La France (55)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Bine ai revenit Otilia, sper, sanatosi...adaptare usoara tatalui, desi sunt sigura ca fiind cu tine asa va fi.

Dorulet, merci de info, dar eu nu plec din Paris, ci din Toulouse...deci nu-i nimic ca a venit mai tarziu, ca poa'sa-mi foloseasca alta data.

Anka, si eu am secu la MGEN par ex si complementara la LMDE (care e pt studenti si am ramas la ei de pe vremea cand eram studenta si le aveam pe amandoua acolo) si cele 2 nu ma ramburseaza in acelasi timp. Adica intai secu ma ramburseaza ce tine de ea, apoi eu cu foile de la secu (un fel de compte rendu al platilor) ma duc la mutuelle...chiar avand Carte Vitale (care e de la secu, nu?) se face automat numai ce tine de securitate...cum spune si Chatonel, daca stii ca nu fac ei toate demersurile si vezi si din extrasul tau de cont ca nu esti rambursata de atata timp, ar fi bine sa dai pe la ei sa te lamureasca ce si cum. Bafta multa la toate...

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Hait, c-am bagat-o pe maneca, aveam io o banuiala ca treaba e in neregula, ma duc azi la mutuelle sa duc hartii si alte alea.
Ma gandeam io ca n-au cum sa se plimbe hartiile alea singure. Si nus' de ce dar si rambursarea de la Secu dureaza o eternitate.
O fi dat boala in nordisti odata cu primavara.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

daca tot te duci, roaga-i sa te bage la Noémie.

Noémie

Grâce au système informatique 'Noémie', la transmission de vos décomptes de prestations se fait directement de votre Caisse Primaire d'Assurance Maladie (ou Organisme Conventionné pour les Professionnels Indépendants) à la Mutuelle CCM.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Anka si eu sint la Secu si la Grupama cu mutuelle si la mine tot asa procedeaza dau cartea vitala (dosarul medical)medicului o pune in masina ,mi-o da la plecare si eu platesc fara nici o alta hirtie ,apoi la farmacie am dat o data la inceput cartonasul care se detasaza din curierul tau de la Grupama (ce-l primesti o data pe an la renuvelarea contractului)de atunci nu-mi mai cer nika iar rambulsarile se fac la Secu aproape trimestrial cind se acumuleaza mai multe ,Grupama insa rambulseaza chiar inainte de cei de la Secu ,mie i-mi vine intotdeauna mai intii complementara si dupa aceia SECU insa nu inainte de doua -trei luni de la actul medical!!
Am fost la ANPE azi dimineata se pare ca am vorbit frumos caci doamna mi-a dar doua piste ,ba chiar mi-a pus un rendez vous mardi cu o conseillera de la :Centre d’information des femmes (C.I.D.F.) de Rennes ca cica mai angajeaza din cind in cind animateurs pentru atelierele d'insertion pour les femmes!!
Vivre la France ,incep sa citesc mesajele voastre in culori frumoase de roz si azur!!!
Otilia o photo mica cu noua familie!!!
Transmitei te rog tatalui tau toate urarile noastre de Bun Venit de multa ,multa Sanatate!!
Sintem bucuroase pentru tine ca ai in sfirsit pe tatal tau linga tine !!
PS. Azi dupa masa o sa mergem in sfirsit la "vinat" table de sejour!!!
doar doua ore ma mai despart de marele eveniment !!!
Ura mea pentru vechea tabla este atit de mare incit abia astept s avad altceva in locul ei ,iar daca intr-o zi voi incepe sa lucrez vreau sa comade la Trois Suisse o canapea de colt pentru bucatarie ,mai are cineva?
Ce parere ai Otilia e buna mobila prin corespondenta de la ei???
Ca altfel am vazut eu si la Cokcteil Scandinave dar costa dublu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Otilia acomodare placuta tatalui tau si bine ai revenit!

Sorry io laasigurarisunt tamaie. MGEN-ul seocupa de amandouala noi, dar asa de prost ca fi-miu inca nu e incris pecartea vitala cai-au pierdut de n-=sphe ori actele, iar noi trebuiesa-i cerem mereu actyul de nastere dela Nantes si dureaaaaza si trebuie sa dai motiv.,.. bla oribil

Doruletz de cand e soare viata e roze pe aici

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Otilia, bine ati venit! Ma bucur tare mult ca ai reusit sa il aduci pe tatal tau! Pana la urma cum ai facut? Ai fost la ambasada? Ti-au dat visa de long sejour? Ai reusit sa il ai pe Secu a vostra?
Cum s-a comportat Adelie in prima ei vizita in RO? Hai ca te-am bombardat cu intrebari...

Auras, te rog eu, bucura-te si fa-ti planuri cand ai tidula cu contractul de munca in mana...nu vreau sa iti tai elanul, dar au unii un stil sa faca sperante omului...Eu insa SPER din suflet pentru tine, si iti tin pumnii, tare tare!!

Maine voi fi plina de musafiri, si tocmai amu s-o pus pe ploaie, ca fuse saptamani la rand frumos Mai fetelor, care pune o vorba buna pt mine, sa nu fac maine barbecue sub umbrela...

Pupicei,
Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Apar si eu pe scurt (intre boulot-dodo si ordinesicuratenie plus gradinarit).
Otilia, bun venit in Franta tatalui tau, sper sa se acomodeze repede si sa-i fie bine cu voi!
Auras, printeaza-ti o gasca de CV-uri (de preferat cu poza) si fa turul agentiilor de interim. Eu sint la Adecco, postul insa l-am avut prin Manpower (la noi in firma,pdg-url prefera Adecco iar seful meu direct Manpower)...
MIrunda,pentru geothermia ta, tu iti construiesti casa? Intreb pentru ca de obicei geothermia merge cu sapat in gradina (geothermia "recupereaza" caloriile din pamînt, iar aerothermia, cele din aer), deci o sa ai fie o retea de tevi sub gazon, fie (daca suprafata gradinii nu o permite) un fel de "fintina (putz) pentru teava respectiva. In casa vei avea o incalzire prin pardoseala (de aici si costurile sensibil mai mari, si faptul ca geothermia se aplica doar la constructii noi)
Aerothermia e de fapt un aer conditionat, de obicei reversibil (incalzire/racire), deci o unitate afara, una (sau mai multe) inauntru, si tubulatura frigorifica intre ele. Daca iarna nu e prea frig, e mult mai rentabil decit o incalzire electrica (ele incep sa piarda din randament la peste -10°C sau -15°, depinde de model), in plus e super primavara si toamna (cind e rece dimineata si cald la prinz)
Atit pentru geothermie cit si pentru aerothermie ai crédit d'impôt (ma uit pe diverse site-uri stil ADEME si revin cu detalii).
Eu nu am de nici unele, visez la o clim reversible si un balon de apa calda solar, (daca ma trec in CDI si ma promoveaza, etc...pasarea mihai viteazu)
Pup la toatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va invit la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76265" target="_blank">petrecere virtuala

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Mirunda vin si eu cu o completare la ce ti-a spus Elena asta pentru ca avusei note tari in "Systemele de icalzire cu energie renuvelabila"
La incalzirea cu aer cald (pompe à chaleur)ia in cont faptul ca pompe à chaleur inseamna a "pompa aer"asta implica miscarea aerului in locuinta ,miscarea aerului inseamana miscarea particulelor de praf (fie ele si invizibile) ceia ce nu-i bun pentru o persoana predispusa la asm ,gindeste-te bine si daca nici tu nici Mara nu aveti probleme de genul acesta atunci este OK.
In schimb se pare ca este super avantajoasa si una si alta ca metoda chit ca costa ceva mai mult ca investitie(in jur de 20.000€ ni s-a spus noua la scoala)este top de top si noi visam la acelas lucru pentru viitoarea casa ,noi oscilam insa intre acoperis solar s-au geotermie asta pentru ca unii pe la mine prin casa sint predispusi la asm (plus un mic zgomot de fond pe care-l face aerul )
Cit despre biroul la etaj ai putea sa obtezi pentru un "comble amenajable" adica sa prevezi in proectul casei podul amenajabil ,chiar daca nu se va face acum ci mai tirziu amenajarea lui in bureau conteaza sa fie prevazut in proect ca sa ai dreptul sa-l transformi mai tirziu cind vei avea tu posibilitatea !!!
P.S. Semnaram comanda pentru masa si bufet !!!
Hic! trebuie musai sa gasesc de lucru repijor ca sa avem de unde plati la sfirsitul sezonului !!!
Ma activ deci ,mine merg si la interim ,firma aia faimoasa care o laudati voi nu are insa filiale si la noi ,pacat ,cautai ieri si n-am gasit nika o sa ma duc deci la ADECCO
Acum fug sa devin "femie de casa" sa pun o masina de spalat in priza si sa fac snitele la barbatii pentru cina !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si io aveam in program snitele (ca tine, aurelia) da mi se facu o leneeee!!!! ma'c sa beau un kir

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput