IN BANAT LA NOI ACASA (7)
Raspunsuri - Pagina 20
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
am intrat scurt sa va salut.
Angy, aici sint poze cu instrumente
Fla, sper sa gasesti o locatie placuta si avantajoasa la pret.
Somn usor si la toate,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
angy11 spune:
Him,mersi mult pentru poze,pussy.
Mai am o rugaminte,daca poti sa mi le trimiti prin mail sa le pot arata la scoala copiiilor.
Flavia,bine faci,bucurate de vara,distrati-va,cat puteti.
Fetelor,eu azi am fost cu sotul la un restaurant,pe Alba Iulia,se numeste "casa cu flori" daca ajunge-ti prin Timi vi-l recomand,se mananca bine....etc.
Acolo ne-am intalnit cu un fost coleg de liceu,stabilit la Raastadt si cu inca o famile,colegi de liceu,am mancat,am depanat amintiri,iar cand am plecat,ne-am gandit sa mergem la Chisoda sa luam copiii ca tot nu era tarziu.Cand ajungem la ai mei,pauza,poarta incuiata,masina nu se vedea in garaj,i-am sunat,unde credeti ca erau la ziua bunicului meu,ziua de nume,Ilie,noi ii spunem Lia,dar de fapt il cheama Iulian,asa ca ziua de nume era de forma,dar culmea s-au strans cu totii,un var din SUA,frate-miu cu familia,am aparut si noi,asa ca bunicul a fost inconjurat de cei 3 stranepoti,Dany,Angy si Andrei,a fost super.
ma duc la culcare ca e tarziu,va pup pe toate!
impreuna spune:
Am aparut si eu, azi n-am avut musafiri asa ca mi-am facut somnul de dupa-amiaza... acum sunt buimaca:)
Parca n-am chef de nimic, dar n-am vrut sa vina wk si sa nu apuc sa trec pe aici:)
Angy felicitari pt distractii, ce bine-i sa fi profa si sa ai vacanta:) Cand vin in Tm iti cer detalii despre "casa cu flori" :) Abia astept sa vad si Mall-ul ca inca nu am reusit de cate ori am fost in Tm:)
Him mai ai concediu? Acum pe unde va mai plimbati? Cum te mai simti?
Vio ati terminat cu impachetatul? Cum va mai merge?
deya cand va intoarceti de la Herculane sa ne povestesti mai multe, eventual poze sa treaca dorul si la noi:)
ingerash cred ca si tu esti ocupata cu distractiile...
Toria, Dia pupici si mai treceti pe aici:)
Wk fain sa aveti fetelor si aveti grija la canicula
Fla (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Am intrat sa va urez la toate Weekend placut si vreme frumoasa.
Noi o sa mergem la socrii mei si stam citeva zile, asa ca nu cred ca o sa intru pe net decit dupa miercuri incolo.
Angy, am trimis pozele pe mail.
Fla, dupa cum vezi noi tot ne plimbarim, ca mai avem o saptamana concediu.
Va pup pe toate (scuze ca nu va nominalizez) si sa auzim numai de bine,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
angy11 spune:
Ciao fetele!
Eu acu am ajuns acasa,am fost iara la Jimbolia la prietenii nostrii,am facut cateva pozici,dar nu le-am descarcat inca.
Maine dimineata ma duc la cosmetica,pt. prima oara,ma bazaie o mamica de la Dany din clasa,cu al care-i fiu am facut un pic de percutie pe gratis si femeia se simte obligata,trage de mine din iarna sa merg si inca nu-s sigura ca ajung.
Apoi mergem la ziua prietenei lui Angy,de la gradi,sunt asa de prietene,ca am ajuns sa ne imprietenim noi parintii,isi tine ziua la Mc Donald's,iar noi parintii in timpul asta o sa perfectam o iesire la Liman.
Apoi intru in febra pregatirilor pt. nunta cumnatei,o sa fie totodata si botezul celei de-a doua fetite,ca n-au apucat sa faca cununia la biserica.
Him,am vazut mail-ul mersi mult,Flavia,neaparat trebuie sa mergi la acel restaurant,poate facem o intalneala...
Fetele nu va iau pe rand,ca-i tarziu,va pup,va doresc we placut!
Himmelsduft spune:
Angy, distractie placuta.
Fla, Ingerash, Vio, Dia, Deya, Toria cite un
Ne auzim saptamana viitoare, dupa miercuri incolo, ca noi plecam la socrii. Acum astept putina ploaie, ca simt ca ma inabus de la caldura.
Pa-pa,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
ingerash spune:
hello, apar si eu, cu compul meu tarash-grabish , ink nu l-am reparat si e foarte figurant... :(((
Eu am terminat cu dosarele de facultate, acum astept sa avd unde intru...in orice caz asa o nebunie si o dezorganizare n-am mai intalnit ever , am stat la enshpe mii de cozi aiurea & am umblat tot orasul pe jos saotamana asta
Him, ai fost in Tm? :((( data viitoare vreau sa te vad!
Deya, Angy, nu stiti undeva cazare ieftina la Herculane? vine o prietena din strainatate si ne gandeam sa mergem macar un we acolo dar is niste preturi ca la mare.
fetelor, eu va pup pe toate, nu stiu cand revin , sper sa merg la sat la o prietena sau undeva oriunde dupa ce se termina nebunia cu faculta.
la
impreuna spune:
si eu, va doresc o saptamana faina si eventual fara canicula:)
Fla (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
Ciao fetele intru scurt sa va salut,acum am ajuns acasa.
Am intrat in linie dreapta cu pregatirile pt. nunta cumnatei,care si ea a ajuns azi din Italia,ma agit ca un spray,ca toti vor sa traga banii de pe ea ca de vine din strainatate
Asa ca azi am schimbat cameramanul.
Maine mergem la sala sa comandam meniul....etc.
Fetita ei cea mare(3 ani) e la noi si nu mai poate de bucurie ca e cu Dany si Angy.
Asa ca am treaba pana peste cap.
Va pupez si mai intru pe masura ce am timp.
angy11 spune:
Fetele, din partea lui Ingerash:A intrat la Faculta,la Comunicare la Poli,a 8-a pe lista.A intrat si la jurnalistica dar pe locurile cu plata,asa ca a preferat Poli.
Brava Ingerash! Felicitari!