IN BANAT LA NOI ACASA (7)
Raspunsuri - Pagina 17
ingerash spune:
gata bacuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Acum astept nerabdatoare notele si m-am pus pe distractie ca stiu ca iau note mari!!! nici eu nu ma asteptam sa ma descurc asa bine!!!
Ieri am fost cu gasca prin oras, azi mergem seara la strand!
pusi la toate ca is in fuga!!!
dia_codat spune:
Bravo ingerash
Eu sunt intr-un stres continuu, revin la scris cind m-oi simti un pic mai bine
angy11 spune:
Bravo Ingerash,felicitari de pe-acum!
Distreaza-te cat poti ca meriti din plin!
Dia,chiar m-am bucurat sa va vad acum pe amndoua "concurentele" la scris.
Ok,terminati treburile si cand esti pregatita te asteptam pe topic!
Him,ai aparut tu,dar mai vreeeem!!!!Vino macar saptamanal pe la noi.
Vio,bafta cu mutatul,eu de cand m-am casatorit ma tot mut si stiu cum e.
Ce sa mai zic unele lucruri nu-s despachetate de la penultima mutare,sper totusi ca intr-o zi sa pot spune:Asta e casa mea!
Flavia,acu iti ducem dorul tie!Dar e ok,avem rabdare si cand simti tu noi ne bucuram sa te avem aici.
Deya,cand te intorci de la Hercu' vreau detaliipeste detalii,ca ma gandesc sa merg cu copiii vreo 2 zile acolo.
Toria,te mai asteptam si pe tine sa dai un semn de viata.
Sper ca sunteti bine.
Nu ne-ai pove cum a fost la ruga.
Restul fetelor va asteptam pe-aici cum de altfel asteptam toti banatenii care-s cu sufletul acasa in Banat.
impreuna spune:
Imi era dor de voi, eram curioasa ce a facut ingerashul la bac si vaz distractie mare:)
Mai trec pe aici, nu scapati de mine si va pupacesc de nu va vedeti:)
Him asa-i ca-i bine in "vacanta"?:)
Fla (sotie si mamica fericita)
ingerash spune:
Ceau fetelor, am intrat pe Dc ca fac noapte alba, am umblat de nebuni la niste licee pe unde s-au afista rezultatele prin oras, numai la noi nu s-au afisat!!! am niste emotiii!!!!!!!!
ingerash spune:
9,68
viorela hoff spune:
Ingerash, ce nota frumoasa, felicitari!
Angy, asa-i, e greu, noi de vreo 3 ani ne tot mutam, si nici acum nu va fi ultima oara.
oricum, eu sufar de fiecare data, pt. ca nu stiu ce fac ca ma leg sufleteste de fiecare casa in care am stat, chiar daca nu ne-a apartinut.
aici cel putin a fost minunat, pt. cele cateva 9 luni cate le-am petrecut vom avea amintiri f. frumoase, poate pt. ca am si trecut prin momente f. grele, care ne-au inchegat si mai mult casnicia.
am avut o iarna bogata, am cunoscut multi oameni diferiti si mi s-au largit orizonturile, am inteles mai mult, am invatat si mai mult si a venit si o vara frumoasa ca in romania!
cred ca as putea scrie un roman cu fiecare intamplare, frumoasa sau trista!
va pup pe toate,
Vio
angy11 spune:
Hello fetele!
Eu apuc mai rar la comp acum ca sotul e in concediu si toata ziua are cate ceva de butonat.
Vio stiu cum e,te obisnuiesti,te atasezi,mi s-a intamplat si mie,dar pe de alta parte cand se apropia momentul sa ma mut,ma rupeam pur si simplu si incepeam sa imi fac planuri privind noua locatie.
Acum ma agit de exemplu,ca ai mei ne-au oferit pt. inceput etajul de la casa lor + mansarda,ne gandim la piscina,eu ma mai gandesc sa fac din gradina mamei de zarzavaturi un parculet,imi sta mintea la umbrelute,sezlonguri,etc.
Parca nu ma mai intereseaza apartamentul pentru care am suferit atat si inca avem de tras,ca ni l-au evaluat,e clar ca ni-l vand,dar inca nu stim pretul.
Eu m-as bucura sa-l cumparam si sa-l tinem copiilor,care cand vor fi adolescenti,vor simti nevoia prioritara sa locuiasca in oras.
Stiu asta din proprie experienta.
Dar viitorul le v-a rezolva pe toate.
Fetele,mi-e dor de voi,mai dati un semna,ca nu e topic mai frumos ca a nostru.(mandrie de banatean)