IN BANAT LA NOI ACASA (7)
Raspunsuri - Pagina 22
Himmelsduft spune:
Hallo la toate,
eu parca sint mai rupta de la lucru decit ieri, dar ma bucur ca e marti si acusi e vineri.
Angy, am vazut pozele si sint f frumoase, miri frumosi, copii tai niste dulci, mai ales Angy, ca o printesa, iar cea mai mica banuiesc ca e Alessandra, o dulce. Imi pare bine ca a fost tot ok.
Flavia, Ingerash, Vio, Dia, Toria, Deya, cite un
Salutari si o seara placuta va doresc,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
angy11 spune:
Him,asa e ,ma bucur ca trecut,acum ne concentram pe alte lucruri deja.
Cu serviciul,asta e,pana te reobisnuiesti,o sa fi "victima",eu sunt la fel cand incepe scoala.
O saptamana cel putin sunt zombi,apoi incet,incet imi intru in ritm.
Fetele,pe unde sunteti?
O seara placuta va doresc.
impreuna spune:
Angy superbe pozele, mi-au placut mirii, copiii si toate ornamentele de la nunta si cum a fost aranjat.
Cand ai zis de Calea Buziasului mi s-a facut dor de casa
Him deja e aproape week-end:) Spor la treaba, sper sa nu ai prea mult de recuperat dupa concediu.
Fetele celelalte cred ca sunt in vacanta:)
La noi s-a cam stricat vremea si nu-mi place, maine vrem sa mergem cu corturile la munte in Padis si nu vreau sa ploua
Fla (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
sper ca ati avut o zi buna si cu vreme acceptabila. La noi s-a mai racit vremea, din cand in cand ploua, dar e ok.
Angy, chiar ca ma simt si eu ca un zombi. Asa mi se intampla tot timpul dupa concediul, dar dupa o saptamana am iar rutina si atunci e bine. Colegele ma inteleg, una imi aduce Cappucino, asa ca sint dragute. Una din ele pleaca saptamana viitoare in concediu, iar eu trebuie sa preiau un mandant (client) de la ea, asa ca alta distractie. Tu esti in vacanta? Pleacati undeva in concediu?
Fla, sper ca vremea sa tina cu voi si sa aveti timp placut la Padis.
Ingerash, sper ca esti ok, daca vorbeste Angy cu tine pe mess, o rog sa iti transmita salutari.
Salutari si celorlalte fete, f ocupate, poate va gasiti putin timp liber sa scrieti ca tot e ok.
Va doresc la toate o seara placuta,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
angy11 spune:
Fla,sa stii ca atunci cand am scris Buziasului chiar m-am gandit la tine,ne xcde aia am scris,acolo s-a intamplat,dar cand scriam cuvantul abstract,m-am gandit oare ce zice Fla cand citeste.
Nu voi uita nici eu niciodata cred,priveliste pe care o vedeam din bucataria acelui apartament,incredibila,cat o fi Calea Buziasului de urata,ca e urata asta e,pe atat de frumoasa era panorama,parca desprinsa din povestile cu Arcul de trimf si Champs Elisee.
Nah ca visez deja.
Pe undeva acu imi pare bine ca trebuit sa plecam de-acolo,cand stateam acolo ala era sensibil apropiat la pret,o diferenta de 10.000 fata de apartamentele cu 4 camere,obisnuite,acu diferenta e mare si am fi ramas cu amarul ca nu ne puteam apropia.
Him,e bine ca ai colege asa de amabile,eu stiam despre nemti ca nu au treaba cu colegii,ca nu au treaba cu vecinul si nu-mi imaginam atata amabilitate.
Dunarea ce mai face e tot acolo?
Dar Leo?N-ai mai scris nimic despre el si mi s-qa facut dor.
De cand am fost la Izvin ma tot gandesc la Leo si la cat de fericita poti fi ca il ai!
Fetele nenominalizate va asteptam cu vesti despre voi.
Pana atunci pussy la toata lumea!
dia_codat spune:
Salutare fetelor,
Incerc si eu sa va scriu citeva rinduri.
Sa va spun un secret. Eu pe linga faptul ca sunt tare ocupata in ultimul si nu apuc sa va citesc prea des mai trebuie sa va citesc si pe ascuns.
Vi-am spus ca e mama la mine, deci cu copii e ok, nu ma ocup asa de intens dar vin la 16h de la servici, pina maninc ma odihnesc un pic, mai plec la cumparaturi ca aici e perioada de solduri iar cind sunt in fata calculatorului mai tot timpul mama vine sa "ma viziteze". Asa ca trebuie sa vada tot timpul ca lucrez la teza. M-am apucat de citeva ori sa va scriu dar cum aude ca scriu rapid la tastatura cum vine sa vada crezind ca sunt cu cineva pe messenger asa ca inchid imediat sa nu ma prinda pe forum
Angy am vazut pozele de la nunta. Tare frumoase. Si mireasa e tare frumoasa.
Gata, s-a dus statul meu pe forum am auzit usa, a venit sotiorul de la servici
impreuna spune:
Uite ca a aparut dia:) Bafta cu lucrarea si cu statul la PC:)
Am amanat plecarea la munte pt maine, sper ca se mai indreapta vremea ca pe aici ploua de numa...
ingerash spune:
mi-am reparat com[pu!!!!!!!!!!!!!!!!!
de acum o sa intru mai des daca sunt acasa :)
impreuna spune:
S-a schimbat programul mai repede decat credeam. Maine cred ca vin spre Timisoara, sambata trebuie sa ajung la inmormantarea bunicului meu :(
ingerash spune:
Impreuna, condoleante.