IN BANAT LA NOI ACASA (7)
Raspunsuri - Pagina 18
angy11 spune:
Iara scriu eu dupa mine,macar sunt on topic.
Mi-am luat azi o specie de bradut care se intinde la suprafata pamantului,nu creste vertical si am sa-l pun in fata casei unde e umbra.apoi vreau sa-mi aduc de la munte niste pietre,vad eu cum le pun in masina sa nu ma urle sotul.
Apoi am facut gratare si Bruschette la greu.
Dupamasa am fost la scoala sa ascut fata care a luat pr.I la Olimpiada,vrea sa dea concurs pt. o bursa in Anglia.
maine intentionez sa ma ocup de Angy sa-i gasesc rochita alba pt. nunta cumnatei.
Voi?
Sper ca nu ma lasati sa scriu aici ca la jurnal.
Pussy!
impreuna spune:
Uite Angy[ ca sa nu scrii ca intr-un jurnal am trecut sa va ca tot a trebuit sa intru pe forum:)
Felicitari ingerash pt rezultat, sa ai bafta de facultatea care ti-o doresti.
V-am tzukat banatencele mele dragi.
Fla (sotie si mamica fericita)
viorela hoff spune:
fetelor si eu va tzuc, sunt intr.o pasa proasta
am eu un off, despre care nu pot sa vorbesc, de-aia am ajuns pe forumu asta.
poate maine poimaine ma simt mai bine,
va pup
Vio
angy11 spune:
Vio,poate vreodata avem sansa sa ne intalnim sa ne spunem of-urile cu toate.Ar fi frumos,pana atunci suntem alaturi de tine orice problema ai sau vei avea.
sa treaca!
Noi maine dimineata mergem la Izvin,la herghelie,unde o sa isi tina ziua o colega de clasa de-a lui Daniel,vine toata clasa,gasca de parinti,Doamna Invatatoare.
Iar nu am aparatul e la frate-miu ,sper sa-l recuperz dimineata.
Vreau sa fac poze,sa vada Him caii.
Ce sa zic e grozava clasa asta a lui Daniel,sunt atata de faini si copiii si parintii si mai ales Doamna ca fara ea n-ar fi fost asa.
M-a sunat acum frate-miu si cica imi aduce aparatul.
Ingerash iti pozez toti cainii care ii vad si daca-s comunitari
Dia,ne e dor de tine!
Flavia pusici de la Banatence.
viorela hoff spune:
hallo fetele,
Angy, mai exista herghelia? ca dupa 89 stiam ca erau probleme pe-acolo si numai caii saracii aveau de suferit. o fi cumparat-o cineva?, m-as bucura tare mult.
chiar is curioasa si eu daca faci poze.
noi azi avem o gramada de drumuri de facut, de-aia m-am trezit mai devreme.
mi-am pus in cap sa ma tund scurt, dar e o problema mare aici, mia ales ca ne mutam, trebuie sa gasesc o coafeza buna, nu stiu, dar nu imi place deloc cum frizeaza nemtoaicele.
of, mi-e dor de Luci, e coafeza din centru de pe republicii, tunde asa de fain. cand ma uit in poze imi vine sa pling.
mai si un par din ala des si aspru, deci oricum sunt o "problema" pt. coafeze.
restul fetelor, I, D, H, Im?
va tzuc dulce, pa
dia_codat spune:
Salutari fetele!!!
Uite ca am aparut si eu dupa o saptamina tare incarcata.
Duminica a sosit mama. Marti si miercuri am plecat cu inca un cuplu in Spania la festivalul de la www.realitatea.net/?stire=11801" target="_blank">Pamplona. A fost superb, ne-am resimtit studentasi, am chefuit pina la 4 dimineata apoi am dormit in masina pina la 7 dimineata cind am plecat sa vedem www.9am.ro/revistapresei/International/14741/460-de-raniti-la-festivalul-de-la-Pamplona" target="_blank">pe cine iau in coarne taurii.
Dupa ce am vazut taurii am plecat incetuc incetuc spre casa dar ne-am oprit citeva ore sa tragem un pui de somn pe plaja de la Saint Sebastien.
Joi si vineri iarasi am chefuit de data asta cu prilejul aniversarii Carolinei. Joi am facut ziua ei cu prietenii cu copilasi, am picnicat pe plaja ne-am simtit tare bine si am revenit morti de oboseala la ora 23h. Ieri am facut aniversarea cu prietenii fara copilasi iar seara am iesti in centru sa vedem focurile de artificii. Caroline a fost super incintata de artificiile "d'anniversaire". Sper sa nu ajung sa ma intrebe de ce nu are focuri de artificii de ziua ei cind o va serba in Romania
Hai ca va mai scriu si miine
PS: Pentru cele care citesc si la timisorence: SORRY!
Pamplona Oleeee!!
angy11 spune:
Da Vio mai exista herghelia,a scapat ca prin minune,din ce spun cei ce lucreaza acolo,ea nu a mers niciodata prost,doar au incercat sa o falimenteze,cum s-a intamaplat cu toate lucrurile bune,dar se pare ca n-au reusit.
Caii sunt superbi,vreo 300 la numar am inteles,copiii au calarit pe un ponei,a fost o zi memorabila pentru ei,iar noi parintii ne-am bucurat ca ne-am reintalnit.
Am facut zeci de poze,cele din interiorul fermelor n-au iesit grozav,ca nu era lumina adecvata,acum seara nu mai sunt in stare sa suport Yahoo-ul sa incarce poze,dar am sa le pun cat de curand.
Pupici la toata lumea!
ingerash spune:
Ceau fetelor, scuze ca nu am timp sa scriu mai mult si sa citesc pe indelete dar am compul praf de tot, e virusat, face figuri, etc!!! si saptamana asta am si treaba cu faculta asa ca nu stiu cand mai intru :(((
va pup
angy11 spune:
Dia,am vazut pozele,nu vi-a fost teama de tauri?
Bine ca v-ati simtit bine.
Ingerash,ti-am fotografiat si tie un catelus,doar pe ala l-am gasit,il cheama Bombonel.
Him asteptam parerea ta despre caii care i-am vazut.
Fetele am pus poze de la Izvin,am fotografiat mai multi cai,din pacate in poze oricat m-am straduit nu reiese cat erau de splendizi,dar mai ales de imensi.A fost un chin sa reusesc sa prind un cal intreg in cadru.
Pusici!Poze
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
am revenit din .ro, din pacate nu am avut timp sa ma intalnesc cu Ingerash si Angy, dar recuperam noi la anul.
Ingerash, felicitari ptr rezultatele de la Bac, stiam eu ca iei note mari. Tin pumnii sa intrii si la faculta la care doresti.
Angy, am vazut pozele, mi-au placutf mult, mai ales aia albi. Se poate intra ca vizitator la Herghelie sau trebuie sa cunosti pe cineva, ca am merge si noi la anul, ca de data asta a fost groaznic de obositor venitul in .ro si n-am apucat nici macar sa iesim din Timi, eu care vroiam sa mergem si la Peles.
Flavia, Vio, Dia, Deya, va pup.
Revin maine, o sa citesc din urma ce ati scris, sa fiu la curent cu noutatile, ca acum nu am citit decit pag asta.
Salutari la toate,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!