IN BANAT LA NOI ACASA (7)
Raspunsuri - Pagina 19
angy11 spune:
Him,chiar imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem,cred ca si lui Ingerash.
Daca vi la anul si mai sunt parintii colegei lui Dany acolo,sigur o sa te duc,chiar daca nu se accepta vizitatori,ceea ce nu cred.
Am auzit ca la Jebel e o herghelie si mai tare,a unor Italieni,insa cea de la Izvin e cu traditie,e de prin 1800,am auzit asta chiar azi.
Inca ceva,am inteles ca statul roman,respectiv ministerul apelor si padurilor de care apartine herghelia ii lasa sa moara de foame,acesti cai superbi,sunt in viata si sunt asa frumosi doar din dragostea celor care lucreaza acolo si care de multe ori ii ingrijesc pe buzunarul lor.
Am auzit toate astea nu de la ei,ca ei saracii nu s-au plans de nimic,ci de la cineva care are competenta sa-si spuna parerea,un medic veterinar,care cunoaste bine situatia,dar din pacate nu poate face nimic oficial,ii ajuta cum poate.
Sunt atat de furioasa pe tara asta,pe oameni,pe conducere mai ales,ca n-am cuvinte.
Si nuci nu vreau sa va stric ziua,dar e strigator la cer cum ne batem joc de tot ce e bun,plecand de la marile privatizari si pana la calutii superbi,nah ca iara ma intind....
BTW,era un singur cal alb,care l-am pozat in disperare(poate pt. ca fat frumos a venit cu Volvo,nu cu calul alb)si mai era unul mai micut,care era alb-gri.
Nergrii au fost cativa superbi,care i-am pozat dar nu se intelege nimic,deoarece era lumina proasta si unghiul de pozare imposibil,trebuie vazuti cu ochiul liber.
Rasa e Nonius.
Promit sa revin cu sentimente mai bune,dac-o fi posibil.
Pussy la toate
Himmelsduft spune:
Angy, mersi de explicatii. Si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit, dar am avut o groaza de acte de rezolvat si numai nervi am avut. La anul sigur ne intalnim si daca se poate vrem sa mergem la Izvin.
Revin mai tarziu.
Flavia, imi e dor de tine.
Va pup pe toate,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
impreuna spune:
Am revenit si eu, imi era dor de voi si sper sa am timp mai mult in perioada urmatoare.
Tocmai cand voiam sa scriu cate ceva s-a trezit Sara, cand apuc revin, pana atunci multi pupici.
Abi astept sa vad noutatile si pozele.
Welcome back, Him :) si mie imi era dor de tine, felicitari pt vacanta.
Fla (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
Flavia ma bucur ca ai aparut,te asteptam mai des.Pupici Sarei!
Dia,am citit povestea micutei Carolina,super!
Him,negresit trebuie sa vizitezi si herghelia aia si cealalta de la Jebel.
Vio,cred ca esti in febra mutarilor.Spor la treaba,te asteptam cat mai curand!
Ingerash,ti-ai reparat compu'?
Deya,ti-am vazut poza pe mess azi,arati super!
Toria tu ce mai zici?mai da si tu un semn de viata?
Pupici la toate,sper maine sa am mai mult timp,sa ma intind mai mult!
Himmelsduft spune:
Am intrat sa va urez somn usor fetelor, revin maine spre seara.
Atunci o sa va scriu cum a fost in Timi.
la toate,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
viorela hoff spune:
servus fetele,
eu tot impachetez da azi s-au terminat cutiile, asa ca mai fac o pauza.
stand acum pe balkon, mi s-a parut ca aud muzica populara romaneasca!!!! doamne, cum asa, mai ales ca e marti seara, si cartier nukma de nemti!
ma duc cu cainele la plimbare...in recunoastere
cand colo, la 2 case de noi, muzica populara banatana, din aia cu influente sarbesti, triluia acordeonu de numa!
m-am tot fatait, sw auzea din curtea din spatele casei, dar nu se auzeau si voci, stiti voi, ca la chef, numa muzica.
asa ca mia fost rusine sa bat la poarta.
stam aici de 9 luni si habar nu avem ca sunt si romani vecini.
m-am gandit la tine Angy, tu cu folclorul , era intr-adevar mai moderna dupa versuri, nu erau manele in nici un caz.
n-am crezut ca poate sa-mi vibreze asa sufletul fetelor, pt. mine a fost o seara minunata, stau acum pe balkon si ascult in continuare,daca as fi simtit si miros de mici, cred ca as fi inchis ochii si m-as fi gandit ca ma aflu pe malul Begeului.
va pup pe toate cu drag,
Vio
angy11 spune:
Vio,poate sunt romani din Banatul sarbesc,desi nu cred ca aia is cu Roamania Mare,saracii,asa se simt mai romani,poate sunt totusi de-aici.
Trebuia cred sa bati la poarta si sa spui ca esti din Ro si esti banateanca
Cred ca s-ar fi bucurat si ei,numai sa nu cheme nemtii politia daca se incing prea tare cu cheful.
Noapte buna si tie Him!
Pussy fetele sa aveti o noapte frumoasa!
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
sper ca ati avut o zi buna. Noi azi ne-am plimbarit prin München, la muzeul egiptean, apoi la muzeul tehnic unde am avut noroc ca a fost azi o zi libera ptr vizitatori, adica nu am platit intrarea.
Angy, am facut poze cu instrumente muzicale ce sint expuse in muzeu, cu tobe si etc., le pun maine sa le vezi ca sigur stii despre ce instrumente e vorba, ca eu habar-nam de unele.
A fost f frumos, dar f scurt, dar macar cit mai avem concediu sa ne plimbarim. Vremea e superba cu 35°, dar tot mai bine e la racoare si cu un rece in mana.
Acum sa va scriu despre cum mi-am petrecut timpul in Timi. Am stat cu familia, mi-am vizitat bunicii, m-am intalnit cu cativa prieteni (n-am apucat cu toti si sa vedeti suparare), apoi cu cativa fosti colegi de faculta. Am fost prin Mall, am ramas socata de preturi, de altfel nu ma mir de ce unele magazine nu aveau clienti, apoi prin Galeria 1, la Real, Selgros si Kaufland. Mi-a placut mult ce s-a facut in Timi, dar mai bine faceau si ceva ptr copii, sau macar sa investeasca ceva bani in educatia copiilor, in loc sa construiasca astfel de palate, ma refer la Mall.
Imi pare rau, de altfel si sotului meu ii pare rau, de cladirile vechi. Ne-am bucurat f mult cind am primit o carte pe germana despre Timi unde sint si poze vechi cu Timisoara. E o carte f buna pe care sotul meu de cind am venit nu vrea sa o lase din mana, asa interesat e de a cunoaste istoria orasului.
Na ca am scris un roman.
Va pup pe toate si va astept la scris.
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
deya spune:
buna am revenit si eu un pik pe aici.sunt la herculane m-am intors in tabara pentru o noua serie desi sunt dezamagita pentru ca ma asteptam sa fie mai ok copiii nu sunt sociabili deloc.nu prinde absolut nimik la ei parca un pic un pic si-au mai dat drumul aseara
angy mersi ptr compliment ai zis ca vrei ceva informatii despre herculane nici eu nu stiu prea multe nu prea ies din tabara stiu doar ca biletul ptr transportul in comun e 10mi de lei si biletul de intrare la 7 izvoare ptr copii e 20 de mi sau 30.ti-as recomanda desi pare ciudat daca mergi cu cei mici la 7 izvoare sa le dai sosetute(poate le asortezi k costumele de baie) in picioare ptr k o sa se raneasca o sa isi irite pielea de la peretii bazinului.copii mei din tabara trecuta saracii era toti su degetele rosii si bandajati.
in rest nimik nou.in curand vin rezultatele de la cambridge va rog sa imi tineti pumnii.
va pup aveti grija de voi
ps:ingerash felicitari ptr rezultatul de la bac
impreuna spune:
Hai ca am reusit si eu sa ma pun la curent cu noutatile si sa va spun ca va invidiez (in sensul bun) pt cum petreceti Iesiri peste iesiri, plimbari, vizite, tabere... ce va pasa :)
Sunt si eu in cautare de un loc frumos de munte pt urmatorul concediu din luna septembrie. Parca tot la Herculane mi-a ramas sufletul, am gasit o pensiune asa frumoasa pe marginea barajului...
Deya mi-ai facut pofta de o baie la 7 izvoare, n-au mai renovat aia bazinul?:)
Noi suntem bine, cam ocupati, sau cand nu suntem, ne facem de lucru:)
Cu Sara ies in fiecare dimineata in parc la racoare, apoi dupa-masa cand se trezeste e randul soacrei sa o scoata iar eu cu sotul iesim la cate o plimbare prin padure, , vizite... gasim noi ce sa facem:)
Nici de musafiri nu duc lipsa, si cand nu am, ma fac eu musafira:)
Pupici fetelor si mai vorbiti de concedii si iesiri, sa visez si eu cu ochii deschisi. Daca mai aveti si poze e
Fla (sotie si mamica fericita)