IN BANAT LA NOI ACASA (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Multumim de info. Felicitari ingerash.
Angy distractie placuta, ma bucur ca nu te plictisesti, iar copiii au o vacanta faina.
Unde ati disparut toate? (in frunte cu mine:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

acum ma faceti sa tin eu jurnal aici?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fla,lasa ca apare Him azi si te ajuta
eu am avut o zi super nashpa,am sa fac un copy-paste de la Tm,sa vedeti.

Deci:de dimineata l-am dus pe Dany la inot,cu toate ca nu aveam chef de nici o culoare sa ies din casa,am ajuns inapoi,ma suna cumnata ca nu are ce sa faca cu fata si sa ma duc sa o iau la noi.
Bey,copiii mei is ingerasi cat is de cuminti,urma sa o tin pana seara,cand o lasam pe ea intai si urma sa vin direct la intalneala.
Pe la 18 ma suna iar cumnata sa ma duc sa o duc la sala,la fostul Motel,ca tre sa dea avansul si inainte tre sa schimbe E....etc,am facut o ora pana la Baile Neptun sa o iau,apoi inapoi in Complex sa schimbe banii,apoi la sala.
Nesimtita aia de patroana s-a grabit sa o cheme,dar ea nu era,am asteptat-o 2 ore,pana a catadicsit sa vina,de fapt cred ca nu voia sa mai vina,doar insistenta mea a obligat-o.Ca cumnata-mea voia sa lasae banii la un chelner oarecare
Cand a venit m-am luat cu ea in clontz,pai 820 mii meniu de persoana,doar mancare,fara strop de bautura,fara prajituri,fara .....
deci hrana de baza(cum scrie pe factura Selgros),era ok daca era doar aia si era file de Somon,etc...dar e mancare obisnuita,din experienta,e un meniu care il mananci la restaurant cu 3-400 mii.
Si acum is furioasa pe aia.
A pus-o sa aduca din Italia un kg. de Lavazza boabe,iar pe langa ii mai taxeaza 2 cafele de la ei(probail Elite la pret de Lavazza),pai cine bea atata cafea?
Eu poate o sa beau 3,dar frate-miu stiu sigur ca nu bea cafea deloc,iar eu pe ale lui nu le pot bea,ca fac infarct.
Ce sa mai zic,lista poate continua,e furaciune la drumu mare,doar ca asta vine din Italia...
in afara de asta nepoata-mea o batea pe Angy,cu toate ca e mai mica cu 2 ani,asta se miorlaia nonstop,cumnata-mea i-a dat 2 la fund la fiica-sa ca a batut-o pe Angy,a inceput si aia sa urle,eu conduceam,aia mica s-a gandit...stai un pic ca asta(eu),n-a participat la bataie,ia sa io trag eu si m-am trezit ca am luat o umbrela in cap,noroc ca nu eram in intersectie.

Mergi la inceput

Angy asa-s astia cu restaurantele si nu cred ca doar pt cei care vin din strainatate. Fratele meu isi facuse rezervare pt luna viitoare (a platit avans 20 mil) iar meniul (doar mancarea, cum spui tu) ajunge la 1 mil, plus sucuri, prajituri... Si nu-i nush ce restaurant super select...
Felicitari pt copii cuminti, da ce nepotica turbulenta ai :)

Gata, azi ma duc toata ziua in vizita la o prietena care sta la casa, poate dau acolo de racoare ca ne-am copt.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

salut fetele, vad ca nu v-ati omorat cu scrisul, cladura cred k e de vina, mie la cum imi merge compul pe IE nici nu-mi vine sa-l mai deschid, bine ca merge messu k in rest, vai d el...am vazut k v-a anuntat Angy ca am intrat la facultate, bine ca am scapat ca din mai numa in stress triam , ba cu atestatul, ba cu bacul, cu rezultatele, cu facultatea...etc
Zilele astea plec la sat si nu stiu exact knd ma intorc, apoi vine o prietena de dincolo la mine & tot asa trece incet vacanta :) voi sper ca sunteti toate bine :), va pup si ies si eu inainte sa mi se piarda mesajul

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,

am revenit din concediu, dar mai tarziu decit am scris ca revin. A fost super, socrii mei sint f de treaba, nu am avut voie sa fac nimic, am fost numai rasfatata. Am fost si la o gradina zoologica care are delphinarium, o sa pun poze pe saptamana viitoare.
De luni incepem iar lucrul, dar macar avem ceva energie in plus, fata de acum 3 saptamani inainte de concediu.

Ingerash, felicitari ptr intrarea la faculta! Distractie placuta ca nu mai e mult si incepe iar scoala, asa ca distreaza-te cit poti.

Angy, ai copii super cuminti, sa te bucuri de ei, dar nepotica ta e se pare super rasfatata. Eu as invata-o pe Angy, autoaparare Imi pare rau ptr cumnata si fratele tau ca au dat peste asa oameni, si eu de obicei am acelasi noroc, dar anul asta mi sa intamplat ceva care ma facut sa ma gandesc ca se schimba ceva in Timi. Am fost la cumparaturi si nu am avut bani marunti, trebuia sa platesc vreo 25,60 lei, am vrut sa dau 30 lei (aveam marunt doar 25 lei), dar respectivul vanzator a zis ca nu are marunt sa imi dea rest si a zis sa ii dau cei 25 de lei si e ok. Am ramas in bine surprinsa.

Flavia, iti trimit de la mine un norisor sa te racoresti, ca la noi a inceput sa ploaie, iar eu ma bucur, ca florile mele au cam suferit de caldura si mai ales de lipsa mea, cu toate ca florile din curte le-a udat o vecina de 2 ori pe zi, dar cele din gradina saracutele erau lesinate.

Vio, sinteti gata cu mutatul, sau deja in casa noua?

Dia, speram ca esti ok.

Toria, Deya, va asteptam la scris.

Va doresc un weekend placut la toate si ne auzim luni seara.

la toate,
Him

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Mergi la inceput

Bine ai revenit din concediu Him ca ti-am dus dorul. Fetele nu sunt prea vorbarete, dar le scuzam ca au motive intemeiate:)

ingerash pai eu credeam ca dc ai scapat de stres o sa treci mai des pe aici:) Hai bucura-te de vacanta si distractie placuta la tara.

La noi nimic deosebit, am fost wk asta la munte, mergem si urmatorul, ma distrez toata ziua cu prietena mea care sta la mine pana saptamana viitoare, ca parca vad ca iar nu mai vine in tara vre-o 3 ani... si tot asa:)

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,

am intrat sa va salut. Sint f obosita, cu toate ca a fost prima zi de lucru dupa concediu, dar azi dimineata am gasit o gramada de dosare pe birou si trebuie sa le rezolv pina pe 10, asa ca am intrat in pita.
Sper ca voi ati avut o zi mai buna.
Maine scriu mai mult, sper ca imi intru iar in forma.
la toate,
Him

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Mergi la inceput

Ciao fetele,eu ma tot chinui sa pun poze,mai dureaza un pic.
Him,nu de fratele meu era vorba cu nunta...etc,ci de cumnata mea,sora sotului.

Copy:
La nunta & botez a fost fain,dau un copy dupa ce am scris dincolo,ca sa nu ma repet.
Iar cand sunt gata pozele le pun imediat.
La nunta a fost fain,putin obositor pentru noi,care ne-am implicat,am schimbat 3 perechi de incaltari,nu mai stiam ce sa fac de durere de picioare.
Cununia a fost frumoasa,in aer liber,botezul la fel,doar ca micuta Sara-Carolina a cam plans cat a durat botezul.
Daniel,Angy,Alessandra(fetita cea mare a mirilor) si baietelul nasilor au tinut trena,au fost figuri,la fiecare ii trecea cate o tampenie prin cap,in afara de Angy,care era preocupata sa arate bine,sa nu i se duca fardurile
Am avut si eu un episod interesant,mi-am uitat actele acasa,asa ca la miezul noptii am plecat cu cealalta cumnata sa ducem copiii la Chisoda la ai mei,cand ne-am urcat in masina a inceput vantul,iar dupa cativa metrii tunete,rafala de ploaie,fulgere...cand am ajuns pe Calea Buziasului nu mai vedeam nimic in fata,se luase si curentul pe strada,stergatoarele nu mai faceau fata,ce mai horror,am continuat sa mergem foarte incet am ajuns pe strada Lidia,deja era si mai nasol,picau crengi groase din copaci,nu se mai putea inainta,am ajuns in dreptul strazii mele si i-am spus sa intre la mine pe strada,si asteptam acolo sa se linisteasca furtuna,am stat in fata blocului,nu puteam cobor,asa ca am asteptat vreun sfert de ora in masina,dupa care am coborat eu,mi-am luat actele,am inchis geamurile,apoi am ajuns cu greu la Chisoda,copiii erau destul de speriati.
Cand am ajuns inapoi dupa vreo 2 ore,ai nostrii soti nu intelegeau nicicum pe unde am umblat atata timp,evident ca nu le-a trecut prin cap sa ne sune,erau preocupati de aparitia miresei,furata si ea tot pe furtuna.
In rest mancare buna,dar furaciune la drumu mare asa cum m-am asteptat.
Orchestra si-a facut treaba,Dj la fel,cameramanul la fel,astept DVD.
Dar e important ca invitatii s-au simtit bine.
Mirii au plecat spre italia aseara unde o vor lasa pe soacra-mea cu fetele,iar ei isi continua drumul spre Monte Carlo unde isi vor petrece luna de miere.
Am facut si o gramada de poze,dar nu am reusit inca sa le pun,poate seara asta.

Fetele pana apar cu pozele pupici!

Mergi la inceput

Gata pozele,eu nu apar ca n-a avut cine sa ma fotografieze,astept sa primesc din Italia,restul de poze.

Pozeee!

Mergi la inceput