville rose